SundhedPræparater

Antibiotika "Maxipime": brugsanvisning, analoger og anmeldelser

Opdagelsen af den første antibiotikum (penicillin alle kendte i dag) i midten af det tyvende århundrede var et gennembrud i medicin. Under Anden Verdenskrig, denne medicin reddet livet for tusinder af forsvarere af moderlandet.

Siden da er biokemi og farmaceutiske industri i rivende udvikling og giver kunderne flere og flere antibiotika. En af de mest avancerede og almindeligt anvendt i forskellige områder af medicin er "Maxipime" som gennemgår regulere dette værktøj som en meget, meget effektiv til forskellige bakterielle infektioner.

Struktur og sammensætning

Den vigtigste aktive ingrediens af dette stof er tsefepimadigidrohlorida monohydrat. Thomas Produktion - gulligt pulver hvidlig farvetone for opløsning til efterfølgende intramuskulær eller intravenøs administration. I flere doser producent tilbyder kunderne deres produkt "Maxipime." Antibiotikummet kan købes i flasker dosis på 500 mg og 1 g

Det fremstillede præparat til indgivelse kan opbevares ved stuetemperatur i en dag. Under betingelserne for køleskabet holdbarheden af den fremstillede opløsning øges op til 1 uge. I pulverform og i en tilproppet hætteglas præparat kan opbevares i 3 år. Forudsætninger - temperaturen til + 30 ° C og beskyttet mod lys. Ændring af farven af løsningen ikke påvirker aktiviteten af lægemidlet.

Farmakologisk indflydelse

"Maxipime 'brugsanvisning er placeret som et antibakterielt middel, der hører til 4. generations cephalosporiner gruppe. Principle virkninger er ødelæggelsen af cellevæggene i bakteriestammer. Lægemidlet har et bredt spektrum af indflydelse i forhold til en række grampositive og gramnegative mikroorganismer, er kendetegnet ved deres resistens over for aminoglycosider og antibaktrialnym betyder tredje generation cephalosporin gruppe.

For "Maksipima" karakteristisk for resistens over for beta-lactamaser og aktive mod et stort antal af Gram-positive og Gram-negative aerobe (detaljeret liste - i brugsanvisningen). Men medicin er ikke aktiv mod metitsillinoustoychivym stafylokokker, pneumokokker penitsillinoustoychivye.

Efter indføring af antibiotikum "Maxipime" (betjeningsvejledning omfatter sådanne oplysninger) er helt absorberet. Terapeutisk relevante koncentrationer af den vigtigste aktive bestanddel detekteres i urin, galde, bronkiale sekreter, prostata og peritonealvæske.

Halveringstiden er cirka to timer. Til sammenligning, kan vi sige, at for eksempel voksne patienter, som i 9 dage ved intravenøs opnået 2 g af medikamentet med et tidsinterval mellem behandlingerne i mindst 8 timer cefepim ophobning i kroppen ikke fundet. Den største mængde, der udskilles i urinen (observeret op til 85% af de oprindeligt modtagne patientdata doseringer som uændret cefepim).

Indikationer

instruktioner Antibakterielle "Maxipime" til brug opfordres til at udpege på forskellige former for patologi smitsomme og inflammatorisk natur. Gode resultater opnås ved behandling af nedre luftvejsinfektioner (lungebetændelse og bronkitis herunder) og urinveje kanaler (begge ikke kompliceret, og komplikationer, herunder pyelonephritis). Positive dynamik er observeret i behandlingen af forskellige infektiøse intraabdominale læsioner (ikke eksklusive galdevejene infektion og peritonitis).

Desuden er "Maxipime" almindeligt anvendt af sundhedspersonale i behandling af gynækologiske infektioner, infektioner i hud og blødt væv læsioner, blodforgiftning (sepsis). Ved behandling af patienter med febril neutropeni, "Maxipime" manual anbefales som empirisk behandling.

Et andet område af indflydelse af lægemidlet - bakteriel meningitis hos børn. Her dette antibiotikum også velafprøvet.

Som en forebyggende foranstaltning lægemidlet anvendes til at forhindre infektioner i løbet af abdominal kirurgi.

Generelt kan vi sige, at "Maxipime" tilladelig brug under alle smitsomme sygdomme, hvis udvikling provokerede modtagelige for de bakterier og stammer. For at identificere den sygdomsfremkaldende organisme og bestemme dets (eller deres) følsomhed over for dette antibiotikum skal gøre testene. Men "Maxipime" påvirker en bred vifte af bakteriestammer, og at det som monoterapi kan tages selv før identificere patogenet. Hvis der er risiko for en blandet infektion (aerob-anaerob), derefter til prøverne om anerkendelse af patogene bakterier kan starte behandling "Maksipimom" i tandem med lægemidlet berører anaerober.

Doserings- og doseringsregimener

Doseringen og indgivelsesform (w / w eller v / o) bestemmes afhængigt af følsomheden af bakterierne, sværhedsgraden af sygdomstilstanden hos patienten og nyrer. Og I / O-sti er normalt foretrækkes i de tilfælde, hvor infektionen er vanskelig og truer patientens liv.

