TravelingRetninger

Hvor du kan svømme i Moskva? Betalt strande i Moskva

I varmen og varmen i sommer beboere i hovedstaden vil ønske at nyde udendørs aktiviteter. Efter alt, gaderne næsten ingen luft at indånde ved høj temperatur. Den nuværende strand sæsonen er defineret luk 40 rastepladser med adgang til vandområder.

Svømning steder i Moskva

Den top ti var steder, hvor svømning er tilladt, og resten - er kun beregnet til solbadning. Alle rekreative områder svarer til sanitære normer. De fleste af dem er udstyret med offentlige toiletter, omklædningsrum og endda brusere. Og alt dette på trods af den gratis adgang.

Den White Lake

Hvor at svømme i Moskva og Moskva-regionen tilladt i sommer? Lad os nu gennemgå disse steder. For eksempel, det hvide søen er der alle betingelser for rekreation. Indgangen er gratis, på stedet er der omklædningsrum, bådudlejning, og du kan leje en tennisbane og aktivt bruge tid udendørs. Der er ikke tilladt at svømme hvert år på grund af tilstedeværelsen af bakterier i vand, hvis koncentration overstiger normen. I 2014 blev forbuddet handler, i 2015 det blev aflyst. Dette feriested ligger på ul. Zaozernaya 2/6.

Serebryany Bor og vilde strand

De områder, hvor badning i Moskva i sommer, er Serebryany Bor 2 og 3. Du kan også få her gratis. Strand nummer 2 beliggende på gaden. Taman, 2. Du kan besøge den lille zoologisk have, og også bruge tid med deres børn på legepladsen. Strand № 3 ligger på fjerde linje Sølv Bora. Her kan du arbejde ud på legepladsen, og tilbyder udlejning af diverse udstyr. På stranden brusere og omklædningsrum samt et toilet. Tilfredsstil din sult og tørst i caféen med en sommerterrasse, ligger langs bredden af Moskva-floden. Her i nærheden er der en vild strand i Moskva, hvor nudister gerne hvile. Det er en ti minutters gang fra Silver bor, 3.

Sådan et sted er også placeret ved Swan søer, ved Strogino flodslette. Det er beliggende i samme område. Nemlig, hvor bugten møder Stroginsky Moskva-floden. Visuelt er dette sted ligger næsten overfor Sølv bor. Wild stranden i Moskva er populær blandt unge. Sådanne steder kan også findes i Solnechnogorsk distrikt, samt på halvøen Lyubertsy karriere.

Mesherskoye sø Lytarkino og Troparevo

Hvor du kan svømme i Moskva? Slap af og svømme på kysten og kan være Meshchersky sø, som ligger på opstandelsen, 5-31. Der er en kompakt strand med gratis adgang, der for nemheds skyld er installeret skab. Også, åbne strande i og omkring Moskva har i Lytarkino, der ligger i området, samt Troparevo ved byparken. Du kan ikke bare solbadning, men også for at finde aktiviteter som skydning, attraktioner, tage en vand mini-køretøjer til leje, samt sidde i en hyggelig sommer café.

"Skole"

I Zelenograd, som ligger 50 km fra Moskva, kan du besøge stranden "skolen". Her vacationers forudsat omklædningsrum, legeplads for børn, toilet. Det er temmelig let at komme til, men resten er meget komfortabel. Desuden er der er omkring det smukke landskab. fri er også til at besøge det kystnære område af Olive Beach, som ligger direkte under broen på St. Andrew.

medbringes placeringer

Så hvor man kan bade i Moskva? Ifølge den konklusion Rostpotrebnadzora, sådanne steder kan nævnes: komplekse "BichKlab", som findes på: Leningrad motorvejen, 39; Levoberezhny strand; En stor dam i Victory Park rejse 4922; Black Lake på den eponyme indkøbscenter, 6 mikro-distriktet. Her vand sanitet indikatorer er normal. Under fritid, bør du være opmærksom på, at i sommerperioden i det område kan forekomme advarselstegn, at svømning er forbudt. Dette skyldes en forøgelse i bakteriel koncentration i vandet. For at identificere disse indikatorer, regelmæssige undersøgelser.

Betalt strande i Moskva:

  • "Oliven" - en møbleret med behagelige liggestole, træterrasse, swimmingpool, bar og en masse af grønne områder.
  • Port på ENEA - urban strand med en vand kompleks, volleyball og bordtennisbord, et børneområde, og andre faciliteter. De anslåede omkostninger er fra 700 til 1800 rubler. Det er den største kunstige strand i Moskva.
  • en opholdsstue med lounge stole, hvor man kan solbade, er der også en sports kompleks Luzhniki. Det har også swimmingpools, sportsbaner og plads til et behageligt ophold.
  • Club "Royal Bar", som ligger på området Vand stadion, har en sandstrand, volleyballbaner, legeplads, en restaurant med varieret køkken. Prisen - 1000 rubler - Del liggestole huslejer og håndklæder.

