SundhedSygdomme og betingelser

Hvad er "spændt mave": symptomer, behandling, genoptræning

Alle kender den folkelige apt udtryk "navle frigøre" (om de kommende tunge ting) "mave nadorvesh" (betyder enten noget meget sjovt, eller, igen, vanskelig øvelse). Men fra et medicinsk synspunkt der er en skade, egnet under betegnelsen "spændt mave." Symptomerne på hendes hår er præcis det samme som for en navlebrok. Det er ikke overraskende, da det var hende, der opfordrede unassumingly kvaler maven. Nogle gange, men dette udtryk indebærer en strækning af den abdominale muskler, men sådan fortolkning er sjælden. Torn mave sker i mennesker, skarpt betydeligt steg i lang tid foretaget lasten eller (skubbe, indhaling) tung, på grænsen af fysiske evner, elementer. Fysiologisk skade manifesteret prolaps zolotnichka lavere sædeposition - i overensstemmelse med reglerne, det skal være i navlen området.

tegn på stammen

Hvis kvinden rev en mave symptomer er som følger: Der er stærk, skydning over grænsen lumbal smerte. Lignende fornemmelser vises i den nederste del af maven. Ofte offset zolotnichka forårsager oppustethed og rumlen i maven, efterfulgt af diarré. Det kan sy sådan, som det sker efter en hurtig køre eller renal kolik. Nogle gange svære mavesmerter ledsaget af en "tilbagevenden" til lysken, og er så følsom, at det bliver svært at gå. I nogle tilfælde kan en person ikke rette eller overflade vejrtrækning - Træk vejret dybt såret.

Men du behøver ikke umiddelbart drage konklusioner, at din kæreste overspændt mave. Symptomerne kan også indikere andre problemer med indre organer - fra gynækologi til blindtarmsbetændelse eller sprang ryghvirvel. Den lægmand er vanskeligt at foretage en præcis diagnose, således at smerter i underlivet er bedre til at bevæge sig i retning af klinikken.

Den første hjælp til at komme til hospitalet

Hvis en person efter "arbejde som en loader" dukkede alvorlige mavesmerter og kvaler omkring mistænkte, skal du først nødt til at fastsætte det berørte område. Det bør sættes på en flad og hård overflade på ryggen og bragt under taljen en tyk klud - f.eks foldet tre gange diagonalt stive plader. Bandet bør ikke være for smal, men ikke bred - 20-30 centimeter. Den første runde er i bunden, nær hans lyske, den anden - over, lige ved navlen. Hvis nok klud længde, er det bedre at gøre den tredje runde, under membranen. Meget pres er umuligt, men bandagen skal være stram. Især omhyggeligt er det nødvendigt at handle, hvis det er kvinden rev en mave: symptomerne kan være tegn og forårsagede alvorlige problemer med reproduktive organer - tegnene er meget ens. Offeret skal stå op omhyggeligt, sidelæns i stedet for lige tilbage.

reduktion af brok

Hvis den person, der er ved siden af at have den færdigheder massør, kan han hjælpe offeret, hvis du mener, at det rev en mave. Sådan gør du:

  1. Put patienten præcis, arme forlænget (bøjning i albuen eller kast hovedet dåse ikke).
  2. Palpere området omkring navlen for at finde zolotnichka flyttet.
  3. Smør huden med vaseline eller creme fedt.
  4. Foldede hænder sammen (ligesom sommerfugle), fingrene bøje.
  5. Skub bunden til at bevæge sig ned i kroppen - stærk, men glat og ikke brat - og friløb til at bevæge sig i retning af den korrekte placering.
  6. Når zolotnichok "vil nå" til det ønskede punkt, holde i hånd på dette tidspunkt at konsolidere.

De samme handlinger udføres og sider navlen. Efter proceduren er placeret på navlen stramme wad af væv eller nøgle tråd, og presser den til de sårede mave muskler til at huske den korrekte position.

normalt er det umuligt at opnå succes med den ene gang - behandlinger kræver flere. Du skal dog ikke tage sig tid til barske handlinger gør ingen skade.

tilbagebetalingsperioden

Hvem reducere et offer zolotnichok - en læge eller terapeut straks betragter sig selv rask patient ikke kan. Der er behov for rehabilitering varig omkring to uger. Og den mand, der rev maven, behandling must støtte og deres egen indsats.

For det første er du nødt til at vågne op efter at sove sidelæns: kæntring, svingede benene, magert hånd og først derefter at hæve torsoen.

For det andet, indtil de strakte muskler vil blive stærkere, bør du bære en forbinding. Og for at sige det er nødvendigt at løfte, liggende på ryggen - ligesom fast revet maven først.

For det tredje, ingen tunge løft, og sport øvelser. Lean også ønskeligt ikke at få re-forskydning.

Hvad kan hjælpe mennesker

Healere mener, at "navle ubunden" på grund af mangel på silicium. Derfor uheldigt, at rev maven, behandlingen kan accelerere havre bryg: et glas majs til at lave mad i en halv time i et glas vand og presning (Ikke flager!). Ved volumen, er den potion ikke begrænset på nogen måde - du kan drikke i stedet for te eller andre drikkevarer. Drikkevand tilrådes at insistere på silicium (fås på apoteker).

For omslag spiseskefuld ulv bast (også ganske farmaceutisk bestanddel) koges i et glas vand; efter fuldstændig afkøling dekanteres. Selv i ovnen kan Huden kold. Derfor vil en person med en iturevet mave skal også have en indretning: i en tyk klud til at skære et hul med en diameter på navlen og anvende det på maven. Hullet er indlejret imprægneret med tinktur af uld, og hele strukturen er fastgjort til natten.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.