HjemlighedKøkken

Elektronisk termometer med probe for vand: beskrivelse

Flere og flere mennesker, valg af termometre til husholdningsbrug, vælger et elektronisk termometer med sonde. Denne indretning forenkler og fremskynder processen med temperaturmåling i en række forskellige situationer.

Et karakteristisk træk ved termometre med probe

Det vigtigste træk ved disse anordninger - tilstedeværelsen af proben, der er en lighed fine nåle. Med det, ved nedsænkning i det undersøgte område er bestemt temperatur del, som det kommer i kontakt.

Inde i sonden er et termoelement, som reagerer hurtigt på miljøet og passerer dataene i huset, hvor de omdannes til digitale værdier og vises.

sorter sonde

Den meget probe kan være foldbare, buet eller variabel tykkelse (tyndeste ende og en større diameter ved bunden).

Dens forbindelse til huset kan være enten direkte eller gennem en fleksibel ledning. I nogle modeller, kommunikation finder sted ved hjælp af et radiosignal, i hvilket tilfælde proben er adskilt fra termometeret huset.

Den elektroniske termometer med proben, der er vist i fotopapiret er en model, hvor huset er direkte forbundet med stangen-probe.

fordele

Lad os tale om, hvad der tiltrak beskrevne enheder:

1. Et bredt temperaturområde, som understøtter et elektronisk termometer med en probe: -50 til + 300 ° C. Dette faktum betydeligt udvider anvendelsesområdet for en sådan indretning, i modsætning til traditionelle kviksølv analoger. Imidlertid bør det tages i betragtning, at den mest pålidelige indikator for det maksimale, der kan påvise et elektronisk termometer med probe: + 250 ° C.

2. Instrumentet er let at bruge. En lang tynd sonde af termometeret er let at holde i testobjektet eller miljøet og bestemme temperatur del, som støder op til sensoren. Det kan simpelthen lænede mod genstanden under undersøgelse for at bestemme, for eksempel overfladetemperaturen.

3. Termometer elektronisk med sonden holdbare, let og kompakt. Det er praktisk at have med i lommen eller opbevares i handskerummet i bilen, så han var altid ved hånden.

4. Han handler hurtigt: det er tilstrækkeligt at nedsænke sensoren i testmiljøet i 5-7 sekunder og displayet viser temperaturen i Celsius eller Fahrenheit.

5. Indikatorer, ved den måde, opdateres hvert sekund. Hvis det ønskes, kan du låse den ved at trykke på en særlig knap på termometeret krop.

6. Nøjagtigheden af anordningen varierer 0,01-0,05 ° C, som gør det muligt på pålidelig bestemme den maksimale grad af opvarmning eller køling teststofferne.

7. Termometeret er let at bruge og tage sig af ham. Hovedstyreenheden udføres af et par knapper, og at rense sonden fra snavs, blot tørres af med en fugtig klud og tør med en klud.

8. Har en simpel element af magt - et batteri (en eller to) type AG13: A76, LR44, SR44W, GP76A. Hendes arbejde er nok til ca. 2 000-3 000 timer.

anvendelsesområde

Fordelene ved elektronisk termometer med en sonde, er det vanskeligt at overvurdere. Han vil komme i praktisk, hvis du kan lide at lave mad, dyrke afgrøder eller planter, der serverer en bil eller andet udstyr, der er engageret i fremstilling og reparation, lede husstanden.

Ud over disse funktioner, nogle elektroniske termometre har evnen til at bestemme indholdet alkohol (drink slot), som er anvendelig ved fremstillingen af brygning og alkohol.

For at vælge den bedste løsning for termometeret til et bestemt formål, er det nødvendigt at overveje de særlige kendetegn ved forskellige modeller.

Elektronisk termometer TR-101

Det kaldes også elektronisk køkken termometer med sonde, da denne model ofte bruges i madlavning. Sensoren registrerer temperaturen af fluider, der strømmer og halvfaste stoffer. Da det er bekvemt at vurdere parathed af fødevarer. Til dette formål er sonden nedsænkes i tykkelsen af deres produkter, og den observerede indre temperatur.

