Intellektuelle udviklingReligion

Beard i Islam: værdi. Hvorfor muslimer bære skæg

Beard har længe været betragtet som et symbol på maskulinitet. I nogle kulturer glatbarberet ansigt, selv væmmes, og blev genstand for latterliggørelse. Men med tiden relateret til skægget mand har ændret sig, og nu alle har mulighed for at vælge, hvad der vil være hans udseende. Men i visse religiøse bevægelser, der er særlige regler om, hvad der skal ligne en sand troende repræsentant for pålydende. Ganske et varmt emne for debat, især blandt unge, er en skæg. I islam på denne konto er der ingen konsensus, så vi vil forsøge at klarlægge dette emne lidt.

Islam: traditionelle holdninger til skæg

Betydningen af skæg i Islam understreges af mange religiøse figurer. De henviser til det faktum, at selv profeten Muhammed befalede mænd til at bære skæg at adskille sig fra ikke-jøderne. Derfor er denne anbefaling accepteres som regel, der skal følges for at opnå godkendelse af Allah.

Men du behøver ikke være så enkel og overfladisk at overveje iført en skæg i islam. For at forstå problemet, skal du have et vist kendskab til, hvordan man kan konfigurere den til religiøse, såvel som enhver tidsperiode det opstod. Faktum er, at i den periode, livet af profeten Muhammed trim vegetation anses for at være en permanent egenskab ved denne mand. Voksende en skæg var den handling, der tillod den unge mand til at føle sig som en voksen og uafhængig mand. Kun i dette tilfælde fik han lov til at starte en familie og leve deres hjem.

En sådan holdning til den ansigtsbehåring har ikke kun muslimer. For eksempel i det gamle Rus mand, han var nødt til nøje at overvåge sig selv og under alle omstændigheder ikke at barbere sit skæg og overskæg. Det blev betragtet som en stor skam, men ikke helt uden forbindelse med de religiøse ritualer. Historikere tilskriver dette faktum snarere til kulturelle traditioner.

Men for muslimsk ansigtshår - er en særlig egenskab, der beviser hans tro på Allah. kun her, på trods af forståelse for vigtigheden af skæg i islam, det er sikker på, om den regnskabsmæssige, du ingen vil sige. Vil der være en synd at slippe af med det? Hvordan defineres linjen mellem udførelsen af de pagter af profeten Muhammed, og de regler dikteret af det moderne samfund? Prøv at forstå.

Hadither hvad det er?

Kan hjælpe med at finde ud af, hvor vigtigt det skæg i islam, hadith. Enhver troende muslim ved, hvad det er. Men hvis du ikke er i religiøse termer, er vi klar til at udfylde dette hul.

Hadither kaldte traditionen med de ord af profeten Muhammed, som regulerer alle aspekter af livet i en sand muslim. Hadither bestået meninger og udtalelser af profeten eller de ting, og deres ægthed er blevet bekræftet af anstændighed og menneskelig fromhed, transmission dataord.

Hvis en person ikke forårsagede tillid i samfundet, kan hadith ikke anses for pålidelige og grundigt kontrolleres igen. Nogle gange er de alle afvist som en kilde til information om profeten Muhammed. Over tid, er selv i Islam dannet, så Hadith. Det omfatter studiet af hadith selv og deres sendere. Til dette formål har vi udviklet en særlig metode, der er særligt meget brugt af muslimske lærde.

Da profeten Muhammed fortalte om alt hvad der har at gøre en troende muslim at tjene godkendelse af Allah, er det naturligt, at nævne vegetationen på de mænd står i hadith.

Hadith af skæg

Det er værd at bemærke, at profeten Muhammed ofte nævnt personlig hygiejne muslim. Han hævdede, at troende er et eksempel for andre, så skal se pænt og ryddeligt. I en hadith viste, at tro på Gud skal barbere en overskæg og skæg vokse. Dette vil skelne det fra de hedninge og polyteister.

