ModeTøj

Blazer kvinder: hvordan og hvad de skal bære

Female jakke - en af konsekvenserne af frigørelse og kvindernes kamp for ligestilling. Denne del af billedet er simpelthen nødvendigt messen køn, besætter en aktiv position i livet. Blazer Kvinder - en væsentlig egenskab af garderoben af en business kvinde.

De travle moderne liv kvinder har svært ved. Du er nødt til at spille flere roller: mødre, hustruer, hjemmegående, forretningskvinder. modedesignere forsøger at tilpasse sig under den fuld af liv og skabe en behagelig og praktisk tøj til piger. Jakke - en virkelig geniale skabelse. I dag rækken af blazere giver dig mulighed for at vælge en model til enhver lejlighed.

Hvordan man vælger en kvinders blazer

Det første skridt er afgørende at se på hendes refleksion i spejlet. Hvis din figur kobling parameter, bør du omhyggeligt vælge tøj.

Ejere frodige lår passer langstrakt blazer at dække over "farlige" område. Det er ikke nødvendigt at erhverve den model med påsatte lommer, fordi de visuelt kan tilføje volumen til områder, hvor det er unødvendigt.

Men tynde talje bedre understrege den korte jakke. Også, slanke skønheder ideelle model pasform. En anden lille hemmelighed: podkatayte ærme til en længde ¾, det hjælper til at fokusere på taljen.

Hvis du er stolt af busten, så det kan være diskret demonstrere gennem blazer med en dyb halsudskæring. Men tilføjer pomp brystet vil omgive kraven.

Blazer Kvinders perfekt til kontoret dresscode

Hvis din arbejdsplads, du er forpligtet til at overholde strenge regler i udvalg af tøj, så en blazer - din frelse. Det er uden videre muligt at hente strenge bukser fremstillet af tykt stof eller klassisk skørt lige snit.

Forkortet blazer skaber en smuk duet med tulipan nederdel eller bukser, knickers. Under jakken kan du bære en bluse, skjorte eller rullekrave.

Blazer op til midt på låret er ideel til at kombinere med stramme bukser. Brug den med en lang bluse kan bæres udenfor. Det giver en følelse af lethed og komfort.

Tilføj et strejf af legende måde at hjælpe lyse broche eller et tørklæde. Du kan også bruge selen for at give den rigtige kontur form.

Blazer Kvinder til ture og møde venner

Jakke er blevet så populær, at gradvist flyttet fra kontoret hverdagen. I dette tilfælde skal kombinere det absolut med en artikel af tøj.

De sidste par år er det blevet moderne at kombinere en blazer med jeans. Det ser ud til, at to stykke tøj, en helt anden stil, ikke kan eksistere side om side. Men i virkeligheden, får vi et godt resultat.

Med jeans kan du bære en jakke tilstrækkelig streng form ligner den mandlige blazer. Under bukserne er bedre at vælge en jakke af lyse farver. variant ser ganske godt, når farven pels er duplikeret til sko, som i øvrigt kan være en hvilken som helst. Dette omfattede godt se ruskind støvler, ankelstøvler, højhælede sko, ballet lejligheder og endda sneakers.

Brave piger kan anbefale at kombinere blazer med shorts eller leggings. Til kombination med leggings suit blazer, trop.

Blazer Kvinder i aften billede

Endnu en gang vi minde om, at jakken kan bruges overalt, selv i smart sæt til særlige begivenheder.

På en kold dag blazer vil spare dig fra en lav temperatur, hvis du bære den over en kjole. Selv delikat chiffon kjole føles perfekt i selskab med sin jakke. Men blazer i dette tilfælde bedre at vælge en tynd og fine stoffer.

Selvfølgelig, for at gøre en normal blazer ferie vil nemt kunne tilbehør. Massive øreringe shimmering sten, perler og armbånd - trofaste følgesvende af aftenen billede.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.