KarriereResumé

Ansvar Salg til Genoptag. Ansvar regional salgschef

Salgschef - populære og forlangte erhverv. Hvad er inkluderet i de opgaver lederen på salg? Hvordan man skriver en god CV? Hvad er den specialisering i faget? Lad os se på disse spørgsmål i flere detaljer.

Ledere er anderledes

I vores land, det så skete, at en salgschef kan kalde enhver medarbejder, der har i det mindste nogle forhold har til transaktioner. I de vestlige lande, lederen - det er først og fremmest, en leder. Lad argumenterne om, hvorfor det skete, forstår vi typologien. Ledere er forskellige, så pligter salgschef (for en sammenfatning af ansøgerens såvel) vil også variere.

Specialister er delt af salget seværdighed: aktiv eller passiv. Den første af sin art - er, når en klient er allerede interesseret og han går til virksomheden. Manager behøver kun behandle den indkommende anmodning, så det vil fuldføre transaktionen. Aktive salg - det er, når du har brug for at tiltrække kunder. Dette er - den mest vanskelige, men også den mest højt betalte job.

Vigtige færdigheder, der kræves af ansøgeren til stillingen

Der er et sæt af grundlæggende færdigheder, som ikke er medtaget i hvervet som leder af salget (til at genoptage dem, dog, og du kan angive), men skal være til stede på det faglige, uanset deres specialisering:

 • følelsesmæssig stabilitet; uanset hvor forfærdeligt var den dag, uanset hvor kompliceret det kan forekomme en klient skal kunne opretholde en stabil og rolig stemning, fordi chancen for endnu en gang at gøre et første indtryk, vil ikke være;
 • kommunikationsevner;
 • kendskab til de grundlæggende elementer i salg; til dette skal du læse i det mindste et par bøger om emnet;
 • engagement;
 • evnen til at være en god lytter; mange sælger de mennesker, der ved, hvordan man lytter til kundernes behov og give en skrædder især for ham en beslutning;
 • evne til korrekt at præsentere den potentielle køber produktet eller tjenesten;
 • organisation, fordi at overbevise kunden om at lave en aftale - dette er kun begyndelsen til en vellykket afslutning er nødvendigt at udstede de dokumenter, arrangere levering, modtage penge og mere; alt dette bør være i stand til at tage hensyn til fleksibilitet til at organisere sig, så resultatet af arbejdet var positiv.

Ud over de centrale færdigheder, der kræves har godt produkt viden og specifikke færdigheder, der kræves til en bestemt stilling.

Hvordan man skriver en strålende cv?

Resumé - en måde at tiltrække sig opmærksomhed fra arbejdsgiveren til den person, så det er vigtigt at korrekt kompilere den. God oversigt - dette er ikke kun en liste over de færdigheder og personlige egenskaber, er det også et dokument, der henleder opmærksomheden på en pæn og pænt dekoreret.

Det bør suppleres med et resumé billede eller endnu ikke - et omstridt punkt. Hvis du beslutter, at du har brug for et billede, og vælg derefter foto kvalitet, uden unødvendige detaljer, hvor du er til stede i en virksomhed indstilling. Vær sikker på at tjekke, før du sender CV for stavning og tegnsætning fejl i designet - det var en almindelig skrifttype, margen og padding respekteres, at teksten var opdelt i semantiske enheder og afsnit for nem læsning. Resuméet skal gøre et godt indtryk, selv før arbejdsgiveren begyndte at forstå betydningen af teksten.

Vær sikker på at skrive af, hvilken slags stilling du ansøger om. Det er ikke nødvendigt at skrive en "manager" i håb om, at arbejdsgiveren beslutter, at du vil være i stand til at udføre alle de mulige ansvarsområder en salgschef. For at genoptage er vigtigt at præcisere omfanget af sine aktiviteter. Hvis du er interesseret i flere arbejdspladser, gør under hver særskilt dokument med en vægt på behovet for denne særlige kontor færdigheder.

Afsnit "Uddannelse" nødvendigvis fylde, selv om det ikke er direkte relateret til dine fremtidige indlæg. Tøv ikke med at angive, hvilke bestået kurser, seminarer eller kurser.

