Kunst og underholdningFilm

De mest berømte film om de rige og de fattige

Sommetider vil du se en god film, som vil give mulighed for at reflektere over de vigtige ting i livet. For at gøre dette, passer perfekt film om rige og fattige. De kan se med din familie, venner, elskede eller alene. Under alle omstændigheder vil de ikke forlade nogen ligegyldig.

Film om de rige: liste over

  • "Zeitgeist" (2007). Det er en historisk dokumentar. Det viser beskueren, at kun en lille brøkdel af mennesker har stor rigdom. De er ligeglade om andre folks liv. Tørsten efter penge og magt driver dem til at vanvittige og grusomme handlinger. Af hensyn til rigdom, de kæmper, der kontrolleres af almindelige mennesker gennem religion, medier, banksystemet.

  • "Vi - adelen" (2013). Dette er en stor komedie. Herman Noble - en meget rig forretningsmand. Naturligvis, børnene var meget heldig. På grund af den økonomiske situation paven de er i øjeblikket på ingen måde nægtet. Men så længe tålmodighed Herman ikke er ophørt. Han besluttede at undervise deres børn. For dette, erklærede han konkurs. Det gav børnene en chance for at lære at leve i fattigdom.
  • "Villi Vonka og chokoladefabrikken" (1971). Dejlig tegneserie for familien visning. Hovedpersonen Villi Vonka - ejeren af en chokoladefabrik, hvor ethvert barn drømmer om at besøge. Følelse af, at det er tid til at kigge efter en arving, arrangerer han en konkurrence. For at vælge en værdig og ærlig kandidat, skal testes på fabrikken børn. Og den eneste, der ikke er ivrige efter at fordybe sig i de strømme af chokolade, kan vinde. Men han vil være i stand til at overtage fabrikken, når opgive sin familie. Victory - en dreng fra en meget fattig familie. Men af hensyn til rigdom, han er ikke klar til at forlade deres kære. Denne handling, viste han Villi Vonke at reel luksus - dette er ikke penge og magt.

"Stolthed og fordom" (1995)

Beskriver film om rige og fattige, er opmærksomme på billedet. Denne inkarnation af klassikerne på skærmen. Netherfield lille by ikke kendt for rige mennesker. Det er ingen undtagelse og Elizabeth. Udseende i hendes liv rigt og misundelsesværdig brudgom Mr. Darcy vakte opsigt blandt de ugifte piger i landsbyen. Elizabeth tillader ikke på grund af den sociale status at ydmyge sig selv. Selvfølgelig vil det vise sig at Mr. Darcy, som registrerer og sindet er langt vigtigere end penge.

"Germinal" (1993)

Spillefilm - drama. Først en lille fransk by, der er begravet i snavs og fattigdom. Hvert år er der en kamp og konfrontation mellem klasserne. Den rige bor i stor stil, og intet benægter ikke. Dårlig på dette tidspunkt hårdt arbejde i minerne. Alt dette fører til det faktum, at folk er forpligtet til revolutionen. En stor historisk film.

"Toy" (1976)

Beskriver film om rige mennesker, kan vi ikke fortælle dig om det billede.

Dette er en stor gammel komedie. Hovedpersonen - Francois, den stakkels journalist. Før ham opgaven - at skrive artikler om legetøjet butikken. Hans ejer er ubekymret rig mand. Han foragter de mennesker, behandle dem hyklerisk.

Francois skal mødes med den forkælede søn af en millionær. Det, til gengæld ønsker at bogstaveligt købe journalisten som dens legetøj. I løbet af denne Francois tilbyde et stort beløb og inviteret til at bo i en luksus hus. Denne transaktion blev starten på et venskab mellem to meget forskellige mennesker.

"My Man Godfrey" (1936)

Hvilke andre interessante film om rige kvinder? For eksempel, "My Man Godfrey". Plottet er interessant nok. Irene - er datter af velhavende aristokrater. Hun er en god pige, og elsker at tage sig af de fattige. På trods af, at de ikke altid tage sig af det. For at gøre dette, Irene nødt til at fange de fattige, vagabonder og, hvad enten de kan lide det eller ej, for at hjælpe dem. Alt vil ændre sig, når Irene Godfrey ord.

"Gennem sne" (2013)

Hvis du er interesseret i film om rige mennesker, se på båndet "gennem sneen." Plottet er meget spændende. Når der var en forfærdelig mand-forårsaget katastrofen, har planeten ændret sig dramatisk. Det har udviklet sig til en is ørken. Uden at stoppe togture på det. Der er alle dem, der formåede at overleve. Nylige biler overvældet de fattige og syge mennesker. De mangler mad, vand. De første biler kommer rigdomme, at intet har brug for. De er fulde af forskellige fødevarer og drikkevarer. Ikke at have styrken til at udholde en sådan situation, en af de fattige lokket sin vej ind i de første biler med en tørst efter retfærdighed.

"Trading Places" (1983)

Hvis du er interesseret i film om rige mænd, så vil du sætte pris på dette billede. Det er en god amerikansk komedie. Luis har et stort stykke arbejde, en luksus lejlighed og en lovende fremtid. Billy Ray - smålig skurk, der leder en sorgløs livsstil, der lever på gaden. Men striden mellem de to rigeste mennesker tillader tigger tramp få en smagsprøve på den rigt liv, og Louis, tværtimod, at være fattig. Erfarer, at hver af sådan en god lærestreg?

