FormationSprog

Cooper - er ... Hvem er Coopers, og hvad gør de?

På XXI århundrede - en æra af globale industrialisering og automatisering af alle produktionsprocesser. På denne baggrund traditionelle håndværk synes at være noget meget gammelt, arkaisk. En af de glemte håndværk er bondarstvo.

Hvem er Coopers? Hvad gør de? Og hvad er de betydninger af ordet "Coopers"?

Gamle håndværk i den moderne verden

Under håndværk forstås lille produktion, med håndlavede og primitive redskaber. Det er også ofte omtalt som "hjemmeindustri" og arbejderne - "håndværkere".

Det første fartøj var i lang tid og er kommet en lang vej for udvikling, forandring og tager på nye former. I middelalderen, har de bidraget til dannelsen af de enkelte lag af bysamfundet. Ved den gradvise fortrængning af håndværkere til "vejsiden" sociale og økonomiske liv har ført den industrielle revolution (XVIII - begyndelsen af XIX århundrede).

Den moderne verden - er de transnationale selskaber, store industrivirksomheder og masseproduktion. Det ser ud til, at de traditionelle håndværk i en sådan verden er der ikke plads. Ikke desto mindre, for at leve og vokse de fortsætter. Selv på området for informations- dag er født deres "håndværkere" (tekstforfattere af SMM eksperter, etc.), og er meget, meget efterspurgt!

Traditionel (historical) bør indeholde følgende fartøjer:

  • vævning;
  • blacksmithing;
  • keramik;
  • bondarstvo;
  • træ;
  • snedkeri og andre.

Cooper - denne betydning af ordet ...

Så der er disse Coopers? Hvad og hvordan de producerer? Lad os besvare disse spørgsmål.

Bondar - en mester til produktion af tønder (undertiden - og visse andre produkter af træ). En tilsvarende fartøj kaldet bondarstvom. Tidligere var det udbredt. I dag, at møde en rigtig bødker meget sværere. Men deres håndværk er stadig vigtig. Efter alt, den har brug for vin og cognac industri i træfade.

Hvor kommer udtrykket "Cooper"? Dette ord er tilbøjelige til at have ukrainske rødder. På det ukrainske sprog det er oversat som "tønde". Det er interessant, at ordet "bond" var almindeligt i middelalderens Skandinavien. Så i de nordiske lande kaldes den gratis, en fri mand.

Efternavn Cooper og dets analoger i verden

Man kan ikke glemme en anden nysgerrig faktum. Dette erhverv har skabt en ret almindelig betegnelse - Cooper. Det er meget populært i Rusland, Ukraine, Moldova og Belarus.

Blandt andet folk i verden, der er hendes jævnaldrende. Hvad navne blev født fra bødkerindustrien forretning i andre lande, kan du se i nedenstående tabel:

land efternavn
Storbritannien, USA Cooper
Israel Bodner
Frankrig Tonnelier
Spanien Cubero
Italien Bottai
Tyskland, Østrig Scheffler
Polen Bednarski
Rumænien, Moldova Butnaru

moderne bondarstvo

Cooper - er ikke bare underholdning eller en tradition. Det er meget hårdt arbejde, der kræver betydelige master-færdigheder. Fås også Cooper helt arsenal af værktøjer, der skal være i stand til at bruge det korrekt. Ud over det trivielle og velkendte for alle af dem har en økse og eksotiske instrumenter: utornik, afretter, Struga.

Træfade - noget tilsyneladende troskyldig. Men det synes kun ved første øjekast. Moderne Cooper skal være en tømrer, og en maskinoperatør, og en blikkenslager. Han skal have en god aftale i træarter: ikke hver træ er egnet til sagen (til fremstilling af tønder og kadushek bedst egnet eg, lyng og kalk). Færdigheder snedkeri færdigheder er også vigtigt, fordi du skal passe perfekt til hinanden alle barer og bunden.

For at blive en god cooper skal have tre vigtigste kvaliteter. Dette er den ultimative nøjagtighed, præcision og fremragende koordinering af bevægelser. Coopers er i efterspørgslen, især i vin og den kemiske industri. Roser det arbejde, som disse mestre er omkring 30-50 tusind rubler.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.