Hvordan man starter en karriere?

salg sfære - det er en enorm mulighed for hurtig karriere vækst, hvorfor det er så attraktiv. For at starte normalt ikke kræver nogen særlig uddannelse eller erfaring. Det vigtigste er, at øjnene brændte. Det er endda nyttigt at begynde at opbygge en karriere med de laveste trin, fra positionen af salgsrepræsentant eller merchandiser - den erfaring vil hjælpe i den videre vækst.

Hvis du beslutter at bygge en karriere inden for salg, skal du ikke tøve med at gå til den laveste position - aktiv motiveret personale hurtigt bemærket og bevæge sig op.

Territorial eller regional?

Ansvar regionale salgschef er at udvikle salget i en bestemt region. For at gøre dette:

 • at arbejde på indsamling og analyse af det regionale marked oplysninger;
 • skabe salgsstrategier og udføre arbejdet på deres gennemførelse;
 • organisere et team af medarbejdere og styre udførelsen af opgaver;
 • etablere dokument og opretholde registreringer;
 • kontrollere strømmen af betalinger, arbejde med gæld;
 • deltage i forhandlinger og præsentationer;
 • indsamle og analysere oplysninger om konkurrenterne.

Pligter en territorial salgschef er meget ens, med de samme typer af arbejde af den regionale. Ofte virksomheder bruger disse begreber som identiske. For den fuldstændige udførelse af tolden på sådanne positioner ofte kræver et kørekort og personlige køretøj. Vil blive foretrukket kommando af det engelske sprog, især når det kommer til at arbejde i en international virksomhed. Opgaverne i den regionale salgschef kan komme ind og regelmæssige ture på det område, hvor han er ansvarlig.

Engros eller detailhandel?

Ansvar Sales Manager (for en oversigt) kan variere og afhænger af, om engrosforhandling skal være engageret eller detailhandel. detail salgschef er mest almindelig for os under navnene "salgsrepræsentant" eller "Salg". Hans vigtigste ansvar - er realiseringen af varerne til den endelige forbruger, er videresalg sådan aktivitet ikke ensbetydende. Engros salg - er at arbejde med de handlende, der spænder fra små kiosker til store supermarkedskæder og pakhus baser.

Ansvar engros salgschef som følger:

 • udvidelse af kundeunderlaget;
 • kontrol af rettidig indsamling af tilgodehavender;
 • registrering af kontrakter og relaterede dokumenter;
 • organisering og overvågning af det team af salgsrepræsentanter.

I hvert selskab en liste over ledelsesansvar kan have deres eget særpræg.

Produkter eller tjenester?

En god leder kan sælge noget, og i enhver ønsket skala. Ikke desto mindre er salget divideret med sværhedsgrad.

Ved blot at sælge refererer implementering af billige varer og tjenester, såsom teletjenester. Ofte kan du finde en opfordring til ledere på MTS salgsselskab. Hvad gør disse eksperter? Ansvar Sales Manager (for en oversigt) af MTS følgende:

 • tiltrække kunder til salg af tjenesteydelser - Internet, telefoni, digitalt tv;
 • indgåelse af kontrakter;
 • udvikling af den eksisterende kundebase.

Svært at overveje at sælge et produkt, der kræver yderligere tjeneste. For eksempel dyre software. At arbejde på dette område kræver erfaring og et højt kompetenceniveau.

Hvordan bliver en succes

For at opbygge en virkelig strålende karriere, vil du lære: at læse bøger, deltage i workshops, lære af succesfulde sælgere, kigge efter individuel stil, at vise sig de færdigheder, der efterspørges af det i dette selskab. I nogle tilfælde kan det være analytiske evner, især - kommunikation.

Det er vigtigt at studere deres produkt, men ikke fra synspunkt af sælger, men set fra forbrugernes synspunkt. Hvad kunde problemer vil være i stand til at beslutte, om du vil få produktet? Det er vigtigt at studere forbrugernes publikum, være venlig med dens repræsentanter, et tillidsforhold, at udvikle deres egen kundebase.

Det vigtigste - at se et mål og komme videre med tillid til at nå det.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.