Mad og drikkevarerHovedret

Bedste italienske gorgonzola ost: dette er noget, der er værd at prøve

Gorgonzola - en blå italiensk ost med mug. For mange mennesker, er det produkt, kvalmende en af slagsen. Men de virkelige gourmeter ved, at dette er en dyr delikatesse med en distinkt smag og aroma. Sådan en ost kan produceres kun i sin traditionelle produktionsområder. Dette sted er Italien. Det er her, er det samme navn landsby, hvorigennem produktet og dets navn århundreder siden.

Historien om Gorgonzola

Gorgonzola - en hård ost, som kom helt ved et uheld. Forgængeren for denne delikatesse er en ost kaldet "strakinno". navnet betyder "træt" Oversat fra italiensk. Med dette koncept og relaterede oprindelser faktisk Gorgonzola.

Omkring Village Gorgonzola konstant græssende køer, der nedstammer fra bjergene. Landmænd høste gavn for deres egne: de malkede køerne, og derefter ud fra den resulterende ost mælk. Legenden siger, at en dag en landmand var træt og på grund af denne ordre krænket fødevareproduktion. Til ingen bemærket, besluttede han at slutte sig til frisk mælk ost med rå dej. Som et resultat, modtog han en blå ost. Produkt straks vandt det italienske gourmet krydret smag og krydret aroma. Moderne gorgonzola - det er det samme, er den resulterende ulykke, mugne ost.

Nyttige egenskaber blåskimmelost

Gorgonzola - en nærende ost, der har en masse på nyttige stoffer. Således bliver kvalitetsprodukt beriget med fordøjelige fedtstoffer, proteiner, vitaminer og andre vigtige elementer for det menneskelige legeme.

Denne delikatesse er en højeffektiv antioxidant, mug og øger de beskyttende funktioner i organismen, og en positiv virkning på mavetarmkanalen.

To sorter af delikatesser

Gorgonzola, hvis billeder kan ses i artiklen er af to varianter: Cremificato (Gorgonzola Dolce) og Gorgonzola Piccante.

Den første type er en delikat og frisk ost, let sødlig smag. Produktet modnes fuldt kun to måneder.

Gorgonzola Piccante modnes cirka fire måneder. Osten er kendetegnet ved en rig og krydret smag, tætte tekstur.

Begge sorter har i forbindelse med hvid eller creme farve med striber af mug blålig-grøn farve. Men i den modne produktet af antallet af vener meget mere, og det er iboende i skorpen med lækker rødlig tone.

Madlavning ost hjem

Købe fast gorgonzola ost (hjemmelavet opskrift er beskrevet senere) kan tillade sig ikke for alle. Efter alt, koster det dyrt. Men for at forberede produktet derhjemme er meget muligt, men i lang tid. For opskriften brug 16 liter mælk, en halv teskefuld kulturer af mælkesyre, calciumchlorid og flydende osteløbe, 1/8 tsk mug og nogle havsalt.

I stor gryde skal hælde halvdelen af hele delen af mælk og et varmt vandbad for at opvarme det til 32 grader over medium varme under konstant omrøring lidt væske. Derefter overfladen af den opvarmede mælk spredes halvt mælkesyrebakterier og fik lov til at størkne i fem minutter. Efter denne periode, bevægelser fra toppen ned til bunden af skummeren flytte kulturen så mælken ikke rystes selv.

50 ml koldt vand fortyndet calciumchlorid og hæld det i mælken. Igen manipulationen producere de samme bevægelser som i tilføjelsen af mælkesyrekulturer. Godt avlet og tilsættes osteløbe, og hele blandingen holdes i 20 minutter. Den resulterende ostemasse ved 30 graders vinkel indsættes i en lang klinge ost kniv. Hakket produkt skal skæres i terninger to-centimetric. Det resulterende tal henstår i fem minutter for at separere serum.

Så har du brug ostemasse røre indtil dens nummer ikke reduceres. Alt hvad der er tilbage til at skifte i en pose af ostelærred og hænge over vasken natten over. Den næste dag, du skal bruge ovenstående procedure med den resterende del af mælken. Derefter er de to standarder blandes ostemasse, mug og drysset med salt og produktet modnes i tre måneder i en speciel plastikbeholder.

Bedste pizza i verden

Utrolig lækker opnåede pizza Gorgonzola og pærer, der skal forberede semulje, mel, salt, Gorgonzola ost og fløde, creme, olivenolie, pære, sukker og gær.

Først skal du forberede dejen: I en gryde, bland tørgær med sukker, salt og vand. Tilsæt derefter mel og semulje og ælt dejen. Bagepapir var dækket. Indtil dejen vil "vokse", er det nødvendigt at rense pære skiver og hak dem. "Vokset op" rulle dejen ud og spredes på en bageplade. Smører bunden af flødeost og fløde sauce, spredt på toppen af en pære og Gorgonzola. Drys pizza råsukker og bages i 40 minutter. Det færdige fad drys med olivenolie.

blid sauce

Udover pizza med gorgonzola, kan du tilberede en vidunderlig fløde sauce, som vil give nye smagsoplevelser grøntsager escalope, pasta eller kogte kartofler.

Nødvendige ingredienser:

  • Gorgonzola - 200 gram.
  • Fløde 20% fedt - et hundrede milliliter.
  • Citronsaft - to spiseskefulde.
  • Ground sort peber og muskatnød.

Fløden opvarmes til mindst ilden, tilføje dem ost, mosede med en gaffel, og derefter hæve varmen og i gennemsnit niveauet tantalized sammensætning til otte minutter, omrøring regelmæssigt.

Efter otte minutter, blandingen fjernet fra pladerne og fortsat omrøring, tilsæt krydderier og saft. Det er fantastisk til at fylde hovedretter klar.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.