BilerBiler

"Bugatti": oprindelsesland, historien om den bilmærke og interessante fakta

I vores verden, der mangler en højt profileret og kendte mærker. I de automotive miljø sådanne mærker hver dag mindre. "Bugatti" - en af dem. I løbet af sin mere end et århundrede gammelt selskab overraskede verden mange gange. I øjeblikket er der allerede den fjerde fødsel. Et velkendt rundt Bugatti Veyron verden er stadig på førstepladsen i toppen af de dyreste, elegante og hurtige biler.

I denne artikel ser vi de grundlæggende spørgsmål: lære build kendte superbiler og hvem der ejer retten til at producere. Vi ser, hvordan var fødslen og udviklingen af brandet. Og selvfølgelig, gå ikke glip af interessante fakta og myter om Bugatti.

Oprindelsesland "Bugatti"

En af de mest almindelige spørgsmål om virksomheden, "Hvem producerer" Bugatti "Oprindelsesland - Frankrig ?. Montering af berømte superbil "Bugatti-Veyron" fandt sted i byen Molsheim, der indsamler det, "Sharon" efterfølger.

"Bugatti" - et fransk selskab, skabt af den italienske ingeniør og designer Ettore Bugatti tilbage i en fjern 1909. , фирма успешно пережила Вторую мировую войну и практически перестала существовать только после ухода из жизни её основателя. På trods af at det vigtigste produkt altid har været sportsvogne og biler luksus, har virksomheden med succes overlevede Anden Verdenskrig og stort set ophørt med at eksistere efter døden af sin grundlægger. Flere gange efter at rettighederne til at frigive "Bugatti" ændret deres mestre. Det var først efter 1999 var posten i Volkswagen Group, tingene gik glat.

Oprindelsen af legenden

Det hele begyndte tilbage i 1909. Det var på dette tidspunkt, den talentfulde italienske ingeniør Ettore Bugatti skaber sit firma af samme navn. Denne begivenhed blev efterfulgt af samlingen af den første bil Bugatti 10, hvor skaberen var involveret i løbet og vandt.

Seriel samme bilproduktion begyndte med en bil "Bugatti-13." Denne enhed havde en masse fed til den tid beslutninger. Nem og pålidelig, kan det nå hastigheder på op til 100 km / t. "Bugatti", oprindelseslandet er Frankrig, det var meget populær og blev produceret i 16 år. Så Anden Verdenskrig og var ikke før udgivelsen af bilen. Ettore sælger rettighederne til at producere Peugeot bil selskab og gik hjem til Italien.

Efter krigen, Ettore kommer tilbage og fortsætter sit arbejde. Den ene efter den anden producerede 28, 30, 32th Bugatti model. Bugatti Model 35 blev populær takket være løbene. Fra 1924 og i over 5 år, denne model er ikke nedstammer fra det første sted og øget omfanget af berømmelse "Bugatti" til et nyt niveau.

De bedste år

En af de mest berømte modeller af "Bugatti", oprindelseslandet er Frankrig, var en model №41, som havde navnet Royale. Denne udøvende luksus bil var lækker! Dens længde er mere end 6 m. Den baghjulstræk køretøj har en vægt på over 3000 kg, men var velafbalanceret. 13- liters motor udvikler strøm 260 "heste" og nemt accelereret til 100 km / t i flere sekunder.

Model som nummer 44 blev en af de mest populære på grund af sin relativt lave omkostninger. En model 46 var en mindre version af lyuksovskogo Royal. I 1931 var der en 50 th Bugatti model. Historien om bil brand fortsatte, og i 1937 udkommer Type 57 - en racerbil med en kontroversiel historie. Denne bil har bragt en rungende sejr på Le Mans 24 Timer, og han tog også væk med dem livet af Ettore søn Jean ... Det er overflødigt at sige, det var et chok for Ettore og for virksomheden som helhed.

Stor kunstner motorsport

Stifter af Bugatti - Ettore Bugatti - blev født i en familie af kendte kunstner af den tid Carlo Bugatti. Maleri lidt træning, da den blev sat i en kreativ familie, den unge mand indså, at det ikke var hans vej. Han optrådte ofte kun stirre på jern vogn. Kaste maleri, men uden at miste kunstneriske visioner, Ettore fordybet i bildesign.

