ComputereNetværk

Hvordan at tilføje SIFCO i "VC": trin for trin guide

I denne artikel vil vi se på, hvordan du tilføjer SIFCO i "VC". Filer af denne type kan placeres i de dokumenter, der offentliggøres på væggen eller til at sende meddelelser til andre brugere på det sociale netværk.

PC

Tænk, i praksis, hvordan du henter SIFCO i "VC", ved hjælp af en personlig computer. Dette gøres i et par museklik. Men først må vi behandle spørgsmålet: hvor SIFCO gemt i VC?

Denne type af filer er placeret i afsnittet "Dokumenter". Så downloade eller oprette animationer. Tilføj den til "Documents". For at gøre dette, skal du blot klikke på det tilsvarende afsnit i menuen til venstre. Åbner listen af uploadede dokumenter. Hvis de er fraværende, så er listen vises ikke.

Vi går videre til næste fase løsning på spørgsmålet "hvordan du tilføjer SIFCO i" EF "" Klik på knappen "Tilføj et dokument". Dette vil indlæse materiale fra harddisken. Der er et vindue med begrænsninger. Det indikerer, at filen ikke må krænke ophavsretten, og dens størrelse kan ikke overstige 200 MB. Også viser de typer af materialer, der understøtter projektet. Blandt dem, der er interesse for os gif.

Brug af "Vælg fil". Indikerer behovet for os at animere på computeren. Efter download vises vindue, hvor du skal vælge den type vores dokument. Hvis du angiver, at personlige ting, vil det ikke være tilgængelig for andre brugere af det sociale netværk. Klik på knappen "Gem". Filen vises i vores dokumenter. Nu kan det bruges.

ansøgning

Nu vil vi se på, hvordan du tilføjer SIFCO i "VC", og sende dem på væggen. Gå til personlig side. Vi begynder at fylde i meddelelsen på væggen. Vi når det punkt, hvor du ønsker at indsætte animationen. Tryk derefter på knappen "Mere". Vælg indstillingen "dokument". der en liste over materialer i foran os. Tværtimod den nødvendige animation trykke på knappen "Vedhæft".

På væggen kan vi tilføje materialer af denne type, ikke blot ved at vælge dem fra dine dokumenter. Filformat, som vi er interesseret i de sociale netværk "VK" tusinder. Derfor kan du bruge søgefeltet for at tilføje et dokument. For at gøre dette, skal du angive en passende søgeord og trykke på Enter. Vi får resultatet. Blandt mulighederne er tilbøjelige til at være, og animation. Tværtimod relevante fil klik på knappen "Vedhæft". Når animationen er føjet til vinduet, tryk på knappen "Send".

brev

Nu vil vi se på, hvordan du tilføjer SIFCO i "VC", og sende dem en personlig besked. Vi har allerede drøftet, hvordan man kan søge og hente animationen. For at bestå den i en personlig besked, finde en kammerat, du ønsker at sende filen. Skrivning af tekst af brevet. Vælg derefter den funktion af "mere." Derefter - "dokument". Vi udføre proceduren beskrevet ovenfor - vedhæfte animation. Efter det, vi sende en besked.

Vores samtalepartner vil modtage som følge af en animeret materiale. For at se det, bare nødt til at klikke på venstre museknap på filen. Bemærk, at GIF-formatet er en bitmap grafik. Et sådant materiale kan lagre komprimerede billeder uden tab af kvalitet, hvis de indeholder ikke mere end 256 farver. Dette format er uafhængig af hardwaren.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.