HjemlighedHavearbejde

Sun blomster med gule blomster

Der er ingen bedre måde at dekorere dit websted, end sidde på det blomster med gule blomster. I denne solrige farver blomstre, mange arter af planter, så med udvælgelseskriterierne problemer vil ikke. Hver gartner kan vælge sådanne anlæg, som vil hjælpe ham til at skabe den ønskede effekt i haven og vil være i harmoni med hinanden. Af den måde, denne skygge, solrig og munter, hjælper til at klare depression og løfter stemningen - vi behøver blot at se på din have.

De mest populære haven blomster med gule blomster - primula. De er vinterhårdfør, fordringsløs, og med den rette pleje hver dag bliver smukkere. Det eneste, uden hvilken det ikke kan leve, disse planter - er solen. Så prøv at sidde dem hvor så lidt som muligt i skyggen.

Unik flora er Adonis - fasan øje, som ofte findes i naturen. Dette anlæg er i stand til at dekorere din have i 10 år eller mere, og det ikke kræver særlig pleje. Hæld det med små buske med gule blomster i morgen og aften, og nogle gange befrugte gødning.

Elegant og raffineret blomster med gule blomster - en krokus. At være knolde planter, kan de trives uden transplantation 5 år. Så gartnere anbefale deres sæde, så blomsterne ikke bliver overfladisk og træg. Disse planter er ideelt kombineret i den samme blomst seng med gladiolus, roser og iris.

Den utvivlsomme konge af alle senge er en leg. I løbet af de seneste århundreder, blev hundredvis af sorter af tulipaner trukket tilbage, men hvis du ønsker at gøre dit websted sol, så vil du behøver, er en plante med gule blomster. I sådanne nuancer repræsenteret frynsede, Terry, og lilje-ordenen multiflorate sorter. Det er værd at bemærke, at tulipan - tidligt nok plante, så dens flor tid er i marts-maj, nogle gange de holde ud indtil juni.

Efter tulipanerne i haven visne, de kommer til at erstatte hyacinter. This høje løgplanter, i stilke af hvilke er anbragt blomsterne selv. Blandt dem kan vi finde og gule sorter, som vil stige over alle de andre repræsentanter for floraen i dit websted. Det er kun vigtigt at korrekt pleje for disse planter - de har brug for en jord med god dræning, i konstant dressing og regelmæssig vanding.

Unikke blomster med gule blomster - Doronicum. Den blomstrer i slutningen af foråret, og en fryd for øjet i flere måneder. Kendetegnet ved store blomster, som er meget lig kamille, dog, og deres kronblade, midtvejs og malet i farven af solen. Doronicum uhøjtidelige, meget hurtigt udvider på tværs af en seng, der danner en lys tæppe. At købe frø af disse planter, er opmærksomme på deres højde - stilke kan være en lav (op til 25 cm), og kan nå en meter og vækst.

Men på trods af alle menneskelige afledt plantesorter, en reel solen på jorden, som blev skabt af naturen, er en solsikke. Hvis du har et stort websted, kan du arrangere det på en lille solsikke felt. Og hvis en lille gård, et par blomster, udstrakte på forskellige senge, vil gerne have en ekstra lyskilde belyser hele vejen rundt.

Fortsæt denne liste for evigt, og mange planter er perfekt til at bære en andens navn for os. Gule blomster , der er så mange, og noget, som vokser på et blomsterbed - du bestemmer.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.