Før han stiftede virksomheden "Bugatti", Ettore i sin kælder har bygget den første bil type 10. Ud over den kunstneriske kald af grundlæggeren af "Bugatti" kunne ikke forestille mig uden fart. Og det første løb i deres biler, han førte til sejr med sine egne hænder. Hans søn Jean fulgte sin far og måtte føre virksomheden, men i 1939 havde han ikke overlevet ulykken.

Mange forskere har kaldt Ettore biler arkitekt. Ved at kombinere teknik og design resultater, skabte han en sand teknisk mesterværk, couching dem i form af luksus. Og lad familievirksomheden ikke blev fortsat, i dag virksomheden "Bugatti" fortsætter med at forbløffe tekniske løsninger og raffinerede silhuetter. Man behøver blot at se på "Bugatti-Veyron" og "Bugatti-Sharon", oprindelseslandet, hvoraf Frankrig.

Ny fødsel "Bugatti"

En gang i 1947 dør grundlæggeren Ettore Bugatti, det er meget svære tider for virksomheden. Og i 1963 "Bugatti" sælge Hispanu Suiza, der er interesseret Ettore udvikling af flymotorer. Det ser ud til, at dette er enden ... Men det første forsøg på at genoprette den tidligere storhed blev gennemført i 1987. Den nye ejer af Spanien køber "Bugatti" udelukkende til produktion af luksus og sportsvogne. I 1991 er der en ny bil EB110 «Bugatti" (oprindelsesland, i dette tilfælde Italien).

Den italienske grænse er ikke virksomheden har eksisteret i så lang tid. På trods af den vellykkede lancering af den nye model, der er konkurs af virksomheden, og har en ny "Bugatti" i 1998, flyttede han hjem igen - til Frankrig. Den nye ejer - en velkendt tysk bekymring Volkswagen, som også ønsker at genoplive den big-name brand. Nu til spørgsmålet: "Bilen" Bugatti "producent - hvilket land" - du kan roligt svare - Frankrig!

Den første "sluge" den opdaterede Bugatti EB118 var prototypen. Blandt funktionerne i modellen helt glasfiber krop og en 6,2-liters slagvolumen på 555 "heste". Hævdede hastighed af bilen 320 km / t. Efter dette blev verden repræsenteret ved adskillige prototyper: EB218, Chiron og Veyron. Blandt dem i produktion i 2005, først gik til "Veyron".

Den legendariske Bugatti Veyron

Om bilen "Bugatti-Veyron", oprindelsesland, som du ved, kan du tale i lang tid. På design og udførelse af denne superbil arbejdede enormt antal fagfolk. I hvilken del af bilen ikke se - alt det videnskabelige og tekniske viden.

Først nogle tekniske specifikationer. "Veyron" har en benzinmotor, designet fra to "ottere» V16 med en kapacitet på 1000 hestekræfter. Ved den maksimale hastighed på 415 km / t brugt til 4 liter pr 5 km. Det vil sige, at tanken 100 liter mere end 15 minutter.

Omtrent samme iboende styrke i dækket, efter 15 minutter ved maksimal hastighed, de kan eksplodere. Det er for at superbil har elektronisk begrænset hastighed og høj hastighed særlig nøgle, der skal indsættes i låsen, før du kører.

En bil med en effekt på 1000 "heste" i praksis vælger alle 3000, men 2/3 af dem går til varme. Derfor, "Veyron" angive et unikt kølesystem radiator 10 og en titanium udstødningssystem. Transmission - en 7-trins robot med to koblinger og vanvittige hastighed skifte til 150 m \ s.

I 2015 spørgsmålet om "Bugatti-Veyron" stoppet. I løbet af denne tid, det nedstammer fra transportbåndet 450 unikke superbil "Bugatti". Den oprindelsesland disse skønheder Frankrig.

I 2016 blev verden introduceret efterfølgeren til "Veyron" - "Bugatti-Sharon" med et output på 1.500 hestekræfter.

konklusion

Bugatti navn for altid ind i verdenshistorien og er blevet et brand af unikke, sport og luksusbiler. Og denne historie er stadig i gang.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.