HjemlighedVærktøj og udstyr

Selv-installation af afløbspumpen

Kældre i private hjem eller lejlighed sikkert beskyttet mod oversvømmelser, hvis installationen af afløbet pumpe blev udført korrekt. Konsekvenserne af at bryde af vand- netværk, voldsomme regnskyl, tilstoppet drænsystem ofte føre til udvikling af uhygiejniske forhold i hjemmet og fremskynde ødelæggelsen af fundamentet. For at klare et udslip af vand kan kun dræne pumpe.

andethed

Pumper det snavsede vand til afløb vedrører kategori, og dens anvendelse svarer til brugen af spildevand pumper. Der er dog nogle forskelle:

 • I flere fækale enheder til viskose spildevand fra organiske fibrøse inklusioner til pumpning som shredder mekanisme er tilvejebragt et apparat.
 • Drænpumpe, tværtimod, den er ikke beregnet til anvendelse i et flydende miljø mættet med organiske indeslutninger. I dette tilfælde drain pumpe til pumpning spildevand tillader spildevand, der indeholder uopløselige store fragmenter - småsten, sand, silt vis værdi. Som regel er den tilladte størrelse af optagelser er angivet i pas for produktet.

Anvendelsesområde

Omfanget af afløbspumpen er fastlagt på grundlag af deres konstruktionsmæssige egenskaber:

 • En række kraftige regnskyl, foråret oversvømmelse eller overdreven smeltevand. En sådan situation kan føre til, at stormen kloaknettet ikke kan klare sin skæbne i sin helhed, som et resultat af komplette oversvømmelser kældre, kælder, stueetage og så videre .. I dette tilfælde installation af afløbspumpen i kælderen vil gøre det muligt at foretage nødopkald dræning arbejde .
 • Denne enhed kan monteres på en fast basis i en kælder. Korrekt konfigureret automationssystem vil kontrollere niveauet af den indkommende grundvand og vedligeholde et tørt rum.
 • Ligeledes kan installation af drænpumpen være tilvejebragt til opretholdelse af kunstige reservoirer. Uden denne maskine ikke kan opretholdes i et kunstigt reservoir krævede fyldningsniveau, til frembringelse af en periodisk tømning for udskiftning og rensevand.
 • Den lagerkapacitet på dræning og husholdning kloakering, regnbetingede kloakker. Forudsat at de ikke er tilvejebragt af selvafladning af væsken.
 • Derudover kan installation af afløbspumpen gives for at nulstille fast vand i centraliserede kloakker, naturlige damme, til området for filtrering eller pumpe det ind i tankene for fremtidige teknologiske anvendelser.
 • Den eksisterende sanitære forskrifter forbyder selv drive en lille bilvask og værksteder uden lokal behandling faciliteter. Det snavsede vand opsamles i de primære samlere og gruber, og derefter en drænpumpe spildevand pumper det i beholderen rensningsanlæg.
 • Aktiv data enheder til vanding af landbrugsarbejde anvendes, de producerer til pumpe væske fra det kunstige og naturlige organer af vand til kunstvandede områder.
 • Dette udstyr er kendetegnet ved sin alsidighed, kan den anvendes ikke kun beskidte, men også for rent vand i de autonome vandforsyningssystemer, påfyldning højt placerede beholdere.

Kriterierne for udvælgelse

Hvis du har brug udstyr til at pumpe vand fra puljen, bade, brønde, eller nogen anden egenskab, så den bedste løsning ville være at pumpen uden shredder mekanisme. De vigtigste ting - ikke bruger det i beholderne med en stor snavs og forurenet vand.

For lokaler køkkener og badeværelser er det ønskeligt at vælge enheder udstyret med skæreværk. Sådanne enheder er godt knust objekter, der ved et uheld faldt i kloaksystemet, hvilket forhindrer den i at tilstoppe. Scheme afløbspumpe installation med en shredder findes nedenfor.

Under alle omstændigheder, at købe udstyr, er det vigtigt at fokusere på en række krav, der er angivet nedenfor.

arbejdsvilkår

På trods af at de drænpumper er nemme at håndtere pumpning af spildevand, deres specifikationer er begrænset til graden af væske forurening. Det er vigtigt, at denne parameter ikke overstiger de tilladte værdier.

