ForretningVirksomhed

Større møbelproducenter i Rusland og feedback på kvaliteten

I denne artikel vil vi forsøge at præsentere dig for de mest populære og de bedste repræsentanter for møbelindustrien, der tegner sig for en lille top producenter af polstermøbler i Rusland, baseret på udtalelser fra eksperter på deres felt og feedback fra almindelige forbrugere.

Produkter fabrik, som vil blive drøftet i artiklen, har længe fundet sin niche i møblerne markedet, har vist sig særdeles positivt med kunderne. Det er let at finde i butikker, showrooms og byen lige i de enkelte detailforretninger. Det er værd at nævne en gang, at de store møbelproducenter i Rusland er kun ansvarlig for kvaliteten af sine produkter, og til samling, levering og reparation eneansvarlig sælger, så at sige, og i denne artikel vil vi være omtrent lige så uden ledsagende tjenester.

Billig møbler

Budget møbler betyder ikke dårligt. Et karakteristisk træk i denne kategori er en mere beskeden design, diskret møbelstof, og i stedet indsatse monteret massiv spånplade. Lavpris muligheder, såvel som eliten, kan være holdbar, pålidelig og smuk, og hvad ønsker at opnå næsten alle møbelproducenter i Rusland. Rating, der er vist nedenfor, netop består af sådanne fabrikker.

 • "Pinsk Wood";
 • rival;
 • "Borovichi-møbler".

"Pinskdrev"

Historie af fabrikken startede tilbage i 1880 med et lille værksted, der producerer krydsfiner kasser for markederne og forbrugernes behov. I dag er en stor holdingselskab har mere end 40 virksomheder i hele Rusland.

Fabrikken har produceret klassiske, lædersofaer og kombineret. Også på lager er lænestole, fodskamler, soveværelse, køkken og badeværelse møbler. Producent (Rusland og de tidligere sovjetrepublikker) var ikke begrænset til kun indenlandske rækkevidde, den bedrift kundeliste omfatter mange kendte hoteller og store kontorer. Alle materialer, der anvendes i produktionen af miljøvenlig og vandafvisende, som det fremgår af talrige tests i testlaboratorier.

Sortiment og Kunder

Sortimentet af virksomheden er ganske bred - fra produkt økonomi (skammel "Eventyr" -. 9800 p) modeller til eliteniveau (polstrede møbler "Francesca" -. 117 000 gnide).

Holding marketingfolk omhyggeligt spore meninger og forbrugernes ønsker, der, ved den måde, for det meste positive, og i tilfælde af en negativ udtalelse omhyggeligt håndværksvirksomheder det med henblik på at forhindre yderligere episoder. På en særlig hjemmeside har kontrol afdeling, der beskæftiger sig med behandling af e-bog af klager og forslag, hvilket indikerer, at selskabets interesse i klienten.

Falder plusser:

 • bred vifte af produkter;
 • prisniveau til rådighed for den almindelige køber;
 • indretning og low-end modeller svarer til de elementer af luksusprodukter;
 • kvalitet montage og polstring (samlinger, tilbehør).

ulemper:

 • folde møbler fra fabrikken har en meget mærkbar samlinger mellem puderne for at skjule dem, du har brug for en madras.

De fleste forbrugere siger den høje kvalitet af virksomhedens produkter "Pinsk Wood". Mange understrege, at den billige model, og komplette sæt af møbler, takket være dens specielle design og velvalgte materiale, det er meget lig de produkter relateret til eliten kategori.

Som forbrugere fokuserer på det faktum, at ikke alle russiske møbelproducenter kan prale af høj kvalitet til en lav pris. Negative bedømmelser af møbler fra fabrikken "Pinsk Wood" er blevet rapporteret, kun en lille kritik og forslag.

rival

Hans arbejde fabrikken begyndte i 90'erne i sidste århundrede. "Rival" først begyndte at producere Chekhlova produkter, og det er anerkendt af mange producenter af polstermøbler. Rusland - et land, hvor udviklet de vanskelige forhold for udvikling af små virksomheder. Det hærdet de virksomhedsledere, der stadig var i stand til at nå ud til et storstilet niveau.

produktion

Næsten alle sine produkter holder bløde forsyninger kvalitet aftageligt betræk, hvilket i høj grad letter plejen af møblerne. Påfyldning til sofaer og lænestole er allergifremkaldende materialer og transformation mekanismer er lavet i Rusland, foretaget i overensstemmelse med alle kravene i de gæster, der er styret af de bedste møbelproducenter i Rusland. Selskabet leverer en garanti på deres produkter i op til 18 måneder.

Falder plusser:

 • pænt lavet og komfortable møbler;
 • tilstedeværelse af aftageligt betræk, som letter plejeprodukter;
 • Møbler udstopning er allergivenlige deres komponenter;
 • en betydelig periode med drift (ingen "fejl" på ryggen og sæder med tiden).

ulemper:

 • tilfælde, efter flere måneders brug forpjusket, bosætte sig og mister deres omsættelighed.

