Hjem og familieÆldre mennesker

Hvordan er den akkumulerende del af pensionen?

Russisk pensionssystem. Blandt de sociale formål af offentlige midler er den mest betydningsfulde ikke-budgetfond hvorfra pensionerne udbetales. Under den sovjetiske periode det såkaldte pensionssystem, der i henhold til betalinger til pensionister til bekostning af de nuværende indkomst arbejdere. Det betyder, at pensionssystemet var baseret på princippet om solidaritet mellem generationerne, blev dvs. pensioner betalt af bidrag fra dem, der arbejdede i økonomien. I en markedsøkonomi holdt pensionsreform. Det forudser oprettelsen af et nyt pensionssystem.

En tier er de grundlæggende alderspension, som leveres til alle borgere, der har nået en alder af pensionering; mennesker med handicap, som giver de nødvendige materielle betingelser; pårørende forlod uden økonomisk støtte. Det andet niveau - forsikring alderspension, er de leveres til alle mennesker, der arbejder til udlejning. Det tredje niveau - en kumulativ del af pensionen, der skulle gøre det muligt at nå en højere levestandard. Et sådant system ikke afhænger af antallet af ansatte og pensionister, øger mængden af betalinger (fordi den bruger den akkumulerende del af pensionen), sikrer væksten af langsigtede investeringer i økonomien på bekostning af akkumulerede midler.

Indtægter fra præmier pensionskassen, skatter, indtægter fra den midlertidige placering af disponible midler i bankkonti, indtægter fra benyttelse af ejendommen, og andre. Den finansierede del af pensionen er placeret på de enkelte regnskaber pensionister. At øge konkurrencen skabt pensionskasser , som ikke hører til staten. Ikke alle pensionister har besparelser. Til dato, som der er omkring 500 tusind. Finansieret del af pensionen påløbet siden 2005.

Borgerne har ret til at beslutte, hvor at holde deres opsparing. Folk, der har opsparing i pensionskassen konti, er begyndt at gå på pension. Mange spørger sig selv, hvordan man får den akkumulerede del af pensionen? At der i 2012 forventes, kan dens få dem, der overførte penge til pensionskasserne, som ejes af privatpersoner. Men i det næste år det giver mulighed for udbetaling af pensionerne finansieres fra den velkendte offentlig pensionsfond. På nuværende tidspunkt i pressen er aktivt foretaget i debatten om stigende pensionering dato. Det faktum, at pensionssystemet er stadig en fordeling, kun let moderniseret. I vores land i dag 75 mio rabotayuschihi 88 millioner. Pensionister. forventes forringelse. Andelen af handicappede befolkning er omkring en femtedel af den samlede befolkning, i 2020 vil det være lig med 25%, og i 2030, 30%.

Selv i 2011, FIU udgifter oversteg indtægterne ved en billion rubler, og i år (2012) det overskydende beløb til 1,75 billioner rubler. Denne situation kan beskrives som en katastrofe, hvis det ikke var skyhøje oliepriser. Nogle højtstående embedsmænd mener, at tidligere tilbagetrækning vil bidrage til at løse problemet. Men ifølge almindeligt anerkendte skøn over besparelserne fra FIU omkostninger ved denne stigning vil beløbe sig til 80 - 90 milliarder rubler, hvilket ikke kan sammenlignes med underskud.

Man kunne gå vejen for betalinger til forsikring og bunden af de eneste ikke-arbejdende pensionister pensioner. På grund af den lave levestandard millioner af pensionister på arbejdspladsen, derfor kunne modtage mindre pensioner. Men regeringen er usandsynligt, at blive besluttet på faldet, som pensioner og lønninger næppe muligt pensionister på indkomst tilgang til middelklassen.

Mange økonomer mener, at det er nødvendigt at ændre kilderne til den finansielle efterretningsenhed, tilmelding til leje betalinger, og større kontrol over den faktiske anvendelse af midlerne, for at forhindre deres misbrug. Men den vigtigste ressource for at fylde indtægter en del af pensionskassens er organiseringen af nye industrier og tiltrække unge til at være aktive.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.