For eksempel kan du se, hvordan varmet parabol eller babymad, for at forstå, om fuglen i ovnen er klar, tid til at fjerne spyddene fra varme, og sørg for, at dejen inde ikke vil være rå. Til dette og behov beskrevne indretning.

Egnet elektronisk termometer med probe for vand: det bestemmer temperaturen i panden, badekar, pool eller akvarium.

Ledelsen udføres ved hjælp af knapperne:

 • ON / OFF - aktivere eller deaktivere enheden.
 • HOLD - lock indikatorer. Ved at klikke på det du holder seneste temperaturmålinger og kan undersøge det nærmere, hvis ubelejligt at gøre det under målingen. trykke HOLD igen - at fortsætte målingen.

Det er de to vigtigste knapper, som er udstyret med næsten alle modeller af termometre. Men der kan være andre drift kontrol enhed kontrol:

 • C ° / F ° - muligt at bestemme temperaturværdierne i Celsius eller Fahrenheit.
 • MAX / MIN - indikerer den maksimale og minimale temperatur, at fastsætte enheden, men disse indikatorer kan kun nulstilles ved at fjerne batterierne fra termometeret, og dermed genstarte det.

Ulemper - det er umuligt at detektere temperaturen i ovnen under tilberedningen, som termometerlegemet kan smeltes ved hjælp af varme.

Termometer med en probe på en wire

Elektronisk termometer med fjernbetjening sonde, har brug for en temperaturmåling under forskellige forhold mere komfortabel:

 1. På grund af den bevægelige sensor fastgjort til huset ved en fleksibel leder, kan den placeres inde i ovnen til at bestemme temperaturen af selve ovnen eller stok direkte at bage ware.
 2. Da det er meget mere bekvemt at betragte indikatorerne på displayet, det giver en ganske lang ledning. Endvidere er sådanne indretninger forsynet med forskelligt tilbehør med fastgørelsesanordninger på et bord eller i en suspenderet tilstand.
 3. Mange modeller er udstyret til at hjælpe husmødre nedtælling system. Den kan indstilles til visning via en specifik temperatur program og holde sonden i det produkt, der fremstilles. Når fadet når den ønskede temperatur, vil den elektroniske termometer give dig besked, bipper telefonen.

Termometer og Alkoholmetre: to i en

Elektronisk termometer med sonde vægt-1 i og navngivet som "elektronisk termometer / Alkoholmetre ETS 223". For nøjagtig identifikation og udpegning af modellen på huset over displayet wt-nuværende inskription.

Lad os nu forklare denne foranstaltning fluid fæstning sådan anordning ikke er mulig, fordi den bestemmer den faktiske alkoholindhold ved en omgivende temperatur på mindst 78 ° C. Det vil sige, det er egnet til dette formål, blot ved at være direkte forbundet med måneskin.

Indikatorer vises i realtid skærm. Til praktiske anvendelser bruge to alkoholometre EFV 223, én forbundet til destilleriet, den anden - til en destillationskolonne.

Specifikationer termometer / Alkoholmetre

Muligheden for et elektronisk termometer wt-1:

 • alkohol damptemperatur blev målt i området fra 0 til 120 ° C;
 • bestemme køen (alkoholindholdet) i procentdelen af fra 0% til 97% damp volumen;
 • evaluere alcoholicity bunde i volumenprocent fra 97% til 0%.

Overveje andre karakteristika af nævnte termometer:

 • Temperaturmåling præcision +/- 1 ° C;
 • mulighed for at aflæse korrektion +/- 9 ° C;
 • måleområde: 0-300 ° C;
 • display temperatur: op til 0,1 ° C;
 • omdrejningstalsbestemmelsesenheden temperatur: 3-5 sekunder;
 • driftstiden fra minutter til timer;
 • Strømforsyning: to batterier på 1,5 V;
 • tid batterilevetid: omkring 2000 timer,
 • probelængde - 105 mm, diameter - 3,5 mm;
 • materiale: probe - rustfrit stål - det varmebestandige plastik.

Enheden er udstyret med praktiske knapper:

 • ON / OFF - tænd / sluk for enheden, valget af arbejdslængde;
 • C / F - vise indikatorer Celsius eller Fahrenheit, kalibrering aflæsninger.

