Publikationer og skrive artiklerBoganmeldelser

Digteren Belov Dmitry

Belov Dmitriy Ivanovich - digter af russisk oprindelse, der blev berømt for det meste på grund af den cyklus af digte med titlen "Work Song" og indsamling i vers "maj i hjertet." Desuden blev Dmitry bekendtskab med den legendariske digter Sergeem Aleksandrovichem Eseninym. I flere år, de svarede med hinanden.

Vil du lære om livet og arbejdet i Dmitry Belov? Så velkommen til denne artikel.

tidlige år

Den fremtidige digter blev født den 8. november (i henhold til den julianske kalender - 26 oktober) 1900 i Ivanovo-Voznesenskaya provins, landsby Andreev. Om de tidlige år Dmitriya Belova er lidt kendt. Pålidelig kan det siges, at den fremtidige digter levede i en fattig bondefamilie. Senere Belov Dmitry skiftet bopæl og bosatte sig i landsbyen Tesino. Da han voksede op, så gik jeg på arbejde. I de dage af sin ungdom var Belov en hyrde, og senere fik et job arbejder på alle på den lokale fabrik. Under revolutionen Dmitri Belov sluttet af den røde hær. Der blev han forfremmet til rang af kommandør.

I begyndelsen af sin kreative karriere

begyndte sin litterære karriere begyndte i 1920. Det var dengang Belov Dmitry arbejdede i den lokale avis Ivanovo-Voznesensk kaldet "Bow". Parallelt med dette, digteren offentliggjort i temmelig populære magasiner, såsom "Komsomol", "Ny Way of Life" og "Red Field". Men dette ikke længe. Efter alt, snart Belov Dmitry Ivanovich blev tvunget til at forlade avisen.

yderligere aktiviteter

I årene 1921-1923 digteren var i Kineshma amt udvalg af RCP (B). Ikke desto mindre Belov ikke glemme kreativitet. I sin fritid, svingede han ordet og fortsætter med at skrive sine digte. Det er værd at bemærke, at Dmitry Belov, på trods af deres egen manglende erfaring med litterære udtryk, det er værd at skrive værker, der var populære. Beviset for dette kan endda resultere i, at arbejdet i en lovende digter roste den kendte sovjetiske forfatter og vinder af Stalin-prisen - Alexander Serafimovich.

Belov Dmitry fortsatte med at gøre, og snart blev han en fremtrædende skikkelse i den litterære samfund. For eksempel den velkendte sovjetiske kritiker Mikhail Sokolnikov dedikeret ung digter hele artiklen i et magasin kaldet "Litteratur i Ivanovo-Voznesensky regionen." I det skrev han, at Dmitry Belov - en rigtig guldklump, som blev lækket til den russiske litteratur fra fabrikkerne og landsbyer. På kritik af den enorme indtryk cyklus af digte og digte kaldet "barnlig under jorden." Falkonerer var imponeret over uskyld og god, barnlig naivitet, som er imprægneret med dette produkt.

I 1920 udgav bandet en digtsamling Belov kaldet "på randen", som indeholdt en række "arbejder digte", som bragte forfatteren enorme popularitet. Cyklen omfattede sådanne digte som "De nyligt horn brøler", "Giv mig kraftværket frodige ...", "Chu, glitre ...". Disse værker er blevet klassikere af sovjetiske stede.

I 1927 udgav han en ny digtsamling Belova - "Maj i hjertet." Det stærkt digter sang af landsbyen og drømte, at en dag uhæmmet jorden vil blive et velplejet landbrugsareal.

Kendskab til Yesenin

Sergey Yesenin poesi stærkt påvirket arbejdet Belova. Da Dmitry deltog et parti skole, blev han nøje bekendt med den legendariske digter. Efter Belov forlod institutionen i 1924, fortsatte han med at kommunikere med Yesenin ved korrespondance. Da den store digter døde, publiceret Dmitry Belov i den lokale avis "Overskudsgrad" af hans nye digt "Til minde om Sergeya Esenina."

I 1926, sygdommen forkrøblede Belova. Han er alvorligt syg og i lang tid blev behandlet først i Ivanovo, og derefter i Leningrad. På trods af dette, at sygdommen tog sin vejafgift. Dmitry Belov døde 4 April, 1942.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.