Mennesker med sunde nyrer og vejer mere end 40 kg injektioner lavet med intervaller på 12 timer i en dosis ordineret af lægen. Lidelser i urinvejene mild til moderat sværhedsgrad, andre infektioner, der forekommer ved den samme intensitet, behandles i doser på 0,5-1 g, administreret intravenøst eller intramuskulært (som en læge beslutter). At bekæmpe de alvorlige infektioner praktiseres intravenøst indgivet ved 2 g stof (periodicitet er den samme - 12 timer). For meget tung og bærer en trussel mod livet af patientens infektion og den nødvendige dosis er 2 g, men hyppigheden - hver 8. time.

Antibiotikum "Maxipime" anvendes i influenza kun i de tilfælde, hvor også bakteriel forbundet i strømmen af en virusinfektion.

Under kirurgiske operationer (i 1 time før) profylaktisk intravenøst over en 2 timers bly g 'Maksipima "derefter hældt yderligere 500 mg metronidazol. Samtidigt administreret to stoffer ikke skal.

Den gennemsnitlige mængde af lægemidlet til patienter med en legemsvægt ikke har nået 40 kg, til behandling af urinvejsinfektioner (komplicerede og ukomplicerede), blødt væv og hud (ikke blokeres), pulmonal inflammation og empirisk behandling af febril neutropeni er 50 mg per kg legemsvægt. Injektioner foretaget med intervaller på 12 timer. I bakteriel meningitis og neutropenisk feber samme 50 mg / kg administreret anbefaler intervaller mellem behandlinger, svarende til 8 timer.

For patienter, der lider abnormiteter i nyre funktion, der kræves for at justere vedligeholdelsesdosis. Antibiotikum "Maxipime" beskrivelse af lægemidlet (dosering afhængigt af typen af patogen og sværhedsgraden af infektionen vil blive afhentet af den behandlende læge) anbefaler, at den oprindelige mængde af lægemidlet til tage, er den samme som for personer med raske nyrer, samtidig støtte doseringen justeres afhængig af værdierne af kreatin clearance.

De patienter, der tager "Maxipime" og hæmodialyse anbefales ved afslutningen af den procedure, at genindtræde en ny dosis af antibiotika svarende til den oprindelige. Dette er nødvendigt, dvs.. K. For 3 times dialyse vil blive fjernet fra legemet til 68% af den totale mængde lægemiddel "Maxipime" (bruger indeholder denne information).

Kontraindikationer "Meksipima"

På trods af den meget bred vifte af antibakterielle virkninger af dette stof, betyder det ikke har en lang liste over kontraindikationer. "Maxipime" brugsanvisning forbyder folk med individuel overfølsomhed over for cefepim og L-arginin. Det er også uacceptabelt gives til patienter med reaktioner øjeblikkelig overfølsomhed over for penicilliner, andre beta-lactam-midler, antibiotika, såsom cephalosporin.

Opmærksomt til hans helbredstilstand under behandling "Maksipimom" skal behandle gravide kvinder og ammende mødre, mennesker, der lider af sygdomme i fordøjelseskanalen, især i sådanne sygdomme som colitis eller antibiotika-associeret colitis, regional enteritis.

Med hensyn til indvirkningen på reproduktive funktion, må det siges, at i kliniske forsøg med dyr er ingen bivirkninger på moderen og er blevet identificeret foster. velkontrollerede undersøgelser af virkningen på en kvindes krop, blev imidlertid udført. Derfor er gravide kvinder er acceptable "Maxipime" kun under lægeligt tilsyn. I modermælk lægemidlet frigives i meget små mængder, men ikke værd at risikoen. I perioden med amning bør tage medicin med forsigtighed.

Desuden anbefaler antibiotikum "Maxipime" manuel brug med stor omhu for dem, der lider alvorlig kronisk nyresvigt. Undersøgelser har vist, at hos patienter med kronisk nyresvigt forøget halveringstid af stoffet fra kroppen. Samtidig er mennesker med leversygdom, eller cystisk fibrose ikke mærkes af nogen farmakokinetiske ændringer som følge af absorption og udskillelse af cefepim.

Bivirkninger, overskuddet af den tilladte dosis

Generelt kan vi sige, at "Maxipime" veltolereret, og forekomsten af bivirkninger er ikke høj. Af alle rapporterede tilfælde hovedsagelig det var om, hvordan de fordøjelsesproblemer tarmkanalen (dyspepsi, diarré, forstoppelse, kvalme, opkastning) og overfølsomhedsreaktioner (udslæt, kløe, feber).

Derudover de tilgængelige oplysninger om dette stof som et antibiotikum "Maxipime" - en beskrivelse af fremstillingen, brugsanvisning - bevis for muligheden for reaktion på den del af det kardiovaskulære system i form af takykardi (hjertebanken) og brystsmerter. åndedrætsorganerne kan erklære sig en halsbetændelse, åndenød og hoste. Den mest sandsynlige reaktion fra CNS vil være søvnløshed, mulige hovedpine, svimmelhed, angst, forvirring, paræstesi. Blandt andre manifestationer vi kan tale om træthed, vaginitis, svedeture, smerter, rygsmerter, perifert ødem. Også, som bivirkninger af medicinske fagfolk taler om en mulig ændring i laboratorieparametre.

