SundhedMedicin

Baghjerne

Baghjernen - en del af hjernen, som lillehjernen og broen af hjernen. Denne udviklingsmæssigt uddannelse stammer fra den fjerde cerebral blære og passerer gennem en række komplekse transformationer. Baghjernen afgrænses under medulla oblongata, toppen - hjerne ben og sidesektionerne fusionerer og danner de midterste cerebellare stilke.

Hjernestammen er den primære bestanddel af hjernen efter halvkugler. I den centrale del af broen er den vigtigste klynge af organer neuroner - det grå materie, og broen kerne, oliven og retikulære formation. Her ligger kernen og 5-8 par kraniale nerver, der er involveret i dannelsen af den innervation af ansigtet og andre afdelinger. Ud over de kranienerver, gennem tønden er mange nerve kolonner af rygmarven, og der er en anden person, der bor centre.

Baghjernen er repræsenteret ved en hvid substans i form af fibre indeholdt i den gennemsnitlige cerebellare stilk. Disse fibre er flettet sammen med brede tykke langsgående bjælker pyramideformet tract, som derefter indgår i rygmarven. Alle fibre er opstrøms og nedstrøms, og afhængig af skaden opstår på ethvert niveau, er det muligt at observere specifikke symptomer på sygdommen. Nogle steder kan fibrene af hjernen krydses med hinanden - det bør overvejes til diagnosticering af abnormaliteter

halvkugler af hjernen - en af de mest mystiske strukturer i den menneskelige krop. Halvkugle med barken har længe været undersøgt af læger fra forskellige lande. Vi afklaret nogle af funktionerne i hjernen af mænd og kvinder, børn og unge. Men ingen virkelig ikke kan finde ud af, hvad uafhængige mentale kapacitet og tilbøjelighed mennesket til de forskellige talenter.

De cerebrale halvkugler består af grå og hvid substans. Top belagt hjernebark (akkumulering af neuronale kerner), der danner folder eller riller. I processen med at undersøge strukturen af furerne, blev det konstateret, at nogle dele er ansvarlig for visionen, nogle - af hørelse og lugt. På dette grundlag kan vi konkludere, at ineffektivitet og unødvendige strukturer i hjernen ikke.

Den venstre hjernehalvdel af hjernen - en slags center for at skrive og offentlige taler evner. På grund af den venstre halvdel af den menneskelige hjerne er i stand til at opfatte information om høringen processen og være klar over det, og spille på papir. Også her er den hukommelse centrum, ikke kun på lang sigt, men også kortvarig.

Den højre hjernehalvdel - er menneskelige talent. I lang tid troede man, at folk ikke er i stand til at være både smart og talentfuld, men nu er denne myte afværges. Højre side af hjernen kan kaldes centrum for vores drømme og fantasier. Det er her, er centrum for fantasien.

Men i dele af venstre, derimod, fokuseret og rationel grov beregning. Med hjælp fra den venstre hjernehalvdel på den person indser, hvad han gør, er orienteret i rummet, er i stand til at læse og regne.

Vi må ikke glemme, at baghjernen - det er også lillehjernen - motor og omdrejningspunktet for den menneskelige krop. Lillehjernen er også dækket med en skorpe - det grå stof med rillerne, men det gør ikke udføre de samme funktioner som neocortex. Motoren område af hjernen omfatter halvkugler orm og ben, eller den midterste del. Det er let at lægge mærke til, at lillehjernen efterligner strukturen af sin hjerne.

Lillehjernen er ansvarlig for en af de vigtigste funktioner i det menneskelige - bevægelse. Og ikke bare kaotisk tilfældig bevægelse, og en logisk, koordineret. Denne struktur af hjernen i kombination med andre bidrager til den menneskelige krop i oprejst stilling finde og implementere en forudbestemt position af målrettede bevægelser.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.