ForretningOnline Business

Konfiguration SEO modul i motoren, en dating site dating Pro

Sidste år vi annonceret udgivelsen af SEO modul script dating site dating Pro. Den er designet til at hjælpe webstedsejere at tilpasse deres site under det valgte emne - Kristne dating sites, dating sites på interesser, beliggenhed, orientering osv Der var også en lille ændret struktur af hjemmesiden, bedre til indekseret af søgemaskiner.

Alle disse nyttige muligheder indbygget i den oprindelige kode, så dette modul er ikke til salg for et gebyr, og alle købere dating dating Pro script har mulighed for at bringe dit websted til toppen af motoren med minimale indstillinger.

Arbejde med SEO-modulet er forenklet og kræver ingen programmering færdigheder eller yderligere viden.

Det omfatter også SEO modul? Her er nogle nyttige muligheder:

1. Mulighed for at sætte meta tags til dine websider;
2. Brug mod_rewrite (modul Apache webserver) til administratoren kan redigere webadresse. For eksempel kan du tilføje side nyheder udsigt: http://www.domain.name/news/news-title.html
3. Mulighed for at angive de vigtigste placering af brugerne af dit websted, skal du angive de hurtige links på søgeresultaterne efter sted;
4. Tilslutning tællere.

SEO Tips til at oprette en hjemmeside:

strong> 1. Indstilling side meta-tags.

For korrekt indeksering af dit websted ved søgemaskiner skal du registrere på hver side af sitet tag Titel, beskrivelse og søgeord.

Log ind på admin panel i afsnittet Indstillinger -> SEO indstillinger. Dette indlæg giver dig mulighed for at redigere meta-tags til alle sprogversioner af sitet. For at ændre sproget, skal du vælge sprog fra drop-down menuen og derefter udfylde den titel, beskrivelse og søgeord.

Du kan tildele forskellige tags til forskellige grupper af sider, eller forlade deres "default". Men husk, at den korrekte ordineret Titel og beskrivelse ikke kun vil hjælpe dine besøgende navigerer på et dating site, men lade dit websted til rang højere i søgeresultaterne.

strong> Titel. Lav overskrifter mere attraktiv og være sikker på at medtage disse søgeord i din hjemmeside. Det er ønskeligt, er størrelsen af header ikke overstige 70 tegn.

strong> beskrivelse - kan bruges af søgemaskiner til at vise udlevering. Teksten bør være sammenhængende, attraktivt for besøgende og forståeligt. Prøv at holde inden for 156 tegn, det tager hensyn til de mange Google-søgemaskinen. Jo mere attraktivt din tekst, jo mere sandsynligt, at brugeren klikker på det. Også, glem ikke at bruge søgeord i teksten, og jo tættere på starten af teksten, jo bedre.

strong> Søgeord - afspejler centrale indhold på siden. Selv om der er ingen begrænsning på det maksimale antal søgeord, der kan bruges til hver side, skal du ikke angive mere end 10-12 søgeord på én side. I øjeblikket søgeord ikke spiller en stor rolle i placeringen af anlægget, men ikke desto mindre de er en af mere end 200 ranking faktorer i Google.

Tips:
- Gør titel og beskrivelse (beskrivelse) appellerer til dig selv ønsker at klikke på dem.
- Til vellykket fremme i søgemaskinerne bør ikke gentages sidens titel og beskrivelse. Fremhæv de vigtigste punkter på siden.
- Kompetent udvalg af centrale sætninger er meget vigtig i jagten forfremmelse. Derfor, før du begynder at arbejde med SEO blok, du helt sikkert brug for at bestemme den semantiske kerne, om der vil flytte din dating site. For at gøre dette, lave en liste over ord, som du gerne vil se dit websted i søgeresultaterne. Der er nogle meget nyttige redskaber til søgeord udvælgelse. En af dem er gratis, - Google søgeord værktøj (https://adwords.google.com/o/KeywordTool). For Yandex - Yandex Wordstat (http://wordstat.yandex.ru/).