I en anden hadith profeten Muhammed påpeger ti ting, der udgør den naturlige, i betragtning af arten af en muslim. Blandt de fælles anbefalinger for hygiejne, der er nævnt vokser en skæg. Det er også vigtigt at trimme overskæg og mundpleje. Således kan vi konkludere, at skægget i islam - er en vigtig og væsentlig egenskab. Men ud over det, der er regler og vegetation slidte i ansigtet, som bør følges nøje.

Kultur iført skæg i islam

Mange muslimer tror, at ansigtshår skal være så tyk og lang, men faktisk er det grundlæggende forkert opfattelse. For eksempel, afpudsning skægget i Islam - er ikke en vilkårlig handling, og klart reguleret ved fremgangsmåden. I Hadith det siges, at profeten Muhammed skæg trimmet i længde og bredde for at gøre det ser pæn. Siden alle troende skal være som ham, og at de skal være mere opmærksomme på hans ansigtshår.

Tilladt uden et overskæg og skæg, er dette punkt overlades til mænd. Mange muslimer lad ikke et overskæg, selv om meget omhyggeligt se hans skæg. I Hadith profeten Muhammed præciseret, at ikke kun trimmet skæg Vilde. Mest acceptable længde anses for at være et, som ikke overstiger størrelsen af en knyttet hånd. Men, og det er kortere end længden af vegetationen i ansigtet skal være.

Beard i islam, som betyder?

Så alle de samme, hvad der er det egentlige formål med vegetationen på forsiden af en sand muslim? Hvilke oplysninger udmønter sig i samfundet pæn skæg i islam? Disse spørgsmål er ikke let at besvare, selv teologer og muslimske lærde.

Men hvis de sammenfattede oplysninger på dem alle, kan det konkluderes, at skægget i islam - det er et symbol, der adskiller en sand muslim fra den ikke-troende. Hertil kommer, at attribut udseende bringer en person tættere på Allah, fordi han gør befalinger profeten Muhammed, overføres til mennesker ved Guds vilje.

Farvning skæg

Kun få mennesker ved, at muslimer er tilladt, og endda vist at farve hår i ansigtet. Profeten Muhammed befalede de troende til at farve sit skæg i røde og gule nuancer. På denne måde blev de formodes at være forskellige fra de jøder og kristne.

Den sorte farve i maleriet er ikke gyldig, alle forskere er enige om dette emne. Den eneste undtagelse er en kriger, en førende Jihad. I dette tilfælde, man har en skæg farven skal tale veltalende om hans intentioner.

Beard i Islam: Sunnah eller Fard

På trods af at det er vigtigt at de skæg teologer har længe været bevist, at spørgsmålet om, hvor vigtigt det er i færd med, er stadig meget skarp og diskussion blandt muslimer.

Sagen er, at mange af de hadith er grundlaget for Sunnah - den anbefaling, som er ønskelig, men ikke obligatorisk. Hvis en muslim gør alt, der indeholder Sunnah, vil han modtage yderligere godkendelse af Allah. Men manglende overholdelse nogle af de elementer ikke føre til synd.

Situationen er anderledes, når vi siger, at handlingen bliver til en fard. Det betyder, at en bestemt anbefaling erhverver status binding. Og i tilfælde af en afvigelse fra reglerne i en troende muslim begår en synd, hvilket vil kræve omvendelse og forløsning.

Men det er stadig en af de teologer det kan præcist bestemme hvordan man skal behandle brugen af skæg. Nogle hævder, at det ikke er nødvendigt at barbere det uden særlig grund. Det skal trimmes og pæn, men kun i tilfælde af sygdom muslim kan forhindre barbering af hår i ansigtet. Hertil kommer, at mange af de kaliffer hævdede, at hvis en person simpelthen ikke vokse en skæg, bør han ikke være forstyrret på grund af dette, og at betragte sig selv en eller anden måde plettet. Efter alt, tro er ikke afhængig af længden af deres skæg, og er resultatet af arbejdet i hjertet og sjælen.

Men andre forskere oprejst skæg ind under kategorien af obligatoriske betingelser for en sand muslim. Dens fravær opfattes som en overtrædelse af lovgivningen i Allah og kræver øjeblikkelig straf. Især udtalt denne tendens blandt radikale islamister.