Det høje indhold af sand, store sten, mudder, silt, kan påvirke betjeningen af apparatet. Dvs. installation af afløbspumpen i kælderen kan leveres til at eliminere oversvømmelser, men hvis du har brug for at tømme dammen i bunden af enheden er lukket solid platform med en glat overflade. Hvis den forreste del af arbejdet er byggepladsen, ville den bedste løsning være en stærk fækale chopper pumper.

aritmetiske beregninger

Beregningen af den nødvendige effekt af pumpen udstyr, er det vigtigt at overveje, at længden af 1 meter lodret svarer til 10 meter vandret. Output hastighed af væsken i dette tilfælde er lav på trods af det faktum, at dræning enheder opererer i et konstant ankommer farvande. For at installere afløbspumpen var berettiget, at en løftehøjde på spildevand, skal du tilføje længden, som trykledningen vil blive lagt i vandret retning langs overfladen af jorden.

udvælgelsesenhed

bør gøres Udvælgelsen afhængigt af hvor du planlægger at installere en drænpumpe (i brønden, septisk, kælder og så videre. D.). Det er ønskeligt at montere udstyr af denne type i pit dybde på 400 til 600 mm. Dette vil beskytte lokaler kælderen fra vand.

Derudover kan enheden være udstyret med lodret float mekanisme, som vil køre pumpen mindst fylde fordybningen forbliver tørre mens gulvet.

Om nødvendigt maksimal affugtning plante afløbstanken pumpe i brønden udføres på en fast overflade. I dette tilfælde, vil enheden starte, når samlet op dræn et par centimeter.

montering

Selv-installation af afløbspumpen i septiktanken skal udføres i overensstemmelse med visse regler. For eksempel i septiktanke er ikke tilladt at installere udstyr til brønde, og omvendt. På trods af ligheden, modellerne har forskellige tilladte magt og virkemåde.

Ikke anbefalede også at arbejde med "Little Boy" eller "sive" budget option-type og andre - de koster en krone, men er kendetegnet ved dårlig byggekvalitet. Efter at evakuere hele mængden af vand, de ikke er slukket, i modsætning til modeller såsom "Makita", Gardena, "Alco", Grundfos eller "Profer".

Trinvis guide

 • Det første trin er at finde på afgangsporten af pumpeenheden, der forbinder til en ledning, gennem hvilken spildevand bliver pumpet. Ved krydset pænt spændes med en skruetrækker for at klemme eller tang.
 • De fleste modeller leveres med en flydekontakt. Hvis det er til stede i dit valgte model, derefter til den tilsluttede trykslange skal installeres en kontraventil, som forhindrer vandet i at løbe tilbage ind i reservoiret.
 • Umiddelbart før du installerer det er nødvendigt at kontrollere driften af enheden. læse instruktionerne i det, det fabrikantens anbefalinger og certifikater omhyggeligt. Et andet vigtigt punkt er at bestemme en aksel retning. Til denne husstand afløb pumpen installeres på et skrivebord eller på gulvet og tilsluttet netværket. Såfremt forslaget bæres på højre side - det betyder, at udstyret fungerer korrekt.
 • Installation af pumpeenheden bør kun udføres i en vertikal position. bør sørges for, at trykslangen også rettet lodret. Dens ende vender ind i tanken, hvor væsken efterfølgende pumpes.
 • Og i slutningen af pumpen synker til bunden af tanken og tilsluttet lysnettet.

godt rengøring

Til brønden var en udrensning processen så enkel som muligt, anbefales det at købe en speciel float, hvorved vil blive bestemt af vandniveauet. På trods af, at enheden af denne type, som sejler i automatisk tilstand, er det ønskeligt at følge udviklingen i hans arbejde. Den består af følgende trin:

 • Pumpning spildevand.
 • Ødelæggelsen af væksterne af mos, mudder og andre forurenende stoffer på bunden af tanken.
 • filter udrensning.

I gennemsnit godt oprensning tager 1-2 uger.

Installation afløbspumpen til klimaanlægget

Aircondition i fremgangsmåden frigiver en stor mængde kondensat, som skal fjernes fra lokalerne. Til disse formål organiserede conditioner dræning, som omfatter en dræning sti, bakker til kondensat drænpumpen.

For hver udstyr pumpe kræver en vis ydeevne, som i væsentlig grad bør overstige hastigheden af kondensvand. Den effekt eller kapacitet pumpe defineret i l / h, men det er vigtigt at overveje muligheden for dets flydende genvinding, støj og andre egenskaber.

Pumpen mount kan udføres på mange måder. Derfor, i dette tilfælde er det vigtigt at være opmærksom på højden af elevatoren. En pumpe er i stand til at løfte væsken til en højde på 3 meter, og det andet - 4 meter, etc. Med andre ord, hver pumpe har sine egne tal ... Fortsætter fra dette, bliver det klart, hvor langt det kan monteres på den indendørs enhed.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.