Kunst og underholdningMusik

Synkope - en variant af mønster rytmen

Rhythm - en af de vigtigste komponenter i musik. Varighed sammen i forskellige udførelsesformer, danner figurer af som består rytme mønster af musik. Det giver eleverne mulighed for at skelne Waltz af march, sange og så videre.

Rytmisk "Lohmann"

Syncopation i musik findes overalt, men essensen af dette begreb er kendt ikke for alle. Den klassiske definition er, at - "offset downbeat slå de svage" - og professionelle musikere straks fange på at høre den rytmiske "Lohmann". Det er ofte brugt af komponisten til syncopation klimaks eller forværring af det musikalske materiale. For en person, der ikke har særlig musikundervisning, kan det simpleste eksempel på musikalsk syncopation være Ragtime Joplin. Denne musik er kendt for alle. Let dans og elegance det giver det syncopation, lyder næsten hver foranstaltning. Således synkope - en konflikt af rytmisk fokus fra det metriske.

I jazz, ikke kun piger!

Jazz og syncopation - det er faktisk synonymt. Fødestedet for jazz - USA, hvor han dukkede op i midten af 10-erne af det XX århundrede og derefter spredt rundt om i verden. Oprindelsen af denne genre er mangfoldige - de er popsange, der lyder i kabareter og værtshuse i de elementer af Negro folklore. Jazz er rig på oprindelige konsistens, klangfarve og rytme af farver. Specifikke metoder til udførelse, stil, improvisation, syncopation - det er de særlige kendetegn ved jazzmusik. En af de største mestre i amerikansk musik er Dzhordzh Gershvin. Efter at have startet med sangskrivning og det lykkedes at gøre det, satte han sig en udfordring - at indføre jazz rytmer og intonation i symfonisk musik. "Rhapsody in Blue" er ved at udvikle en karakteristisk rytmer af jazz, blandt dem, og synkope. Dette kan ses i alle 3 emner Rhapsody - 2 af dem er tæt på blues, og den tredje - Ragtime. Synkoperet rytme, polyrytmik, usædvanlige egenskab af musikken af afrikansk-amerikanere at diktere tonen i musikken dynamik og temperament. Rhapsody in Blue - den mest populære og eksekverbare koncert nogensinde er bygget i Amerika.

Synkope. Et eksempel på den klassiske musik

Hvis jazz syncopation er umuligt ikke at "mærke", den klassiske musik en smule mere kompliceret. Meget ofte maskeret af syncopation, og så ingen slag pr foranstaltning er ikke stærk. Således er en glidende virkning gennem måleren, hvilket gør lyd syncopation blød og upåfaldende. I værker af den romantiske periode er ofte hørt retarderet syncopation. Dette reducerer den rytmiske pulsering og melodien bliver "rubatnoy", der er fri. Anden Koncert for klaver og orkester i Rachmaninoff tema melodi Modparten er kraftigt på vej op, derefter langsomt og forsigtigt glider ned. Synkoperet udvikling sekundovogo motiv fra den anden cyklus af aktiv musik at gøre og forhåbninger. Hele koncerten er fuld af energisk og insisterende rytme. Rytmisk formel, syncopation og ostinato vævet med brede raspevnosti melodier.

Syncopation i folkemusik, folkemusik

På russisk folkemusik, er gamle sange ofte karakteriseret ved rigdom og mangfoldighed af rytmisk struktur. Især hans i en slags poetisk tekster lager. I mange tilfælde er placeringen af de musikalske accenter ikke underordnes den ensartede krusning. Dette skaber yderligere vanskeligheder i at optage sådanne melodier. Som en konsekvens, den frie placering af bar linjer og ændre det ur notation. Rhythm af russisk sang er originalt og kompleks. "Spring Spell" Kursk-regionen, "Midsommer" Krasnoyarsk region -. På trods af den tilsyneladende enkelhed af de melodier er imponerende takket være en lys intonation og udtryksfulde rigdom af rytme med mange Syncoper.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.