Sharia: skæg som et symbol på den sande tro

Selv om dette problem er løst meget enkle argumenter om betydningen af skæg gennemført blandt muslimer for sharia. Det vides, at i Mellemøsten, hvor disse bestemmelser blev mændene udsat for en særlig inspektion i tilstedeværelse af en skæg blev indført. Og hun måtte være strengt i mindst længden af en knyttet næve. De, der med succes har bestået inspektion, kan betragtes som en virkelig ortodoks. Men til dem, der ikke overholder reglerne, skæbne var ikke så gunstigt. De blev udsat for offentlige prygl.

I nogle lande, der kontrolleres af Taliban, for den manglende skæg han påberåbte dødsstraf. Dette blev sagt offentligt umiddelbart efter at være kommet til magten. Til opbyggelse af Taliban sprængte frisører og lave særskilte advarsel barberer. I sine bemærkninger, Taliban henvist til, at barbering af ansigtsbehåring modsiger ordene af profeten Muhammed.

Muslimsk land, hvor tolerante over for barbering skæg

Det er værd at bemærke, at i mange lande, hvor den officielle religion er islam, er mænd lov til at være i et samfund uden et skæg. For eksempel, i Tyrkiet det betragtes som Sunnah skæg for mænd, men offentligt ansatte skal være på en arbejdsplads med glatbarberet ansigt.

En lignende situation i Libanon. Der er iført en skæg ikke karakterisere manden som en sand muslim, og i mange tilfælde, tværtimod, forårsage ham unødig interesse på den del af sikkerhedsstyrkerne.

I Kasakhstan og Usbekistan er de samme for muslimer med skæg og uden. Men nu er flere og flere mennesker i samfundet, i ansigtet, som er påfaldende tæt vegetation, er mistænkelig. Hvad er årsagen?

Beard - et karakteristisk træk ved terrorist

Desværre, i den moderne verden relateret til skæg i Islam har ændret sig. Det er blevet synonym med ekstremisme og terrorisme. Efter alt, de fleste af de radikale muslimer, der begår blodige terrorangreb og større militære operationer i Mellemøsten, har tykke og lange skæg. Nu er disse mennesker forårsager frygt, selvom islam kategorisk er imod drab på uskyldige mennesker.

På grund af ændringer i verden, mange muslimske ledere er ekstremt positivt på barbering skæg. Det er blevet et kendetegn for dem, der har absolut intet at gøre med terrorisme. Mange lande har indført en uofficiel forbud mod at bære skæg, men det er værd at bemærke, at dette kun er en midlertidig foranstaltning på grund af den komplekse situation i den islamiske verden.

Unge muslimer og voksende skæg

Mange muftier bemærke, at skæg uden overskæg bliver meget moderne egenskab af moderne muslimske unge. Og denne holdning er altid fordømt af teologer, faktisk i dette tilfælde unge følger stien mindst modstand. De betragter sig selv fromme muslimer, der opfylder pagter af profeten Muhammed, kun gennem hans skæg. Det indikerer, hvis en person af integritet, hvilket i de fleste tilfælde ikke er bekræftet.

Derfor er nogle muftier begyndt at tale om retten til at bære en skæg, som kun kan optjenes. For eksempel er den berømte prædiken Ildar Zaganshina, der hævder, at kun med købet af familien i tredive år (mindst) kan du råd til at vokse en lille skæg. Men i tres år en mand har ret til at frigive et langt skæg, der symboliserer hans visdom og villighed til at dele livserfaringer.

Grow eller barbere: den gamle dilemma

Selvfølgelig er det svært at svare entydigt på spørgsmålet om, hvorvidt en muslim skal lade sit skæg. Efter alt, har vi allerede vist, hvor alsidig er problemet. Men mange mener, at retten til at overholde de pagter af profeten Muhammed og ikke modsætte sig det moderne samfund. Derfor mænd ofte tillade sig at bære en lille og pæn skæg, der ikke forårsager mistanke blandt andre. Måske er det mest korrekte og klog beslutning af en sand muslim.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.