Derudover kan de indfødte beboere og besøgende nyde en sommerferie, besøger ikke kun strandene i Moskva, men også åbne puljer, der er placeret i parken området. For eksempel i Sokolnikah. Her er der to swimmingpools - for voksne besøgende, såvel som børn. Aktivt tilbringe fritiden kan være på volleyballbane, eller spille bordtennis. For at få en tan behov for at leje en strand stol. På det område er der omklædningsrum og brusere. Spis og drik kolde drikke i caféen. I weekenden, om aftenen her afholdes støjende parter med DJs. Indgangen billet vil koste mindst 400 rubler. Omkostninger på hverdage og weekender varierer betydeligt.

Puljer på floden bank

Blandt de steder, hvor du kan svømme i Moskva, der er sådan en swimmingpool ved floden, hører til det område af Fili Park. Omkostningerne ved at besøge en meget overkommelig og spænder fra 200 rubler. Indtastning fra hovedindgangen, er du nødt til at bevæge sig langs hovedgaden, og derefter ned ad trappen til cafeen "Panda", hvorefter dreje til venstre. På Moskva-floden, i parken "nordlige Tushino", organiseret også en udendørs pool, hvor du kan svømme, solbade ved siden af, som er praktisk, men også bruge tid i baren på molen. Omkostningerne ved at besøge er fra 700 rubler. Du kan komme dertil fra stationen "Glider" og "Skhodnenskaya", derefter på gaderne i Liberty er selve parken. Der er Pontoon og pool. Børns ferie kan organiseres i parken "Izmailovo". Et særligt område kaldet "Forest of Wonders" er altid glad for at unge besøgende. På det område, du kan solbade, svømme i poolen, spille på trampolin og prøv din hånd på at skyde en laser. Som i mange steder af fritid, er der en café. Men dyreelskere venter på en usædvanlig zoologisk have. For at komme ind i området, skal du betale entré på 150 rubler, og også producere et certifikat. Dette er en af de mest interessante steder for sommerferien, især som en familie. En af luksus svømmebassiner er den, der er i restauranten på yacht club "Shore House". Han er også åben og modtage besøgende kun om sommeren. Her vil rejsende blive tilbudt en masse faciliteter. Svømning i poolen, kan du lige på kanten til at nippe til en eksotisk cocktail. Elskere af swimmingpools på ethvert tidspunkt af året er glade komplekse "Luzhniki" og "The Seagull". Og det er ikke alle de steder, hvor du kan svømme i Moskva. En af de mest interessante er en kunstig strand lavet på det øverste niveau af bygningen af Center for Design og Arkitektur "Artpley". Her kan du finde alt hvad du behøver for kvalitet rekreation. Nemlig poolområde med liggestole, bar område, hvor du kan nyde en omgang volleyball, bordtennis, badminton, og selvfølgelig, at socialisere og få nye znakomstva.Zdes også indstille en trampolin og få mulighed for at slentre gennem oliven mini- lund. Dette er en yndet feriested for de lokale unge, som ofte sidder hele virksomheder.

øde strande

For elskere af land hvile og de mere stille strande og ubefolkede områder i Moskva er ikke egnede. Den bedste mulighed - at gå på de maleriske udkant. Uden for byen grænser er strandene Klyazma. I én Khlebnikovo - sand, den anden - med en græsklædt overflade. På stranden trampolin, legeplads for en omgang ping-pong, volleyball. Der findes også service af katamaraner leje. Hvis vacationers ankom hele virksomheden, er det muligt at leje en separat pavillon. Sandstrand "Gorki" har svømning område for børn. Det meste er det udstyret rekreative område "Trinity". Der findes en række forskellige vandrutsjebaner og forlystelser, trampolin, børnebassin med en indhegnet strand, en mini-zoo. Velsmagende måltid kan være på det område af sommeren cafe. Indgangen er gratis, betaler kun for de tjenester, der anvendes af vacationers.

Pirogov reservoir

Pirogov Reservoir har også en gratis og meget indrettede strande. For eksempel er "bugten Joy". I nærheden er en kompleks "Malibu" med den sædvanlige sandstrand og et VIP-område med masser af underholdning og faciliteter. Indgangen gebyr på 500 rubler. Myakinskaya flodslette har en strand "Rublevo", hvor du kan nyde alle de bekvemmeligheder og nyde din ferie. Indgangen er 150 rubler.

I forstæderne, kan du også besøge swimmingpools på hotelkomplekser. For eksempel i "Mistral".

konklusion

Nu ved du hvad gratis og betalte strande i Moskva. Som du kan se, at steder svømme en masse. Derfor er det nemt at vælge for sig selv en god mulighed baseret på placering og budget. Vi håber, at gennem denne artikel, vil du finde et perfekt sted.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.