Mad og drikkeOpskrifter

Tilbered lækre kyllingebryst i kefir

Kyllingebryst i kefir er meget sarte og lækre. Denne skål serveres godt til bordet med kartoffelmos eller kogt pasta. Men om alt i orden.

Steg-for-trin opskrift på kyllingebryst i yoghurt

Hvis du ikke ved hvad du skal forberede til middag, så foreslår vi at bruge denne opskrift. Ved hjælp af et lille sæt produkter vil du i en minimal tid lave en meget velsmagende og næringsrik skål, som vil sætte absolut alle medlemmer af din familie i opfyldelse.

Så, for at forberede kyllingebryst i kefir, bør du købe følgende produkter på forhånd:

 • Kyllingkølet bryst - ca. 500 g;
 • Kefir (det er bedre at bruge et lille fedtindhold) - 1 fuldt glas;
 • Hvidløgskage - 2 skiver;
 • Tørret persille - en stor ske;
 • Peberfrugt, salt iodiseret - gælder for smag.

Vi behandler fjerkrækød

Før du forbereder kyllingebryst i kefir, bør du grundigt behandle kølet fjerkrækød. Det vaskes grundigt i køligt vand, der tidligere adskiller lenden fra knogler og hud. Efter tørring af produktet med papirservietter skæres det straks i terninger eller lange skiver.

Marinu kyllingebryst i yoghurt

Efter at kødproduktet er behandlet, fortsæt til dets betning. Til dette gøres stykker fjerkræ med peber og salt og derefter drys tørret persille og hæld frisk kefir med et lille fedtindhold. I denne form er produktet dækket med et låg og efterladt ved stuetemperatur i ¼ time.

Stewing proces på komfuret

Efter kyllingebrystet er marineret i en sur mælkedrik, begynder du straks at varme dem. For at gøre dette lægges kødstykker i en dyb sautepan med kefir og dækker med låg. I denne form udslettes fileterne på lav varme, indtil der er et minimum af bouillon i skålen, og kyllingen bliver ikke blød.

I slutningen serveres gryden med hvidløg, gnides grundigt, koges i et par minutter, derefter dækket med låg, fjernet fra ovnen og ældre i ca. ¼ time.

Efter kyllingebrystene er mættet med krydderiernes smag, bliver de straks præsenteret for bordet.

Hvordan serveres til middag?

Kyllingebryst (stuvet i kefir) tjener som en god frokost til alle familiemedlemmer. Men det bør ikke serveres til bordet simpelthen, men sammen med nogle sideskål, masser af friske urter og et stykke brød.

Tilberedning af en lækker skål i multivarket

Kyllingebryst i kefir kan tilberedes ikke kun på komfuret, men også i multivariaten. For at gøre dette skal du bruge et lille sæt ingredienser samt et minimum af tid.

Så hvilke produkter skal jeg bruge til at gøre dig ømt og duftende kyllingebryst? Braised i kefir, det viser sig særligt velsmagende, hvis følgende ingredienser anvendes til dets fremstilling:

 • Kyllingkølet bryst - ca. 500 g;
 • Kefir (det er bedre at bruge et lille fedtindhold) - 2 fulde briller;
 • Curry - en dessertske
 • Solsikkeolie - 3 store skeer;
 • Løg hvid - stort hoved;
 • Peberfrugt, salt iodiseret - gælder for smag.

Forberedelse af ingredienser

Før man begynder at forberede et kyllingebryst i en multivark, behandles det omhyggeligt. Fjerkrækød vaskes grundigt i køligt vand, og derefter fjernes knoglerne fra det og huden skrælles af. De resterende fileter skæres i mellemstore terninger. Efter dette skrælles løgene og afskalles med halvcirkler.

Pre-fry ingredienser

For at få en velsmagende og smagfuld parabol fra kyllingebryst, er nogle ingredienser forstuet. For at gøre dette skal du bruge bagningstilstanden.

Efter at have installeret dette program, hældes solsikkeolie i skålen på multivarka, og så er pæren spredt. Halvringe af grøntsagen er stegt til guld. Herefter spredes fjerkræ til ham og koges i samme tilstand i 10 minutter.

Roasting kyllingebryst, de serveres med iodiseret salt, karry og hakkede peber. Derefter er de fyldt med fedtfattig kefir, tæt lukket med et låg og indstilles slukningssystemet. I den koges kødproduktet i en halv time. Denne gang er nok til at sikre, at kyllingebrystene er fuldt forberedt, er blevet bløde og ømme.

Vi serverer en lækker kødret til bordet

Som du kan se, er der ikke noget ved at lægge kyllingebryst i en sur mælkedrik. Ved hjælp af denne opskrift vil du helt sikkert få en meget delikat og nærende ret, som alle medlemmer af din familie vil sætte pris på.

Efter at fjerkrækødet er kogt i multivarket, er det efterladt i opvarmningstilstand i ¼ timer. Efter et stykke tid er en duftende og rig mælk goulash fyldt med Mos kartofler eller en anden side skål. Hvis det ønskes, serveres denne skål desuden hakket persille eller dill samt et stykke lys eller mørkt brød.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.