2. Indstilling webadressen på websiden.

Den anden vigtig mulighed i optimeringen af et dating site er evnen til at registrere en URL til en webside. Dating Pro bruger mod_rewrite modulet, så administratoren kan til enhver tid anmode sådan en URL til dit websted, som den finder passende. For at ændre udseendet af links, gå til Indstillinger -> SEO Indstillinger og marker feltet "Brug af avancerede SEO kapaciteter af modulet på sitet."

Prøv også at bruge søgeord som de er fremhævet, når de vises i søgeresultaterne.
Glem ikke at gemme dine ændringer.

3. Angiv placeringer

Hvis du ønsker at promovere vores hjemmeside i et område, land eller by, vil være en meget nyttig funktion placeringsindstillinger. Med hjælp fra det kan du gøre din region, land eller by valgt som standard. I Administrator Panel Indstillinger -> Administrator Settings -> Kort og land -> Lande -> Vælg den type placering -> vælg den type sted, du ønsker at bruge. For eksempel, du planlægger at oprette en dating site kun for russiske statsborgere. Så de besøgende ikke behøver at vælge Rusland i drop-down listen i søgningen eller registrering, skal du kontrollere indstillingen Region / By i rullelisten, skal du vælge russisk. Gem dine ændringer. Nu når du registrerer eller søger brugere kan straks vælge mellem en række regioner og republikker i vores land.

Du kan også tilføje links til kælderen (sidefod) af indekset siden af dit dating site. For at gøre dette, skal du markere "Brug en geografisk henvisning til bopælen for brugere i bunden af forsiden af hjemmesiden."

I kælderen er der vil blive referere kun til de byer (regioner, lande), hvor brugere har angivet et opholdssted, der er ikke tomme søgeresultater. Når du klikker på et link, åbnes en liste over brugere fra den valgte region / by / land.

4. Tilslutning tællere

a) Google Analytics-kode
Dating site motorkode indeholder allerede Google Analytics, og for at gøre det muligt for dig at se statistikkerne for webstedet, behøver du kun at angive en Google Analytics- konto-id i admin panelet. For at gøre dette, skal du gå til Indstillinger -> Administrator Indstillinger -> Google Analytics og udfyld det relevante felt.

Hvor kan jeg få Google Analytics-konto-id: registrere / logge ind på Google Analytics, gå til Administrator-tilstand (Admin knap) -> vælg profilen (ønskede site). Resource Identifier område vil betyde ID.

b) En anden sporingskode
Hvis du har en computer, der er forskellig fra Google Analytics som HTML-kode, kan du manuelt indsætte det i den anden sporingskode. Dette gøres i samme sektion, hvor den foreskrevne GA kode.

SEO site script modul dating Dating Pro indeholder også oprettelsen af et oversigtskort (sitemap.xml), forarbejdning 404 og nogle andre nyttige indstillinger. Men da administratoren ikke behøver at gøre noget for det, vil vi ikke komme nærmere ind på dem i detaljer.

Korrekt SEO er meget vigtigt for succes i enhver hjemmeside. Når en kvalitativ optimering og forbedre forholdene for hjemmesiden i søgning, kan du regne med konstant trafik fra søgemaskinerne.

Jeg vil også gerne give et par nyttige links til ressourcer, der afsættes til den indledende opsætning af hjemmesiden:
- Glem ikke at tilmelde dig Google Webmaster Tools (https://www.google.com/webmasters/tools/home), at overvåge status for dit websted.
- Hvis du ønsker at gøre nogen side af sitet er ikke indekseret af søgemaskiner, så lukke dem i din robots.txt-fil. Instruktioner her: http://support.google.com/webmasters/bin/answer.py?hl=en&answer=156449
- Meget detaljerede og nyttige oplysninger til den indledende optimering af Google kan findes her: http://static.googleusercontent.com/external_content/untrusted_dlcp/www.google.com/en//webmasters/docs/search-engine-optimization-starter- guide.pdf

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.