Intellektuelle udviklingAstrologi

Stones til Skytten. oversigt

Skytter er underlagt elementer af ild. Typisk er denne form for kreativ, aktiv udstrålende vitalitet. Det er grunden til stenene Streltsov skal have evnen til at lagre denne energi og spare.

Astrologer siger, at messen køn, der er født under dette tegn er meget svært at finde en egnet partner. Derfor bør Archer-sten for piger være lige og gode amourøse charme. En lige så vigtig del af amuletten er dens evne til at beskytte bæreren fra både de reelle trusler og negative tanker modstandere. I betragtning af alle ovenstående, foreslår vi, at du finder ud af, hvad slags sten til Skytten er de mest velegnede.

ametyst

Mineral lilla er en stor talisman. Han er i stand til at have en positiv indvirkning på dens ejer, forbedre den indre verden af mennesket og hans tanker. Amethyst er primært anbefales at vælge som en amulet til dem, der er beskæftiget med intellektuelt arbejde. Denne sten vil bidrage til koncentrationen af tanke og indsats på at opnå hovedformålet. Han fordriver al den spænding og præsenterer den uvurderlige følelse af indre ro. Ametyst kan hjælpe med at forbedre sundheden, øge immunitet og ophøje humør.

rubin

Denne perle vil tiltrække den energi strømme af ægte kærlighed i livet af sin ejer. Ruby vil være en god talisman, der bringer lykke i alle livets områder. Dette mineral favoriserer dannelsen af mange muligheder for realisering.

turkis

Som svar på et spørgsmål om, hvad stenene for Skytten er de mest effektive, ville det være en fejl ikke at nævne turkis. Ifølge den gamle persiske legende, denne perle dannet af knogler fra dem, der døde efter kærlighed. Usædvanlige mineral altid valgt som en talisman de mennesker, der ikke er bange for at konfrontere det onde i alle dens manifestationer. Den opfylder turkis forskellige naturlige nuancer. Således er den blå mineral udstyre sin ejer storsind, retfærdighed og autoritet vil gøre en reel heldig. Stone hvid farve vil beskytte folk mod risikoen for enhver form for fare. Grøn turkis betragtes som en talisman, der har indset selv, så det anbefales ikke til at bære for unge.

safir

Optælle de mest succesfulde sten Streltsov, beskrive og safir. Siden oldtiden, ambitiøse enkeltpersoner værdsætte det for hvad det bringer sejr. Dette mineral vil sende ukuelig energi i den rigtige retning, vil hjælpe med at bestemme de mål og give beslutsomhed.

krysolit

Hvis du stadig er uafklaret, hvilke sten er slidte Skytten, stop dit valg på en beryl. Denne perle vil yde beskyttelse mod forhastede skridt. Det bør vælge de mennesker, der er tilbøjelige til depression, lider af mareridt og lider af søvnløshed. Han vil styrke magten i ånden og selvtillid. Det har længe været betragtet som en talisman beryl familiens trivsel og målmanden fra ildstedet. Han vil komme ud vinderen af retssager. Fans sætter pris beryl mystik for sin evne til lidt åbne universets hemmeligheder.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.