FormationUngdomsuddannelse og skoler

Hvordan man lærer dage i ugen med et barn i hjemmet?

Der er to vigtige spørgsmål, der vedrører forældrene til et barn at lære navnene på ugedagene.

Først - hvor let det er at lære de dage i ugen med et barn, og dette spørgsmål er relevant for yngre børn, der endnu ikke kender navnene på enheder af tidsintervaller, selv i deres modersmål. Den anden - hvordan man underviser et barn det samme navn på engelsk, og dette spørgsmål er fundamentalt forskellig fra den første. Forskellen på to mål er som følger: i det ene tilfælde, barnet mestrer færdigheder af en helt ny, mens den anden producerer en komplementær strategi for at nå de mål, der allerede er kendt.

Denne artikel tilbydes nogle tips om både de spørgsmål, der præsenteres.

Forskellige tilgange til læring

Når vi bliver født, ved vi ikke, om eksistensen af begreber som "minut" eller "måned", vi har ingen idé om den cykliske gentagelse af årstiderne og dage af ugen navne. Selvfølgelig, når der kommer et punkt, hvor det bliver nødvendigt at forstå det. Forstå, hvordan 'moves' tid ikke kommer med det samme, og du skal være opmærksom på muligheden for, at resultatet vil blive opnået på en gang.

Studiet af navne på ugedagene på engelsk - en langt mere simpel opgave, fordi barnet allerede kender navnet på fænomenet er det nødvendigt at huske.

Overvej, hvordan du kan hjælpe dit barn lære de dage i ugen i begge tilfælde.

Den første bekendtskab med konceptet

Dage i sindet af et barn adskilt fra hinanden efter mørkets frembrud. Desuden kan det ikke undgå at bemærke, at i nogle perioder forældrene er med ham fra morgen til aften, og i den anden - der er ingen i lang tid, og det sker helt regelmæssigt. Baseret på disse mønstre let at forklare et barn forskellene mellem weekender og hverdage.

Hvordan man lærer dage i ugen med barnet, hvis han aldrig har stødt på disse begreber? For eksempel for at forklare forskellen mellem mandag fra tirsdag. Disse ord er for abstrakte, så de kan præsenteres i form af billeder, men der er bevist måder at nå målet.

Mange børn går i klubber og foreninger: på én dag, de tegning, på den anden side - dans, musik, den tidlige udvikling af skolen og så videre. Opmærksom på barnet ved regelmæssige besøg til disse undersøgelser, er det muligt i en forholdsvis kort tid til at lære ham at skelne mellem hverdage fra andre.

Brug farve

Det er kendt, at anvendelsen af farvede penne, blyanter og kuglepenne fremskynder processen med assimilation af materialet uanset den genstand, der undersøges. Ikke underligt skolebørn bliver undervist i forskellige farver til at betegne overskrifter, fremhæve ord, fremhæve morpheme. Brugen af dette råd vil hjælpe både at lære dage i ugen med dit barn og lære området af interesse på deres egen viden.

Faktisk husker at objekterne er forskellige, det er lettere for en eller flere særlige kendetegn? Nemmere at skelne fra en cirkel eller en oval skyggefulde blå cirkel på den grønne og umalet ovale? I det første tilfælde, at personen har udelukkende være styret af den geometriske træk, og i det andet - og det, og farven, og male den måde - naturligvis den anden mulighed er for hjernen lettere.

På samme måde kan du huske de dage i ugen: Mandag bliver for eksempel rød, tirsdag - gul, medium - grøn.

spil tilgang

Ethvert barn elsker at lege. I modsætning hertil børnene ikke kan lide, når en handling bliver en pligt. I dette tilfælde begynder de at være lunefuld, nægter at udføre den nødvendige og til tider gjorde skrig.

Værdi af spillet blandt andet er, at det har en spontanitet. Taler om, hvordan du hurtigt lære de dage i ugen med et barn, er det umuligt ikke at tage sådan et kraftfuldt værktøj. Effektivitet af brugen af spil model i uddannelse er enorm: forælder ved at udfører pædagogisk begivenhed, og barnet, til gengæld mener, at bare have det sjovt. Samtidig, uanset hvor han har placeret begivenheden afholdes, hjerne læreproces vil stadig finde sted, og det er vores mål.

Du kan spille, bygge en dampmaskine af kortene med navnene på ugedagene, kommer op med digte, male billeder og så videre. Den vigtigste ting, der var interessant for barnet, og så vil han være villig til at lære nye ord, hvornår vil lære dage i ugen.

visuel Association

I de fleste kulturer, er tid repræsenteret som en lige linje på hvilken de successive kommende minutter, timer, dage, måneder, år. Når billedet på papiret, er det som regel orienteret fra venstre mod højre. Således kan et barn huske de dage i ugen, hvilket placerer dem i rækkefølge - til dette formål, du kan bruge forskellige farvede kort skrevet på dem de relevante russiske eller engelske ord.

