Mad og drikkevarerOpskrifter

Kylling koteletter med kål: enkel og lækker!

I den kulinariske verden er der mange opskrifter på alle mulige burgere, frikadeller, kødboller, kebab og andre retter baseret på kød. Og ikke bare kød. Men kylling koteletter med kål vil tage deres retmæssige plads i workaday og festlig menu. Rent fra en kylling de går temmelig tør, men i sammenhæng med kål (som en mulighed - farve, eller Peking) opnået kål lækker, delikat. Og smagen af ingrediensen er praktisk talt ikke mærkes, han giver kun ekstra rigdom. Og en anden plus: Kylling koteletter med kål er meget let at tilberede og økonomisk: de to vigtigste ingredienser tager i lige store mængder, og resultatet er en parabol meget. Nå, lad os prøve at lave mad?

ingredienser

Vi har brug for: et pund af kyllingefilet, og det samme kål, damp løg, hvidløg, peber blanding med salt, kiks eller brød, mel (til at rulle), vegetabilsk olie til stegning.

Madlavning er simpelt!

  1. Skær kyllingen i stykker større, præ-skylning grundigt under rindende vand. Hvis købe frosset produkt, så skulle det være præ-afrimning naturligt (men ikke i varmt vand eller i en mikrobølgeovn) - det vil være mere smag.
  2. Kål vasket og skåret i store strimler. Og buen vil skære en terning.
  3. Dernæst Lad os udstopning. Fileshku bue og tvinges gennem en kødhakkemaskine (huller i gitteret vælge større).
  4. Kål også rulle, men i en anden kapacitet, single. Hvis bladene har fået alt for saftig, efter forarbejdning i en kødhakkemaskine resulterende masse skal være lidt overvindes, således at det endelige produkt vi ikke falde fra hinanden i gryden, når stegning. Vi forbinder med hakket kød.
  5. Tilsæt blandingen af peber og salt (efter smag), finthakket hvidløg, kan en lille provencalske urter anvendes - Chicken koteletter med kål vil vende duftende og aromatisk. Hele massen grundigt ælte. I princippet kan du tilføje mere mel udstopning med æg, men de vil gøre produktet mere stiv. Generelt for selv at afgøre. Vi vil styre her uden dem.
  6. Grå god pande med vegetabilsk olie, så det er næsten kogende.
  7. Samtidig danner de bøffer (nemmere og mere bekvemt at bare gøre det lægges i blød i koldt vand med hænderne). Paniruem præforme (de skal vende sig og små størrelser) i mel.
  8. Steg dem ved svag varme, indtil en gyldenbrun (5-7 minutter på hver side). Bring til en parathed (i den endelige parabol kan dækkes med et låg og en lille put out).
  9. En anden detalje: kål kan være præ-kogt, men her har vi brugt rå, da det har et stort udvalg af vitaminer, der er afgørende for den menneskelige krop. Og bladene, især hakket, og så perfekt ristede, det vigtigste - at stege langsomt for svage brand. Nå, men vi er med dig ikke i en fart?
  10. Her og klar vores lækre kylling koteletter med kål! Opskriften, som du ser, er ikke kompliceret, og ingredienserne kan købes på ethvert lokale butik eller marked. Til bordet elementer kan indsendes med kartoffelmos, boghvede, vegetabilsk salat.

Koteletter fra hakket kylling med kål og gulerødder

Denne ret kan tilberedes hurtigere og nemmere, hvis du tager en færdig hakket kylling. Og alligevel - at tilføje en sød og saftig gulerod!

Så vi har brug for: et pund hakket kylling, 250 gram kål og så mange gulerødder, æg, løg, et par fed hvidløg, frisk dild, mel, vegetabilsk olie, en blanding af peber og salt.

Cooking?

Klar hakket kylling (købt i supermarkedet eller kogte personligt) er blandet med hakket kål og gulerødder (du kan tilføje en smule mælk brød - 200 gram). Den samlede vægt også tilsætte knust hvidløg til løg. Der også indføre ung skåret dild, kylling æg rå peber og salt blanding. Alle komponenter blandes grundigt, indtil glat (du kan bruge en mixer eller blender). Panorer en god varm op, drysset med vegetabilsk olie. Fra massen af våde hænder danner et afrundet kylling koteletter med kål og gulerødder. Rullet i mel eller rasp, steges på begge sider indtil de er gyldenbrune. I det endelige, der kan lide blødere, kan slukke 5 minutter under låget (hvor vandet i gryden ikke tilsættes). Ruddy bøffer af hakket kød klar! Klar til at blive serveret med eller uden pynt det. Af den måde, kan du lave mad kylling koteletter med blomkål. Så erstatte farven hvid, pre afkog af det, indtil det halve. Og hele resten af ingredienserne og tilberedningen - det samme! Nyd alle måltid!

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.