SundhedSygdomme og betingelser

Thrush. Årsager og behandling.

Stomatitis kaldet oral sygdom, manifesteret i form af forskellige betændelser i slimhinderne. Dens rødme, en kraftig stigning i temperatur, fremkomsten af smertefulde sår og hævelse af lymfeknuder afslører sig selv drosler. Behandlingen bør altid begynde med en forklaring af årsagerne til dens oprindelse.

Til at begynde, skal du undersøges af en erfaren læge, der vil helt sikkert anbefale en midlertidig dispensation fra for salt, krydret og sure fødevarer. Disse produkter forårsage mere alvorlig irritation. Fremskynde helingsprocessen bidrage vitaminer, som bør supplere din kost.

Stomatitis candidiasis - er primært en sygdom af svækket organisme. Meget ofte er det starter sin udvikling på baggrund af eventuelle smitsomme sygdomme, og kronisk administration af kortikosteroider, cytotoksiske lægemidler eller antibiotika. Vitaminmangler, udsættelse for bestråling, kan problemerne med mave og tarme, udviklingen af diabetes, malignitet, tuberkulose eller HIV-infektion tjene som en drivkraft for sit udseende. Ikke tilbagediskonteres og afhængige person for skadelige vaner, der negativt påvirker tilstanden af slimhinden. Drosler kan forekomme på grund af slitage af plast proteser, i mangel af tænder, på grund af kærlighed til søde, regelmæssig og manglende overholdelse af den daglige mundhygiejne og rygning.

Det manifesterer sig i form af små områder af rødme, første sprog, efterfulgt af slimhinden i tandkødet, kinder og læber. Efter et par dage, der er rigelige løse hvidlige læsioner. Over tid, de vokser og nå på størrelse med et knappenålshoved. Tilstedeværelsen af løs osteagtig plak, en metallisk smag og mundtørhed, brændende fornemmelse i læsionsstedet, tørst, mattering af smag er kendetegnet ved trøske.

Behandling indebærer medicinske metoder rettet eliminering af kliniske manifestationer, identifikation og helbredelse af samtidig sygdom og øge immunitet kræves. Specialist nødvendigvis udpege svampedræbende medicin. Dette kan være et lægemiddel "Diflucan", som du hurtigt kan helbrede trøske, idet kun én kapsel om dagen. Undertiden bruges betyder "Amphotericin B", "Amphoglucaminum" eller "Dekamin" i form af slik. For at stoppe væksten af patogene organismer og reducere mundtørhed hjælper receptionen tre procent kaliumiodid tre gange om dagen.

Det er vigtigt at huske, at stomatitis candidiasis kræver aktiv terapi vitamin, omhyggelig hygiejne, konstant håndtering af proteser, tandsundhed , og brugen af lokal behandling. Mucous smurt dekaminovoy salve, clotrimazol, to procent opløsning af borsyre, sodavand eller tyve procent borax i glycerol.

Ikke mindre hurtigt og effektivt kan trøske behandles og med hjælp af de populære metoder. Du skal bruge en af de fælles oregano og birkeblade, to salvieblade og tre stykker af tørret hyben. Fra denne blanding er det nødvendigt at fremstille et afkog, bay ti skeer tør samling liter kogende vand og filtrerede giver det en bryg. Den filtrerede opløsning blev hældt i en krukke med et tesvamp og opbevares i tre dage. Skyl munden to gange om dagen er nødvendig for at fuldføre forsvinden af symptomer på sygdom.

Lige effektive i dette tilfælde bliver også bouillon af løg skræl (tre spoon halv liter vand). Det skal koge, ikke mindre end otte timer, og anvendes til skylninger. Efter flere behandlinger trøske vil være mindre smertefuld, men vil snart forsvinde helt. Eksperter anbefaler brug af traditionelle opskrifter og data for forebyggende rehabilitering af mundhulen.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.