SundhedSygdomme og betingelser

"Suprastin" og alkohol: at kombinere muligt?

Brug af stoffer skal være ledsaget af lægens råd. Men i de fleste tilfælde, folk begynder at selvmedicinering,. I offseason, mange mennesker nødt til at bruge antihistamin præparater. En af disse er den "Suprastin". Når du bruger det, er det vigtigt at tage hensyn til interaktioner med andre lægemidler. Ofte patienter spørge lægen, om "Suprastin" alkohol kan være. Det er spørgsmålet, og svare dig med denne artikel.

"Suprastin" og alkohol: som det fremgår af det abstrakte?

Lægemiddel "Suprastin" er en antihistamin. Hans tage i forskellige typer af allergiske reaktioner. Medicinen virker ved at fjerne de vigtigste symptomer på patologi. Men lægemidlet har en masse samtidigt bivirkninger. Den mest almindelige af disse er døsighed.

De brugsanvisningen bliver altid givet basale interaktioner og kontraindikationer. Blandt dem, der er ingen ord om alkohol. På grund af dette, forbrugerne mener, at denne kombination er mulig. Er det virkelig sådan? Lad os betragte flere synsvinkler om dette emne.

Effekter på leveren

Præparat "Suprastin" og alkohol er koncentreret i leveren. Medicinen fordeles derefter i kroppen og udskilles via nyrerne. Spiritus bare passere gennem leveren. stærke hepatotoksiske effekter kan resultere fra en sådan interaktion.

Ved høje doser af alkohol og samtidig anvendelse "Suprastinum" levervæv er beskadiget. Efterfølgende bliver de erstattet af bindevæv. Dette vil igen, fører til hepatitis.

Den samlede virkning på kroppen

Mange forbrugere tror, at tage "Suprastin" dåse med alkohol. Hvad sker der, når en sådan kombination? Svaret er simpelt: virkningen af begge stoffer vil stige.

Det faktum, at alkohol forårsager en forøgelse i maven. Dette resulterer i hurtig absorption af lægemidlet. Spirits selv har en berusende effekt. det menneskelige sind er uklar. Som du allerede ved, stoffet "Suprastin" ofte forårsager døsighed. Som et resultat af sin hurtige absorption sker sløvhed og manglende koordinering. Man efter sådan en cocktail kan bare miste bevidstheden. Og det er ikke det værste, der vil ske. I nogle tilfælde forbrugerne falder i koma eller kan dø overhovedet.

lægernes anbefalinger

Lægerne siger, at der kan tages stoffet "Suprastin" efter at have drukket først efter fuldstændig fjernelse af ethanol fra kroppen. Dette sker tidligst 6 timer. Det hele afhænger af dosis og styrken af drikken. I nogle tilfælde komplet ædruelighed kommer kun to dage senere.

Læger anbefaler ikke at anvende antihistamin præparater sammen med alkohol. Denne kombination, som "Suprastin" og alkohol, betragtes som den mest farlige. Hvis du skal bruge anti-allergiske forbindelser af tid at drikke alkohol, så er du nødt til at søge professionel hjælp. I et ekstremt tilfælde er det tilladt at bruge stoffet "loratadin".

effekter

Hvis du tilfældigvis til at bruge "Suprastin" og alkohol på samme tid, så være forberedt på at udvikle disulfiramopodobnyh reaktioner. Ofte personen begynder at føle sig syg, er der ukontrollable opkastning. I denne lettelse kommer ikke, fordi kompositionerne er allerede i blodet. Specielt farligt er staten, når der er et tab af bevidsthed.

Offeret kan begynde diarré, ledsaget af blødning og svære mavesmerter. Forsøg ikke at håndtere sådanne reaktioner. Tage yderligere stoffer er ekstremt farligt. Giv førstehjælp til offeret. Hvis personen er ved bevidsthed, kan du prøve at vaske ud maven. Vær sikker på at kalde en skadestue og fortælle lægen, hvad og hvor meget patienten tager.

forbruger udtalelse

Der er folk, der siger, at stoffet "Suprastin" og alkohol er fuldt ud forenelige. De tog de midler, der er beskrevet, og ingen konsekvenser kommer ikke. Måske er disse mennesker var lige heldig. Men den menneskelige krop er altid forskellige individuelle karakteristika. Stol ikke på udtalelser fra udenforstående og erfarne venner. Før du spiser på samme tid "Suprastin" og alkohol, er det nødvendigt at konsultere en læge. Held og lykke til dig!

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.