"Family Man" (2000)

Drama og komedie i samme plot. Hovedpersonen hedder Jack er leder af sin familie. Han formår knapt at få enderne mødes og overleve. Han er bekymret over tanken: hvis der var en mulighed for at gå tilbage og ændre det, hvad ville han gøre? Måske, da han ville have levet i en luksuriøs lejlighed, havde en prestigefyldt job, og kunne leve lykkeligt. Før Jack opstår vanskelige valg.

"Hvordan til at behandle spørgsmål" (1990)

Hvad er værd at se film om de rige? For eksempel, "Hvordan til at håndtere de anliggender." Spencer Barnes - rige reklame manager med fad: kan ikke leve uden en personlig organisator. Det registrerer al koden, og planlægge møder. Det gemmes også kreditkort og vigtige spor. Og som et onde, det mister sin organisator. Hans liv fra det øjeblik, varierer. Quest arrangør gradvist omdanne det fra de rige til de hjemløse. I mellemtiden, hans ting falder i hænderne flygtet fra fængslet, Jimmy Dvorsky. Han, til gengæld nyder den værdifulde fund. Med det, fører han et luksuriøst liv.

"Machuca" (2004)

Filmens hovedperson - søn af den velhavende og prestigefyldte skole elev, en dreng ved navn Gonzalo.

Hans far er ikke kun en økonomisk kanon, men også direktør for skolen, hvor den studerende fyr. En dag besluttede han at hjælpe de fattige børn. Da Gonzalo vil studere med de fattige dreng fra slumkvartererne navngivne Pedro.

Uanset om de vil være i stand til at finde fælles fodslag og blive venner?

"Jagten på lykke" (2006)

Amerikansk biografiske og dramatisk film. Den vigtigste rolle i det af Will Smith og hans søn Dzheyden Smit spillet. Hele livet af hovedpersonen går i stræben efter lykke. viser Filmen Filmen hvordan livet virker: nogle badet i rigdom og luksus, andre samler rasp. Chris - en enlig far, arbejder han i lavtlønnet arbejde og alle bestræbelser brugt på det til at gøre sin søn lykkelig barndom.

Men meget få penge Sælger ikke tillader ham at betale mere end huset. Sammen med sin søn, han er på gaden. Selv arbejder i mæglerfirma ikke bringer ham økonomisk og lykke. Men han kan ikke give op og forlade sin søn en tigger.

"I" (2009)

Hvis du ønsker at se russiske film om den rige, er det værd at være opmærksom på denne dramatiske thriller. Historie Mennesket af provinsen, der altid bliver narkomaner. Han skriver for teatret avantgarde spiller. Hans omgangskreds - narkomaner, kriminelle, punkere. Efter at have nået en alder af 18 går han til et psykiatrisk hospital. Der er han gemmer sig fra hæren til at indhente oplysninger om skizofrene patienter til at skrive. Hans planer næsten umiddelbart efter din pause til hospitalet. For ham ordinere. Han er at overleve falder ud med sygeplejersker, psykologer, hallucinationer. Alt dette er blandet med minder fra barndommen. 90 år i Rusland - denne gang den kriminelle lovløshed og stofmisbrug.

"Jeg er ikke bange mere" (2014)

Hvad er værd at se film om rige mennesker? For eksempel, "Jeg er ikke bange mere." En kvinde virkelig glad, når alt i huset er der, tæt på den elskede mand og sunde børn. Hovedpersonen - Vera. Hun boede i en sådan lykke over tyve år. Mand forsørge familien, og tro viet sit liv til uddannelse af børn og pleje af huset. Hun boede i håb om at det vil vare evigt. Men hele verden kollapsede i en elendig dag.

"Jeg vil være der" (2012)

Denne film var den bedste på festivalen "Kinotavr-2012". Hovedpersonen i filmen ved navn Ina - ung, smuk og succesfuld kvinde. Hendes erhverv - restaurant manager. Arbejdskolleger elsker hende og respekt. Inna har også en seks år gamle søn ved navn Mitja. Hun bringer det selv. Hun og hendes søn er meget rørende forhold. Men ikke alt i livet er så enkel. Innu overhalede problemer - hun blev diagnosticeret med en uhelbredelig sygdom. Nu er det vigtigste for hende - er at finde en værdig søn og omsorgsfulde forældre. Hun er på alle mulige måder beskytter sin søn fra sorg. Inna været på udkig efter omsorgsfulde mennesker. Som et resultat, hun var i stand til at finde en anstændig og passende forældre. Deres navn er Olga og Sergey. De har alt: kærlighed, penge og position i samfundet. Jeg har ikke et par af de vigtigste - børnene. Heldigvis er de i stand til at bestikke Mitja dyre gaver. Efter alt, han ved, at snart Olga og Sergey erstatte ham elskede - min mor. At vælge at se film om den rige bør være opmærksom på dette.

"Velkommen til paradis" (2015)

Filmen beskriver begivenhederne i den nærmeste fremtid. ferieby blev oprettet for rige mennesker. Arbejdsbier og alle indbyggerne i byen - Androids. Rige mennesker kommer her for at for et bestemt beløb for at udføre deres vildeste fantasier. Androids alle lider hensynsløse tolstosummov hænder, men de kan ikke huske noget, fordi deres hukommelse er slettet med jævne mellemrum. Men når det uforudsigelige sker - hun android Kelly minder efter en genstart alle de rædsler, der gjorde hendes folk. Hun undslipper og beslutter sig for at tage hævn.

Endelig en lille

Nu hvor du ved, hvad er de interessante film om de rige og de fattige, en liste over disse malerier præsenteres i denne artikel. Vi håber, at du vil være i stand til selv at vælge den rigtige film til aften show i den kreds af slægtninge og venner.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.