TravelingRetninger

Finland Station i St. Petersborg. Historie og nutid

Finland Station (St. Petersborg) er placeret i Vyborg-distriktet i umiddelbar nærhed af Neva. Han er den eneste by, der har bevaret sin oprindelige navn. Metro-station er placeret direkte i stationsbygningen og giver passagererne mulighed for hurtigt og bekvemt nå ethvert punkt af metropolen. Foundry Bridge og moderne transportknudepunkt på havnefronten med gode transportforbindelser til andre områder af byen og centrale motorveje.

Historien om fremkomsten og udviklingen

Konstruktionen af jernbanen fra St. Petersborg til Finland begyndte i 1862. Den første bygning station blev opført i 1870. Jernbanen blev bygget af finske kunstnere. Funktioner af landskabet og naturen i området for byggeriet forsinket processen og gør det vanskeligt og tidskrævende. Det er blevet tildelt af den russiske regering guld reserve, som Finnerne anvendes i konstruktionen af bygningen.

Finland Station først lignede et træ en-etagers bygning med en lille venteværelse, bagageplads og en plads til den kongelige familie. et lille område lå foran ham, jernbanen kom direkte til Neva. Der er også en fragt station. Senere sluttede sig til Finland Station Jernbane, lagt i Sestroretsk og Borisova Griva. Way rekonstrueret og hævet over jorden, for ikke at forstyrre trafikken på de vigtigste færdselsårer i byen.

Finland Station er berømte tale VI Lenin, som blev afholdt efter sin hjemkomst fra eksil i 1917. Han læste en tale til arbejderne, der proklamerede starten på en ny tid. Til ære for denne historiske begivenhed for et par år på stationen blev installeret et monument til Lenin. Efter rekonstruktionen, han flyttede til området tættere på Neva.

Finland Station kæmpe rolle under krigen af 1941-1945. Den første fase af livets vej starter fra ham og gik til Ladoga søen. Det er herfra sendes til evakuering af børn, kvinder, ældre og her bragte mad og ammunition for at opretholde et forsvar. Til minde om disse begivenheder og den rolle, som stationen spiller i kampen for at frelse de mennesker tæt på platformen et mindesmærke mile pæl. I bygningen blev svært beskadiget og nogle gange ødelagt belejringen og krig.

Efter ophævelsen af blokaden, i vinteren 1943 var Finland Station det første tog tog mad. Rekonstruktion af bygningen begyndte i 1944.

Moderne Finland Station

Moderne station er en komplet og færdig skyline, den vigtigste af som er de dominerende shestnadtsatimetrovaya tårn spejlende vinduer og en 30-meter spir. Foran ham er et område, som monumentet til lederen, besejrede opholdsafdeling og er den berømte "Singing Fountain".

Bygning efter genopbygning er blevet en moderne og multifunktionel transport struktur, som har alt hvad du behøver for komfort af passagerer. Finland Station billetkontor sælger billetter til lokale tog og togets destination "allergi", som bør være op til Helsinki og tilbage.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.