HjemlighedHavearbejde

Druer Athos: sortsbeskrivelsen og fotos

Druer i temmelig lang tid er blevet et kulturelt plante. Manden var meget glad for denne bær, har det fundet mange anvendelser og lærte at vokse. I verden er der et enormt antal af vinmarker, der vokser på en række forskellige kvaliteter. Men drue Athos fortjener særlig opmærksomhed.

karakteristika af sort

Athos superrannim refererer til sorter, der giver mulighed for at samle den første høst er allerede i juli måned. Det er temmelig tidligt, andre sorter på dette tidspunkt stadig udgør frugten. Hertil kommer, druer Athos ganske fordringsløs til jorden og omsorg, samt udviser stor modstandsdygtighed over for forskellige sygdomme. Det blev lanceret for nylig i begyndelsen af 2000'erne, i den ukrainske by Starobelsk.

Druer Athos, hvis billeder kan ses i denne artikel, er produktet af at krydse to meget kendte sorter (Codreanca og Talisman). Hans kærlighed ikke kun for den tidlige modning af frugt, men også for den fremragende smag. Han absorberet alt det bedste fra deres forældre sorter. Fra da af busken blomstrede første knopper, og indtil modenhed af frugten foregår ikke mere end hundrede dage.

Druer Athos: beskrivelse, foto

Denne sort kan med rette tilskrives den høje-udbytte. Da modningen af frugt kan forblive på Bush omkring en måned, og at de ikke mister deres æstetiske og smagsegenskaber. De behøver ikke knække og smuldre til jorden, blot akkumulere en mere sukker, der gør smagen endnu mere bemærkelsesværdig. I øjeblikket er den vigtigste funktion er, at druerne Athos uinteressante til Windows, der giver dig mulighed for at gemme bærrene i et stykke og ikke bekymre dig om, at insekter beskadige dem. Men fuglene han meget til smagen, så du bør være advaret på forhånd om deres frastødende.

Grape Athos kendetegnet kraftige buske og store bær cylindrisk form, tilspidset i bunden. Frugterne af mørk blå farve med en tyk hud, men ved at spise det umærkeligt. Børste vægt kan være fra 700 g til 1,5 kg, hvilket er ganske meget. Frugterne har en saftig og meget harmonisk smag.

Bær kan indeholde op til 19% sukker, men surheden ikke mærkes. føtal længde kan nå 3 cm, og dens vægt er 12 gram undertiden. Så helt en rig høst vil være at vise til venner og naboer.

Fordele og ulemper ved sorter

Bladene på denne sort har en gennemsnitlig størrelse og en mørk grøn farve. Optager vokser meget hurtigt. Frugtbærende vinstok afgrøde taget omkring 6-7 af nyrerne. Til gren ikke brød under vægten af hænderne, bør tænke på forhånd om de espalier og pløkke, der vil holde vægten af afgrøden.

Sortere det angår en frostbestandig, kan tåle et fald i temperaturen til -23 ° C, modstandsdygtig over for skadedyr og sygdomme. Det er også nemt at gøre uden konstant vanding. Men for at opnå fremragende udbytter og sunde buske nødt til omhyggeligt at vælge den plantemateriale.

Anvendelse druer Athos

Sorten er velegnet til vinfremstilling, samt spise frisk. I produktionen af vinen kan kombineres med andre sorter, der giver fremragende vin smag kvalitet. Også fordi det er muligt at fremstille saft eller marmelade.

Beskrivelse druer Athos karakteriserer det som egnet til transport. Han mistede ikke sin attraktive udseende og tiltrækker købere. Den iturevne form kan opbevares i lang tid.

Sygdomsresistens

druer Beskrivelse Athos karakteriserer ham ikke blot som en kold-resistent sort, men også som resistente over for forskellige sygdomme. Alle disse positive egenskaber er opnået på grund af det faktum, at planten er en hybrid. Han er lidt modtagelige for svampesygdomme, meldug. Men der er en høj risiko for botrytis infektion, så du bør tage sig af behandlingen mod sygdommen og til at gennemføre forebyggende foranstaltninger.

Det er vigtigt, når du køber frøplanter. Du bør forsøge at vælge den mest sunde og levedygtige materiale. Du skal først være opmærksom på, at på planten var der ingen mekaniske skader, samt de obskure pletter på stammen eller på et stykke papir. Under ingen omstændigheder bør ikke være en antydning af tørringen af spirerne. På unge planter bør være til rådighed mindst tre af rygsøjlen, og højden af skuddet skal være mindst en halv meter.

Køb planter til plantning er bedst i gennemprøvede placeringer eller specialiserede butikker, ellers risikerer du at købe allerede er inficeret eller ikke-levedygtige materiale. Erfarne lejerne kan nemt vokse selv plante fra stiklinger, men nybegyndere er bedre at tage allerede rodfæstet sætteplante.

Pleje af druer Athos kvalitet

Generelt druerne - en plante, der elsker solen. Athos i denne henseende er ingen undtagelse. For sin plantning er bedst egnet sydlige del af sitet. Hertil kommer, at i et område, som du har afsat til vingården, skal grundvandet være i en dybde på ikke mindre end to meter, og ideelt set skal de ikke have lov til. Det er nødvendigt at tænke på forhånd placeringen af dræn riller, som den underjordiske vand vaske væk rødderne og kan føre til døden for dine planter.

Athos druer, der skal plantes i foråret og efteråret. I dette tilfælde skal du vente en fuld forår opvarmning af jorden, og i efteråret plantning anbefales at arbejde for at afslutte før midten af oktober. Afstanden mellem bøsningerne bør være lig med 1,2 - 2 m, og dybden af brønden er værd at gøre lidt mere end en halv meter. dræning er i bunden af graven. Før plantning, rødderne, som er større end 10 cm længde, med forbehold af trimning. døde rødder fjernes også. Under landingen over jorden vækstniveau forlade to knopper.

Behandling af sygdomme og skadedyr

På trods af at Atos sort er resistent over for sygdomme og skadedyr, kræver det stadig en vis forebyggende behandling. Først og fremmest sin hovedfjende er den gråskimmel. Når nederlag dens bær er ikke egnet til opbevaring og transport. Hertil kommer, under behandlingen af denne sygdom kan vare fra to til tre år, så det er bedre at bruge forebyggende foranstaltninger.

For at undgå forurening botrytis, skal hives behandles med fungicid. Hertil kommer, at hænderne anbefales for at sikre en god tilførsel af frisk luft. Til dette formål omkring dem med jævne mellemrum punkteret blade.
For at undgå skader på afgrøder af fugle på buskene pounces stiv gitter med små huller. Men fra det blad-vin med til at redde insekticidbehandling.

Athos druer kan være en reel velsignelse for nybegyndere gartner på grund af sin uhøjtidelige, godt udbytte og sygdomsresistens.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.