Med hensyn til kundernes feedback, de markerer den perfekte funktion af mekanismerne i forvandling, ingen knirkelyde eller bindende. Elasticitet af møbler efter mange års brug forbliver i alt væsentligt den samme som når de køber, ikke falder tilbage, ryggen ikke er deformeret.

Det eneste mærkbar efter flere måneders drift - det er lidt spændt på grund af vaske- og use cases. Sammen med den kvalitet og komfort i møbler kunder siger prispolitik af bedriften, som giver dig mulighed for at vælge produkter, der ikke kun for sin smag, men også dyrt.

Gennemsnitspris kategori

Ved mellemklassen russiske møbelproducenter omfatter produkter med en pris på mellem 15 000 til 30 000. De fleste fremtrædende fabrik i dette segment er præsenteret nedenfor:

 • "Laguna";
 • "Living Sofaer";
 • "Møbler-Holding".

"Laguna"

Arbejde fabrikken begyndte i begyndelsen af 2000 og havde allerede sat sig som mål at producere kun produkter af høj kvalitet til krævende kunder. Hun har opnået adskillige priser for kvalitet. Virksomheden har specialiseret sig i bløde sofaer og stole kombination af møbler.

Falder plusser:

 • karakteristisk design på en klar og lige linjer;
 • opbygge kvalitet og pålidelighed af produkter;
 • Interiøret er praktisk og let at rengøre;
 • lys i betjeningsmekanismerne transformationsprodukternes;
 • Modtag husstand bokse.

ulemper:

 • de vigtigste klager fra kunder - er for bløde produkter (ubehageligt at sove).

Købere, der har købt produkterne af fabrikken "Laguna", bemærkede den fremragende kvalitet, enkelhed i design og evnen til at tilpasse møbler til ethvert interiør. Det eneste negative, som brugeren befinder sig - er en vis blødhed af sofaer og senge. Nogle gange er det svært at sove, når der ikke er tilstrækkelig stivhed af møblerne, så sovende er bedre at købe en seng, eller købe ekstra speciel madras med stive skær.

"Møbler-Holding"

Factory er et velkendt og anerkendt mærke i Rusland. Holding producerer en relativt billig, men samtidig, møbler af høj kvalitet. Separat, er det værd at bemærke, at selskabet har taget højsædet på udstillingen "De bedste producenter af børnemøbler - Rusland 2014". Med sine transportører gik sofaer biler, interessante stole, dekoreret med tegneserie motiver, og andre børnemøbler.

Virksomheden er også beskæftiger sig med produktion og respektable mid-market produkter. For eksempel et salg ramt af året - en luksus sofa "Arizona" - er værd at kun 31 000 rubler.

Falder plusser:

 • holdbarhed og pålidelighed af møbler;
 • designe mangfoldighed, herunder for børneværelser;
 • Alle anvendte materialer er gået miljøovervågning;
 • Det er muligt at bestille møbler til deres projekter og udvikling af farve, materiale og polstring.

ulemper:

 • eventuelle krav er blevet identificeret.

Medlemmerne noterede sig, at den uomtvistelige fordel - det er en mulighed for at bestille produkter på deres tegninger og dimensioner, får, hvad du behøver, er en klient. Kasser funktionalitet og moderat blød pude. Fremstillet ved hjælp Sintepuh møbler perfekt egnede allergi. Mekanismer er i den uafhængige foråret blok, hvilket gør strukturen mere holdbare og forlænger sin levetid.

Luksuriøse møbler

Møbler af denne art, der anvendes ikke til hver lejlighed. Men hvis dit værelse har en temmelig stor løbelængde, kombineret med dyre og af høj kvalitet reparationer, kan du spendere på high-end luksus møbler. De dyre apparater anvendes sædvanligvis naturlige materialer (såsom massivt træ og naturlige stoffer) og høj kvalitet tilbehør, og alle, der er tilknyttet og samlet manuelt.

Denne tilgang gør det nemt at møbler smuk og stilfuld, men også holdbart, pålideligt og helt uskadelig for sundhed ejeren. Møbelproducenter russiske elite niveau og eksperter på deres felt - er følgende fabrikker:

 • "Avangard";
 • Anderssen;
 • "Allegro-Classic";
 • "Shatura".

Tal om fordelene ved disse planter kan være meget lang, men de er forenet af upåklagelig kvalitet, pålidelighed og sofistikeret design af hver møblet. Fighting bedrifter med hver klient på alle forbrugsvarer niveauer, så om eventuelle negative anmeldelser om produktet mærker ikke kan tale - i at vælge at stole kun behov for at din smag og budget.

Du ved, hvad russiske producenter af møbler har vist sig på markedet positivt. Held og lykke til dig valget!

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.