ComputereNotebooks

MSI gaming notebooks: anmeldelser. MSI Notebook: gennemgang, priser

MSI taiwanske Corporation er en af de største virksomheder, der producerer computerhardware. Bred vifte af forbrugere, er det kendt som leverandør af høj kvalitet bundkort, grafikkort og andre computerkomponenter. I begyndelsen af 2012, den asiatiske gigant meddelte, at den vil fokusere alle sine materielle og tekniske ressourcer inden for produktion og markedsføring af gaming notebooks. Virksomheden er praktisk opgiver tilstedeværelse i alle andre segmenter af mikroelektronik og computerteknologi markedet. I samme år, en bærbar MSI GT 70 vinder to priser ved den internationale udstilling Computex.

Lineal MSI computere

Vi tager en kort gennemgang af MSI notebooks. De fås i flere segmenter. Denne MSI GP, GX, GT, GS, GE.

MSI GP - det er gaming laptops entry-level. De bruger 840:e for tidsplanen. Denne løsning er for dem, der ønsker at prøve for dig selv, det er alle for enheden. Køberen kan suppleres SSD-drive system. Det har alt hvad du behøver for en gamer. Det er en mat skærm, komfortable tastatur, en tilstrækkelig høj ydeevne og kølesystem.

MSI Gaming notebooks er forenet med én funktion - den maksimale ydelse. Dette blev opnået ved anvendelse af den stærke "jern" og maksimal optimering af vekselvirkningen af komponenterne med hinanden.

Oversigt GT-serien

Umiddelbart ramt af massivitet af denne computer. Det er imponerende. Alle elementerne er anbragt tæt. kun minimumsafstandene kan ses mellem panelerne og komponenter i kroppen. Det giver ham en hæk look, men samtidig tilføjer soliditet. Cover klart og praktisk fikseret i forskellige positioner. Vi kan antage, at han har fortjent det de første positive anmeldelser. MSI notebooks vejer næsten fire kg. Et sådant arrangement ville være vanskeligt at holde i den ene hånd. Dette gælder især for piger og dem, der kan lide at gå rundt i byen med computeren i tasken. Nu er det nødvendigt at drysse på tastaturet. Knap i det er placeret i en "gyldne trekant", bygget i flerfarvede lys. En bred vifte af farvemuligheder.

Påfyldning fra MSI

Hvis vi taler om online spil, her vigtige indikatorer såsom stabil drift af nettet. MSI gaming notebooks er udstyret med et specielt grafikkort Big Foot Gaming LAN. Den er baseret på Advance spil Detect teknologi. Dens ejendommelighed ligger i det faktum, at den første data behandles, kommer fra spillene. Resten af informationsstrømmen behandles senere. Skærm med FullHD opløsning på 1920x1080 px har en diagonal på 17,3". Det har høj lysstyrke og kontrast, og strømforbrug er minimal.

På MSI notebook operativsystem Windows 8. Hastigheden af systemet og spil giver en kraftfuld quad-core Intel Core i7 3630 QM med en frekvens på 2,4 GHz, og med 6 GB RAM. Dette er en anden grund til at tjene gode anmeldelser.

MSI notebooks udstyret med grafikkort GeForce GTX 670 med 3 GB hukommelse. Hard kapacitet disk er 750 GB. Nogle modeller kan udstyres med RAID arrays med SSD-drev. Hastighed læsning fra disken er 800 MB / s.

tilgængelige teknologier

Disse notebooks bruge en bred vifte af avancerede udvikling. For eksempel er Audio Boost-systemet med henblik på oprettelsen af den højeste kvalitet lyd hovedtelefoner. I denne lydstik på guld bar, og arbejdet i forstærkeren har en meget lav forvrængning og støj.

MSI TDE teknologi hjælper sprede systemet, når der kræves for at udføre ressourcekrævende opgaver. En anden nyhed - Cooler Boost. Dette er en yderligere system køle den bærbare computer ved høje belastninger.

Der er dog en lille dråbe malurt i bægeret i bægeret er enorm. For erfarne spillere, når det kommer til den højeste indstilling, vil denne bærbar være temmelig svag. De bliver nødt til at tage en mere kraftfuldt system.

Overblik GE-serien

Hvis vi sammenligner bærbar MSI GT70 og MSI GE70, vil den anden blive vist ved hans yngre bror. For det første er det to gange billigere. Dette kan henføres til mere beskedne resultater. For det andet processoren har Intel Core i5 3210M med en frekvens på 2,5 GHz. HDD drevkapacitet er 500 GB. Skærmopløsningen er også betydeligt lavere, det er 1600 x 900 px. I dette tilfælde, diagonalen er det samme - 17,3".