Som for utilladeligt at modtage doser af antibiotika "Maxipime" brugsanvisning oplyser om effektiviteten af hæmodialyse i sådanne tilfælde.

Hvad skal du være opmærksom på?

Vægt af forskellige ekstraordinære situationer kan udvikle i løbet af en periode, hvor ordineret antibiotika "Maxipime." Hvordan søger det i dette tilfælde? Hvis baggrunden af "Maksipima" udviklet pseudomembranøs colitis med langvarig diarré, stoppe med at tage det på alle og administreres vancomycin eller metronidazol.

Hvis patienten lider af svær kombineret lever og nyresvigt, bør medicinsk personale gennemføre vedvarende kontrol af medikamentkoncentrationen i blodplasma, og afhængigt af parametrene justeres doseringen.

Hvis antibiotikummet har været tilgængelig i en lang periode, er det vigtigt at regelmæssigt at overvåge sammensætningen af perifert blod og funktionelle indikatorer for nyrerne og leveren.

I tilfælde, hvor en patient fra en fjern smitsom fokus observerede meningeal udbredelse (spredning af patogener, både inden for arne, og hele kroppen), der er en mistanke om meningitis eller en diagnose allerede er installeret, er det nødvendigt at afvise behandling "Maksipimom" og tildele kakoe- eller alternativt antibakterielt middel med dokumenteret effekt til diagnosticering.

Der er mulighed for at identificere en positiv reaktion på Coombs test, falsk-positiv - i nærværelse af glucose i urin.

"Maxipime" af influenza og kolde (dvs. i virusinfektioner) vil ikke være effektiv.

Interaktion med andre stoffer

Hvis patienten er tildelt til at modtage "Maxipime" parallel anvendelse af andre lægemidler bør være under lægeligt tilsyn. Dette antibiotikum er ikke farmaceutisk forenelig med andre antimikrobielle lægemidler og heparin.

Tubulær sekretion cefepim Bude væsentligt reduceret, når det kombineres med diuretika, aminoglykosider og polymyxin B. Det samme stigning tandem PM koncentration "Maksiprima" i blodserum øges indtil udviklingen af nefrotoksicitet nefronekroza. Hertil kommer, at øge halveringstiden.

Kombinere "Maksiprima" med NSAID (ikke-steroide antiinflammatoriske lægemidler) sinke udskillelse af cephalosporiner i kroppen og kan forårsage blødning.

Anvendelse i kombination med andre bakteriedræbende antibiotika (aminoglykosider) vil resultere i manifestationen af synergi, med bakteriostatisk - antagonisme.

Medicin analoger

Lægemidler analoger er udvalgt på grundlag af den internationale ikke-privatejet (INN), her med den vigtigste aktive ingrediens (for "Maksipima" sådan er cefepim). De mest populære modstykker antibakterielt middel "Maxipime" kommentarer fra eksperterne omhandlede sådanne lægemidler som "Cefepime-Alpes", "Cefepime", "Movizar", "maxicef" "Cefepime steril."

Dette er ikke en komplet liste, og som navnet "Cefepime", her, i tillæg til ovenstående, er der stadig "Cefepime-Vial", "Cefepime-Agio" "Cefepime-Dzhodas" "Cefepime-Alkema," "Cefepime hydrochlorid ".

Også i forskellige typer af bakterielle infektioner udbydere ordinere medicin til at modtage "Ladef", "Efipim", "Kefsepim", "Tsefomaks", "chainsWe".

Med hensyn til medicin jævnaldrende, kan de ikke altid være så effektiv som den licenserede stof.

Udtalelse af patienter og sundhedspersonale

Da stoffet har en bred vifte af anvendelser i mange forskellige mikrobielle infektioner, derefter udtalelse "Maksipime" der er en positiv retning, og negative. De fleste mennesker tager antibiotika, var tilfredse med resultatet. Forbedret sundhed, selv i alvorlige former for bakterielle infektioner forekom 2-3 dage fra begyndelsen af behandlingen. Ifølge sundhedspersonale, har stoffet også vist sig i en række kliniske situationer. Og prisen for et lægemiddel er ikke så meget høj (der er billigere medicin, men på samme tid, er der væsentligt dyrere end "Maxipime").

Men der er ikke så optimistisk mening om lægemidlet. Mest negative kommentarer i de patienter, der har manifesteret sig i løbet af behandlingen bivirkninger. Desuden blev den negative udtalelse, som en separat gruppe af mennesker, der tager antibiotika "Maxipime" for forkølelse. Selv i dette tilfælde er resultatet, som det var forventet. Alle forkølelse er en viral karakter, og "Maxipime" - et germicid, hvis princip er baseret på virkningerne af ødelæggelsen af cellemembranen af bakterierne.

Køb medicin kan kun have en recept fra en læge. Og det med rette: en læge med specialviden og erfaring, så vælg antimikrobielle og beregne mindste effektive dosis, at alle de risici for bivirkninger minimeres og positive virkninger på kroppen, vil blive maksimeret.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.