SundhedPlastikkirurgi

Otoplasty - Skønhed for livet

Otoplasty (Øre kirurgi) - en plastikkirurgi, der korrigerer anatomi ørerne. Otoplasty udføres gennem kirurgi og påvirker brusk og blødt væv af øret.

Indikationer for plastik ører er alle former for deformation, både det ydre øre og øreflipper, samt hængende ører. Med hensyn til de hængende ører, er korrigeret anbefales 6-7 år (på dette tidspunkt øret er fuldt dannet) til denne æstetiske defekt ikke påvirke barnets psykiske udvikling.


Otoplasty er rekonstruktiv og æstetisk. I det første tilfælde , øremuslingen reduceres delvist eller helt dannet, og den anden kun korrigeres danne ører.

Inden operationen, udpeget en fuldstændig undersøgelse: pass test, viser det sig, en reaktion på medicin, foretaget en undersøgelse af blodsukker og koagulation.

Hvis plast ører holdt en voksen, kan den anvende en lokalbedøvelse og kirurgi for børn udføres under generel anæstesi. Metode til korrektion afhænger af det specifikke problem og er udvalgt af en plastikkirurg.

I tilfælde eliminere hængende ører, er huden indsnit udføres fra bagsiden af øret: brusk dissekeres, dens overskud fjernes, og derefter dannede en ny forkammer rigtige form.

Rekonstruktiv plastik øre - mere kompliceret operation, så interferens udføres i etaper. På det første stadium det subkutane rum, i hvilket passer fragment ribben brusk, og i tilfælde af vellykket transplantation, efter et par måneder, en anden fase - frigivelse og dannelse af brusk autotransplantanta pinna.

I gennemsnit otoplasty varer 1-2 timer, og i alle tilfælde overlay afsluttes på ørerne steril gaze forbinding. Top slidt elastik. Efter healing, de ar, der er bag øret, næppe mærkbar for andre.
Normalt er denne operation ikke kræver et hospitalsophold. I de første dage efter otoplasty kan opleve hævelse i området af såret og smerte, som kan fjernes smertestillende. Ligering udføres 1 gang i 3 dage, og holdes under overvågning af en læge. Til den velkendte liv, kan du vende tilbage inden for et par dage. Den opnåede efter korrektionen resultat opbevares i livet.

Ear plast absolut ingen effekt på hørelsen.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.