Du kan bruge en anden version af visuel præsentation - en skole dagbog. Mange voksne siger, at i de tredive og fyrre dage i ugen er i øjeblikket placeret i rummet som i siderne i dagbogen: Mandag, tirsdag og onsdag - det venstresving, torsdag, fredag og lørdag - til højre. Søndag i dette tilfælde holdes for øje, og opfattes separat.

repræsenterer Visuelt ugen som skolens dagbog sider åbne, kan du lære at dage i ugen med barnet, og at udvikle sin egen hukommelse, hvilket gør en mental præg på disse imaginære sider i stedet for at dreje til en bærbar eller en påmindelse funktion i mobiltelefonen.

I betragtning af, at ethvert barn går i skole en dag, kan denne version af manuskriptet være nyttig i undersøgelsen af ugens dage.

Digte og Counting

Der er en hel masse digte, der spilles i de dage i ugen. Som du ved, rim husket meget bedre end teksten i prosa. Som et resultat, et barn uden besvær lærer alle de ord, og det er op til forståelsen af indholdet.

En anden givende tidsfordriv vil være samtidig gennemførelse af fysisk aktivitet og læse digte højt. Fordelene ved at kombinere disse aktiviteter går langt ud over spørgsmålet om, hvordan man lærer de dage i ugen med barnet, da det bidrager til udviklingen af forskellige forbindelser i hjernen i det lange løb. Det er let at bemærke, at den samtidige kombination af bevægelse parallelt med talen aktivitet er endda en voksen er ikke første gang. Ligesom regelmæssig motion bringe væsentlige fordele for børn.

Find russisk eller engelsk digte, som indebærer dage i ugen, let. Læs dem højt for dit barn - hvis en af de muligheder, han gerne vil, mest af alt, han ønsker at lære det. I fremtiden kan du bruge denne metode, for eksempel studiet af navnene på de måneder, eller dyr på engelsk eller i de lande og byer - i russisk.

Ugedage på engelsk

At lære et fremmed sprog er altid forbundet med visse vanskeligheder: behovet for at lære et stort antal ord, betingelser for brug, de grammatiske regler. Børn 10-11 år gamle lære sproget lettere end voksne, og huske alle studeret i mange år.

Men logisk tænkning, de er dårligt udviklet, og den indledende fase, hvor de leksikalske enheder har "forvoksede" foreninger kan være frustrerende, indtil modvilje mod at fortsætte deres uddannelse.

I denne henseende de ugedage er næsten ideel til den indledende periode på studiet af sproget: de er nemme at huske, cyklisk gentaget, og ofte på bestemte dage i ugen børnene går til klubber og klubber, der også vil bidrage til at fremskynde vedtagelsen af nye leksikalske enheder. Her er et par tips til at forklare barnet, hvordan man lærer dage i ugen på engelsk.

Gentagne og etymologi af ord

Enhver voksen ved, at den engelske kan skelne tilbagevendende fragment i en dag i ugen titel, nemlig :. Ordet dag, som betyder "dag" Således forklarer, hvordan barnet lærer dage i ugen og måneden, du kan på vejen til at lære ham et par nye ord.

Hver dag i ugen har historisk fået navnet til ære for en bestemt guddom. Søndag - "Day of the Sun", og barnet kan nemt huske to nye ord: sol - solen, dag - dag. Mandag - "dag af månen." Ordet måne ( «Moon") har to breve «o» i sammensætningen, men i ordet mandag er det stadig genkendelig.

De resterende dage i ugen er opkaldt efter lokale guddomme, hvis navne er ikke kendt med sikkerhed barn. Men i sekundær ordre, kan du fortælle ham om den nordlige mytologi, for eksempel om den skandinaviske gud af regn og torden Thor, hvis navn stammer sit navn torsdag - torsdag.

Som konklusion

Hvis et barn ikke hurtigt lære ugedagene, så fortvivl ikke, langt mindre kritisere det. Den menneskelige hjerne er tilpasset til at assimilere information på det rigtige tidspunkt, og dermed på et tidspunkt, vil forståelse kommer.

Faktisk er der ikke meget forskel i de strategier, hvordan man underviser og hvordan man underviser et voksent barn. Lær dage i ugen for første gang - ikke en let opgave, men, vokser op, vi glemme alt om det og forventer børnene hurtige resultater.

Brug af tips i denne artikel, nemlig den visuelle forening, farvevalg, spillet tilgang med fokus på hverdagens regelmæssigheder, du ikke kun hjælpe dit barn huske de dage i ugen, men de assimilere posposobstvuete effektive læringsstrategier for livet.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.