Nyheder og SamfundKvinders spørgsmål

Hvilke dage kan ikke blive gravid og hvordan man beregner dem?

Selvfølgelig var hver pige mindst en gang interesseret i spørgsmålet om, hvornår på hvilken dag befrugtningen af ægget er umuligt, og om der er nogen risiko for at blive gravid under "kritiske" dage. Alt ovenfor er en integreret del af et sådant koncept som kalenderen metode til prævention. Hvad er han? Det bruges i tilfælde, hvor en kvinde ikke ønsker at have børn endnu (selvom den ikke har høj pålidelighed).

Denne metode anses for at være et naturligt middel, hvormed graviditet kan undgås. Det blev åbnet af to gynækologer - japanske Ogino og østrigske Klaus.

Hvordan kan du bestemme, hvilke dage du ikke kan blive gravid ved hjælp af kalenderen metode til prævention?

Det skal bemærkes, at dets betydning ligger i, at befrugtning kun sker i flere dage fra tidspunktet for ægløsning, det vil sige, når æggestokken forlader ægget. Det er denne periode, der anses for at være den mest gunstige for graviditeten. De resterende dage kaldes betinget "sterile". Gynækologer siger, at ikke at undvære en baby er let nok, du skal bare afstå fra samleje i "kritiske" dage.

Der er dog en række måder at finde ud af, hvilke dage du ikke kan blive gravid. Den første af disse bestemmer, at dette er fem dage før menstruationscyklusens begyndelse og fem dage efter færdiggørelsen. Kernen i den anden metode består af følgende: tage hensyn til 14 dage før datoen for den foreslåede menstruations start, fra dette nummer er det nødvendigt at trække otte dage og tilføje fem dage til slutningen af det ovennævnte fysiologiske fænomen - hele den givne periode kan betragtes som "farlig".

Det skal understreges, at risikoen for barnets opfattelse eksisterer for kvinden og i de "røde" dage. Det er derfor, at kalendermetoden til prævention ikke kan betragtes som effektiv med hundrede procent for at bestemme hvilke dage du ikke kan blive gravid.

Er der andre måder at beregne "sterile" dage på? Ja, helt sikkert.

En metode til måling af basal kropstemperatur er en forholdsvis almindelig måde at beregne, hvornår man ikke bliver gravid. Igen skal det bemærkes, at dets effektivitet ikke altid er høj. Det er nødvendigt at måle temperaturen i endetarmen med et kviksølv eller elektronisk termometer dagligt. Og denne procedure foregår om morgenen, umiddelbart efter opvågnen. Alle indikationer på termometeret skal fastgøres. Hvis temperaturen i endetarmen er mindre end 37 grader Celsius, så indikerer dette, at der er dage, hvor du ikke kan blive gravid. Dette kan imidlertid ikke betragtes som et aksiom, og der er selvfølgelig undtagelser fra reglerne.

I et stort antal situationer før ægløsning er basaltemperaturen mindre end 37 grader Celsius. Men det skal huskes, at spermatozoer har en meget høj grad af vitalitet, så de kan være aktive i flere dage. Derfor er det på ingen måde en kendsgerning, at den fysiske nærhed, der opstod mellem partnere, især fem dage før ægløsningens første øjeblik, ikke kan føre til befrugtning.

Farlige dage, som er nemme at blive gravide, kan også bestemmes ved hjælp af specielle test. Ovenstående metode betragtes som pålidelig, men ganske dyr.

Og selvfølgelig skal du styre dine egne følelser. I løbet af ægløsningstiden føles en kvinde smerte i underlivet, begynder den rigelige udledning fra vagina. Det er tydelige tegn på, at risikoen for graviditet i denne periode er maksimal.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.