InternetPopulære links

Magnet link: hvad er det og hvordan man åbner den i torrent-klient

Roskomnadzor begyndte en storstilet udrensning på nettet. program til at beskytte rettighedshavere berørt af mange: det er umuligt på en torrent hente en bog eller optage, online spillere blokerer indhold på sitet, er et online bibliotek ændret under boghandlere.

Det er i disse vanskelige tider, og begrebet "Magnet Link". Hvad er det og hvordan man bruger almindelige brugere?

Hvad er en magnet link?

Magnet link - dette er et ekstra niveau af sikkerhed for torrent trackere og brugere hente dette indhold. Men for mange er det stadig en uforståelig sætning: Magnet link - hvad er det og hvordan kan bidrage til at downloade filer?

Download af en torrent-fil, der starter klienten download, bruger overfører oplysninger om sig selv, det vil sige, det efterlader et digitalt fodaftryk. Magnet-link fører direkte til indholdet og dets indhold, uden at passere, at data om, hvem og hvor den downloadede fil.

På websteder, der bruger magnetisk link, er der ingen rating system. Du kan hente et ubegrænset antal. På trackers magnet-links er markeret med et særligt ikon - en magnet.

Programmer til at arbejde med de magnetiske links

Udover standard BitTorrent klient magnetisk referenceformat anvendes i kataloger D ++, hvor de lagres sammen med den detaljerede beskrivelse.

For at åbne de magnetiske links, du kan bruge plugins:

  • GreyLink.
  • FlylinkDC ++.
  • EiskaltDC ++.

I de første to plug-ins har brug for at gå til menuen "Filer" og vælg "Indtast et magnetisk link." Eller bruge en kombination af taster Ctrl + M for de første to-ins og Ctrl + I for en tredjedel.

Indstilling torrent-klient

Brug et eksternt program til at åbne magnet-link er ikke nødvendig. Standard torrent-klient vil nemt klare denne opgave. At gennemføre indstillingen programmet - et spørgsmål om minutter, og det vil slippe af med den personlige computer ejer fra spørgsmålet om, hvordan man åbner magneten linket i torrent.

At oprette en torrent-klient, skal du tvinge programmet til at associere kode med anvendelsen af magnetiske links. For at gøre dette, vil kunden nødt til at køre og vælge menuen "Indstillinger". Gå derefter til afsnittet BitTirrent. Der bliver nødt til at lægge en skovflåt fra elementer som "Aktiver DHT netværk", "Aktiver DHT for nye torrents" og "Aktiver Peer Exchange". Derefter skal du bekræfte ændringerne ved at klikke på knappen "Anvend" og "OK".

Det andet trin i at sætte en torrent klient - fanen "Generelt". Hvor skal du bekræfte, at ansøgningen sammen med en magnetisk link.

Det fremtidige arbejde programmet kører på standard parametre. Hvis du bruger links også nødt til at angive en mappe til at gemme data og vente på download.

Indstilling af valgmuligheder for browser

Nogle brugere, ud over spørgsmålet "MAGNET link: hvad det er, og hvordan du konfigurerer klient", et ønske om at yderligere at tilpasse dine foretrukne browsere.

Når du åbner de magnetiske forbindelser gennem browseren Mozilla Firefox, viser programmet et ekstra vindue, hvor brugeren bliver bedt om at vælge et program til at arbejde med de downloadede filer. For at undgå gentagelse af aktionerne vil være tilstrækkeligt i pop op-vinduet for at sætte et flueben i sætningen "Husk mit valg."

Justering magnet linket i "Opera" vil kræve en overgang i menuen "Indstillinger". Så fra de muligheder, du har brug for at vælge "Common Settings" - "Avanceret" - "Programmer" - "Tilføj". For at fungere korrekt, browseren med links, anbefales det at tilføje linjen "protokollen" ord magnet.

Browser indstillinger "Google Chrome" identiske med "Opera". Når du åbner linket pop-up vindue, hvor du bliver nødt til at vælge det rigtige program. Så den "Husk mit valg" og klik på "OK" knappen.

Browseren er indbygget i Windows-operativsystemet har også brug for yderligere indstillinger. Internet Explorer kræver brugerens samtykke til brug af den magnetiske henvisning torrent-klient. For at undgå at gentage denne handling, skal du fjerne ikonet fra posten "Spørg altid, før du åbner denne adresse."

At beskæftige sig med sådan et problem som "MAGNET link: hvad det er, og hvordan det virker," er ganske enkel. Indstilling torrent klient browsere og tager ikke meget tid, men hente dine foretrukne bøger, film eller musik vil være meget nemmere.

Det skal bemærkes, at downloade ved hjælp af magnetiske links lidt langsommere end normalt link.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.