Mad og drikkevarerDrikkevarer

Sådan laver saften fra druerne hjemme til vinteropbevaring

For landmænd et år for år er ikke nødvendig, som de siger. På grund af vejrforholdene, kan afgrøde frugt høstet fra et websted til tider være minimal. I andre år, at problemet manifesterer sig til sin modsætning - store mængde af råvarer til forarbejdning. Det samme kan også gælde for druer. Efter alt, sker det, at mask og allerede er "lege" og hældte vin stadig strøet med klynger. Hvad skal man gøre i tilfælde af indsamling af en rig høst af saftige bær? Forbered saft af druer i hjemmet i form af konserves til vinteren. I denne artikel opskrifterne baseret på forskellige metoder til forarbejdning. Vælg den mest velegnede for dig.

Den første måde er at tilberede saften fra druerne derhjemme

Den billigste løsning for at gøre en drik er at bruge en saftpresser. Fjern frugt fra hænderne vaskes grundigt og begynder at fylde enheden. Da bærrene er knoglerne, vil processen være ganske problematisk. Rengør jævnligt saftpresser fra affaldet masse. Den resulterende tærte væskedræn i gryden gennem osteklæde. Hvis du ønsker at forberede saft af druer hjemme til vinteren, så helt klar til brug, skal du tilføje en ekstra, og andre ingredienser. Det bliver nødt til at gøre på grund af det faktum, at i processen med at passere bær let beskadigede frø og juice erhverver en specifik tærte og astringerende smag. Den samme "tone" du får, når du bruger en kødhakkemaskine. Dette er især ofte, når der anvendes som råvare af druerne er ikke spisning og "vilde" sorter. Fortynde saften med vand i et forhold på 2: 1. At tilføje den flydende sukker fremstillet beregning af halvtreds gram per liter. Placer en beholder i brand og lad det simre i femten til tyve minutter. Hæld derefter i sterile beholdere og rulle op. Før brug skal du drikke lidt ryste, da den tykke del vil give et bundfald.

Den anden måde er at tilberede saften fra druerne derhjemme

At undgå overdreven smag frø i konserves, kan bær presses manuelt. Sådan presse saften fra druerne uden brug af en saftpresser? Forbered bærrene, fjerne dem fra hænderne og efter vask. Efter dræning af vand skubbe deres hænder eller ved hjælp af en presse. Filtreret gennem flere lag af ostelærred almindelig juice hældes i gryden. I en anden lægge ud resten af "pulp". Pour drue masse med vand i et forhold på 1 liter per 1 kg og sat i brand. Lad blandingen simre i cirka ti minutter, og derefter vente til den er afkølet. Den anstrengte væske forbinde med saft og lidt podsaharite at smage (ca. en halv kop til to liter). Så drikker hældes i krukker og sætte steriliseret. Den nødvendige tid til varmebehandling: liter - Twenty til femogtyve minutter, polutoralitrovye - tredive-fyrre minutter. Hot krukker og låg rulle op, drejning, wrap.

Sådan laver saften fra druerne hjælp sokovarki?

En sådan proces er mest praktisk og kræver ikke yderligere behandling af bær. Hertil kommer, at drikken ikke at blive fortyndet med vand, forsøde at smage, og derefter en anden cook og sterilisere. Klar til at hælde den varme saft til banker og tæt låg stramt.

Saml nyttige solskin vitamin, forarbejdning af frugt og grøntsager i konserves nyttige til vinterbrug!

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.