Hjem og familieTilbehør

Gardin - en lille del af den indvendige fortælling

Gardin - det er en fantastisk tilføjelse og færdiggørelse af interiør gardin sammensætning. Ofte er valgt blandt en tæt, ingen lystransmitterende væv enten i et stykke blad, eller to. Top gardiner og persienner kan suppleres med en vandret stribe af stof - lambrequins.

Hvordan vælger?

Gardin - dette er en af de vigtigste elementer i indretningen. Korrekt valgt, kan det ikke kun forstærke din interiør, men også for at gøre det til en særlig charme, og endda fokusere på al den opmærksomhed. De vigtigste ting - at vælge den rigtige stof, farve og form.

For stuen eller kontoret er bedst egnet strenge "tunge" gardiner. Stoffet er bedst at vælge en tilstrækkelig tæt, og som for farverne, bør rettes opmærksomheden på klassikerne. Gardiner til stuen, det foto, du se artiklen, lavet i klassisk stil.

I et rum med store vinduer, ville den bedste løsning være flere lag gardiner med massive tal. Men hvis vinduerne er små, præference er at give optioner eller med et fint mønster, eller henrettet i én farve.

Værelses gardin - dette er en særlig del af indretningen. Med det kan du skabe en romantisk stemning: hvis du lukker vinduet med en tyk klud, var værelset spændende tusmørke. Soveværelset er bedst egnet pastelfarver med fine blomstermønstre.

Gardiner til køkken vinduer - og er det nødvendigt?

Som for mad, gardinet - dette er sandsynligvis et af de elementer, der blødgør det indre og bringe det i en vis lethed. Så for det rum er det bedst at vælge et gennemsigtigt stof, stak bånd og dekoreret med flæser. Men i dette tilfælde er der ikke behov for at begrænse strømmen af sollys. En anden lille trick, når du vælger gardiner til køkkenet: udvælgelsen af materiale til at matche væggene. Således er det muligt visuelt forstørre et lille rum.

Gardiner på et barns værelse vindue

I et barns værelse gardiner kan slå på en særlig måde. I dette tilfælde vil de ikke kun være beskyttet mod sollys, men også perfekt supplement interiøret. I børnehaven, kan du vælge den struktur i lyse farver med sjove mønstre. Saml tonen for dem en lys tæppe og gulvmåtte, kan du få en stor ensemble. Nogle blev syet på gardinerne for gartneriet sjov og rummelige lommer, hvor barnet vil være i stand til at lagre alle mulige ting.

Gardiner - er en praktisk løsning til ethvert interiør.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.