Videokort GeForce 660 M allerede har to gigabyte hukommelse. Ikke desto mindre er denne bærbare pc giver dig mulighed for at komfortabelt spille alle eksisterende spil enten alene eller over et netværk. kølesystemet er tilstrækkelig til at sikre, at den bærbare ikke overophedet selv i de hårdeste betingelser. Afhængigt af konfigurationen, kan det være udstyret med et baggrundsbelyst tastatur. Dens dimensioner gør det let at holde enheden til vejen. GE-serien er den mest populære på grund af den optimale kombination af pris og kvalitet.

Spil ultrabooks

Det nye i selskabet modtages gode anmeldelser notebooks MSI GS 60. Det er en serie af tynde computere. Takket være den lethed og kompakthed de kan sikkert kaldes den første ultra-tynde gaming laptop. Skønt tykkelsen indstilles i sådanne indretninger tilstrækkeligt kraftfuld grafik (fra 850-th og slutter med 870 minutter).

GS-serien er ikke DVD-ROM-drev, men erfaringen viser, at det bliver mindre og mindre nødvendigt for spil. Dette skyldes det faktum, at de fleste nye produkter nu købes gennem forskellige online-tjenester, og få gevinster konventionelle drev til installation. Det blev derfor besluttet at fjerne det for at opnå maksimal kompakthed. På en bærbar computer ved hjælp af en konventionel matrix, men er umiddelbart synlig kvalitet skærm: mat, ikke skinne, med gode betragtningsvinkler.

Base fra AMD

MSI GX-serien er baseret på AMDs grafik. Du bruger i øjeblikket 290-I-grafik. Det er meget hurtigt, så du skal ikke gøre nogen problemer at spille høj opløsning og max indstillinger. Processoren er derfor på den nye Kaveri platform.

Den seneste gaming monster

MSI GT 72 - en helt ny model. Denne notebook har en mere aggressiv design. Endnu bedre kølesystem, endnu flere muligheder. Brug de mest magtfulde video grafik, som kan sættes på i øjeblikket. Den bærbare understøtter Super Raid og Super Raid 2 - MSI patenterede teknologi. Denne model er designet til ekstreme gamere, såvel som for dem, der ønsker at få det bedste produkt i rækken af MSI. Det er meningen, vil erstatte modelnummeret GT 60 og GT 70.

Lidt om det udstyr

Indstillinger MSI gaming notebooks som følger:

1. Tung og stor oplader.

2. Manuel, drivere til bærbare MSI og systemreparationsdisk.

3. Supplerende meder til en anden harddisk eller SSD-drev.

Batteriet holder til 1,5-2 timers uafbrudt afspilning. I besparende tilstand, kan det arbejde for omkring seks timer. RAM slots er tomme, da alle 8 GB syet i bundkortet. Derfor kan RAM udvides i det uendelige. Det giver også plads til anden HDD-drev eller SSD-drev. Bølgede metal dæksel godt beskytter den bærbare MSI.

Sådan aktiveres yderligere software, kan du lære på den øverste værktøjslinje. Alle meget let og enkel. Siderne er nødvendige for nutidens stik og udgange. Det er fortsat at tilføje, at det indbyggede kamera på den bærbare computer MSI er også af god kvalitet og perfekt fuldender billedet af monster geymerskogo.

udgifter til

Hvis vi taler om de priser, de er ganske høj. For de penge kan indsamles meget godt hjem gaming PC. Men her hele pointen devaysa mobilitet. Men priserne på linje varierer betydeligt. Selvfølgelig afhænger det af CPU, grafikkort, tilstedeværelse SSD-drev og et andet drev, ekstra RAM, osv Til sammenligning er det værd at bemærke, at MSI GT 60 uden det andet drev og ekstra hukommelse med Intel Core i7 processor vil koste et sted i de 60 000 rubler.

Alle modeller fortjener kun positive anmeldelser. MSI laptops efterlade et godt indtryk af de indstillinger og ergonomi. Umiddelbart slået af den store og mindeværdige design. Baggrundsbelyst tastatur er meget komfortabel og ikke irriterende for øjnene. Disse notebooks fuldt ud opfylder kravene i den spiller, der tager enheden med dig, og altid ønsker at have en god legeplads. På dem kan du spille dine yndlingsspil uden at miste i kvalitet og have det sjovt. For de fleste spillere, vil de optræde med værdighed alle de tildelte funktioner. På denne kan du udfylde undersøgelsen MSI notebooks.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.