SkønhedHudpleje

Voks. Anmeldelser bevise, at den bedste måde at fjerne hår!

Metoder til at kontrollere uønskede hår urolige kvinder siden oldtiden. I oldtiden, messen køn måttet ty til folkemusik retsmidler. For nylig, flere og flere piger og kvinder foretrækker denne metode, da voksning, er anmeldelser af hvilke findes overvejende positive. Denne metode til hårfjerning er kommet til os fra den gamle. Nogle forskere mener, at voksning kom op med Olga. Konserverede beskrivelse, som henviser til det faktum, at denne proces blev udført ved hjælp af voks og harpiks. behovet for at fjerne Hår på grund af det faktum, at en masse vegetation, mente man, kunne have kun kvinder plebejer oprindelse. Den følgende diskussion fokuserer på, hvordan man gør voksning.

Et andet fælles navn for denne effektive metode til kroppen hårfjerning er udtrykket "voksbehandling". Umiddelbart skal det bemærkes, at denne proces er ganske smertefuld, men i modsætning til for eksempel hårfjerning hårfjerningsmidler, meget hurtigt. Afhængigt af hvor det er nødvendigt at gøre huden helt glat, at variere temperaturen i voks. Således til hårfjerning på benene , der anvendes varm substans og så følsomme steder som armene eller bikinilinjen - hot. Uanset hvor relevant voksning, anmeldelser af hendes altid kun viser positive resultater. Det bør erindres, at under voksning voks kan varmes op til en temperatur på 60 °, så den mest pålidelige løsning er at vandre til salonen professionelle. For succes længde procedure hår bør være 4 mm eller derover, og deres fjernelse er vanskelig på grund af den øgede skørhed.

På fordelene ved denne metode til hårfjerning ligesom voksning, anvende de anmeldelser siger det bedst:

  1. Voks er en slags bioepilyatsii, hvilket betyder, at risikoen for allergi og andre bivirkninger er reduceret til nul.
  2. I kombination med lægemidler, der bremser væksten af hår, denne procedure ved regelmæssig anvendelse i høj grad dæmpe vegetationen på din krop og minimere dens vækst over tid.
  3. Efter voksning hår begynder at dukke op igen efter 3,5 - 4 uger.
  4. Voks er sikker og effektiv, selv i områder med sart hud: under armene, bikinilinjen og ansigtet.

Mange kvinder er bekymrede over spørgsmålet om, hvorvidt det er muligt at udføre voksning derhjemme. Ved hjælp af denne metode uden for kabinen, selvfølgelig muligt, men det er værd at overveje, at for at undgå forbrændinger, bruger kun varm voks er ønskelig. I butikker med kosmetik solgt særlige strimler til voksning. Deres virkning varer noget mindre end fra salon behandlinger - omkring 2 - 2,5 uger. Hvis du vil vide, hvordan du gør hårfjerning voks strips, der er beskrevet i detaljer i de instruktioner, der fulgte med det. Men den grundlæggende essensen af proceduren er, at de skal være varm i dine hænder, holde fast på ren hud og forstyrre mod hårvækst.

Voks, anmeldelser af hvilket kan indikere sygdom processer, er en god måde at slippe af med uønsket hår for mere end en måned. Og af hensyn til en glat og smuk hud, måske, er at lide et par minutter.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.