Overgangen til regimet Alkoholmetre

Når du trykker på knappen ON / OFF slår enheden. Først grænsefladen viser systemets værdi og vises "60". Dette betyder, at enheden vil fungere i 60 sekunder, slukkes derefter. Dette blev gjort for at spare på batterierne.

Hvis du har brug for mere langsigtede monitor aflæsninger, så når du ser skiltene, der er nævnt bør re-tryk på ON / OFF. Enheden slukker ikke, og "h" vil forekomme på displayet. Så vil arbejdsmiljøet tilstand af enheden køre på det tidspunkt.

Så har du brug for at trykke på knappen C / F, og hold indtil "DAMP" vises i displayet: I denne tilstand kan du måle indholdet af dampe alkohol. Trykke på C / F indskriften ændres til "SUB": nu er det muligt at bestemme indeks alcoholicity terning-apparatet.

Derudover beskrevne model udfører den samme funktion som et elektronisk termometer med en probe, der er, måler temperaturen af omgivende objekter.

Til hvilken nytte formål termometer

Til badning babyer har brug for vandtemperaturen er ikke varmt, så barnet mærkes i den aktivt, komfortable og efterhånden hærdet (35-37 ° C). Af den måde, skal vandet først blive kogt, hvis navlestrengen af barnet endnu ikke er helet. I en sådan situation, der er beskrevet af enheden vil være absolut uundværlig.

For at styre graden af ristning kødprodukter også komme i handy elektronisk termometer med sonde. For kød, hakket kød og fisk er vigtigt at holde temperaturen tilberedning. Til dette formål skal føleren være nedsænket i midten af den tykkeste del af produktet og måle temperaturen inde.

Vi tilbyder færdigretter temperaturværdier:

 • Lam, oksekød, kalvekød: 52-57 ° C (med blod), 58-62 ° C (gennemsnitlig prozharka blod), 63-70 ° C (gennemsnitlig prozharka), 70-75 ° C (total prozharka).
 • Svinekød: 60-70 ° C (gennemsnitlig prozharka), 70-75 ° C (total prozharka).
 • Kylling, kalkun: 75-82 ° C (fuldt bagt), 68-75 ° C (bryst), 75-82 ° C (underlår, vinger).
 • And, gås: 68-75 ° C (fuldt bagt), 60-70 ° C (bryst medium sjældne).
 • Fyld: 67-73 ° C (kylling, kalkun), 65-70 ° C (lam, oksekød, kalvekød, svinekød).
 • Fisk: 60-63 ° C (total prozharka).

Jo mere nyttigt termometer

De, der ønsker at avle Kombucha, du har brug for at vide, at han elsker vandet med en temperatur på omkring 25 ° C og den dårlige følelse ved 17 ° C

Mange mennesker kan lide at drikke te, tilføjer honning til det, men det er kendt, at ved høje temperaturer honning mister sine helbredende egenskaber, så den te temperatur bør ikke være mere end 60 ° C for at bevare kvaliteten af honning og drikke en varm drik.

En dej, venstre til fermentering før bagning, kan betragtes som klar, hvis temperaturen forøges fra den oprindelige 2 ° C. Begyndelsesværdien blot zameshennogo test - ca. 30 ° C. Hvis rumtemperaturen ikke tillader dejen at opnå den ønskede ydelse, så emnet skal placeres i varmere sted: ovnen, batteriet eller i et bassin med varmt vand.

Ved 25 ° C bagegær aktivt formere sig, og ved 30-40 ° C - syredannende bakterier i prøven. Ved at styre temperaturen i dejen, kan du undgå at blive for surt eller ej Dobrodiy produkt.

Confectioners anvende aktivt sådanne termometre til bestemmelse temperatur karamelsirup: til hårde bolsjer - 145 ° C (lys - 155 ° C, mørke - 170 ° C), blød, til fyldning, - fra 118 ° C til 125 ° C.

Styr alle disse indikatorer vil tillade et elektronisk termometer med en sonde, der er let at tage med dig, er det let at bruge og giver nøjagtige data.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.