HjemlighedReparationer

Porcelæn fliser: installation uden sømme. Beskrivelse af teknologien, råd og funktioner i processen

Hvis du indstiller om at lægge fliserne selv, så er du nødt til at tænke på forhånd alle detaljer, så for ikke at løbe ind i problemer i processen. Ved første øjekast - intet kompliceret. Sæt på gulvet eller væggen lag af lim og pålægge fliser, så vi ikke glemme at styrke det ved hjælp af plastik kors. Efter tørring, kan de fjernes og tør modtagne sting. Det viser sig, skønhed.

Men injektionsmørtel leddene over tid, mørkere, de ophobes snavs, og de er en stor miljø for mikrober. Sømmen i dette tilfælde er renset og opdateret. Er det muligt at undgå en sådan regelmæssige gentagelser? Masters er godt klar over, at sådan en slag uden sømme. Porcelæn fliser i dette tilfælde placeret meget tættere, det ændrer udseende.

Hvad ligger der bag det

I virkeligheden, bare at opfatte byggeriet terminologi er ikke nødvendig. Lægning porcelæn fliser problemfrit indebærer, at de simpelthen bliver mindre mærkbar. Normalt er det 1,5-2 mm, er det ikke anbefales at udføre uden stabling. Hvorfor ikke? Fordi der er risiko for klæbemidlet krympning, hvilket resulterer i flise begynder at kravle på hinanden, vspuchivayas og torsk. Derfor, selv under hensyntagen til de særlige forhold i belægningen, lim, og selve rummet (et badeværelse eller gangen), har du stadig nødt til at sætte den til mindst mulig afstand på 0,5 mm. Men generelt er billedet et monolitisk, men det hele afhænger af, hvem sætter granit. Udlægning uden sømme - det er bare en teknik, der kan gøres på forskellige måder.

forberedelse overflade

Dette er den første af, hvad nødt til at tænke mesteren selv eller ejeren af lejligheden, som planlagde at gøre i sin reparation. Den Ideelt set, du ønsker at få overfladen efter belægningen installationen, jo bedre bør danne grundlag. I dette tilfælde vil lidt simpelthen trække murske. Selvom hvis du er en sand professionel i sit felt, kan det og vil være i stand til at klare opgaven. Men oftere end æglæggende porcelæn fliser problemfrit henrettet efter påføring af fyldstof equalizer.

Valget af klæbemiddel

Efter at overfladen er blevet bragt til den ideelle tilstand, kan du komme til sagen. Æglæggende porcelæn på gulvet uden samlinger udføres ved anvendelse af en speciel lim, brugsanvisning, som ikke var aktivt materiale. Den anvendes en lagtykkelse på mindst fliser, men ikke mere end det maksimalt tilladte for en given sammensætning. Sædvanligvis 4 til 10 mm. Ansøgning kører tandede hæftning. "Accelererer" det lysbuer eller straight "senge", det afhænger af oplevelsen af master og hans vaner.

finesser af styling

De er i hvert fald, så før du komme ned til erhvervslivet, bør du konsultere med master. Fliserne er placeret skråt, så er det vigtigt at forhindre luftbobler. Lægning porcelæn fliser på gulvet uden sømme er meget svært, så du er nødt til at forberede kredsløbet beregninger hele på forhånd. Men første ting først. Så lagde fliser rasler i hjørnerne diagonalt, to gange på hver trådkorset. Det er sådan, alle boblerne blev drevet til centret, at risikoen for brud var minimal.

Trash eller arbejde af høj kvalitet

Faktisk kan markedet finde kunstnere på alle niveauer. Derfor er kvaliteten af det overgav objekt vil være meget anderledes. Nogen til problemfri stabling giver teknologi til at reducere dem, med en god fugemasse matchede i farve. Den første gang vil se helt monolitisk billede.

Imidlertid er der virkelig æglæggende porcelæn fliser problemfrit. Butt teknologi i dag under retsmødet, det er virkelig meget smuk. I denne guide, som tog op for første gang, er det dømt til at mislykkes. Ved skæring nøjagtighed på +/- 5 mm i rummet 3 meter bred uoverensstemmelse kan nå op til 2,5 mm. Selvfølgelig kan du skjule det ved at flytte samlingen gennem rækkerne. Men for at få en slot i væggen, dækket med et fodpaneler.

Hvad er sømmene

Ja, hvorfor ikke, i hvert fald fortsætte med udlægning af granit på gulvet uden sømme? Selv i de certifikater på fliserne klart krav - minimumskrav sømme skal være 2 eller 3 mm. Årsagen - ustabiliteten af de mineralske råstoffer materialeparametre, skyldes som flisen er anderledes selv inden for samme parti. Og sådan detaljer eller "vzeroshatsya" eller raskroshatsya kanter mod hinanden. Og hvad med de eksempler på værker præsenteres på internettet? Hvor stentøj gulve uden limlinier er vist? Dette er et professionelt stykke arbejde, som er meget dyrt.

problemfri installation

For at få det perfekte billede, skal du overholde en række regler. I første omgang at købe materiale fra samme parti, med et stort overskud. Hvis du pludselig ikke har nok, købe en anden kan ikke være, fordi TCR allerede kan være anderledes. Nu med hjælp af særlige programmer designet kredsløb skæring og styling. Skæres i skiver på bordsave med særlig diamantsliber.

Nu, det sidste touch: på den forberedte overflade af behovet for at sætte hele billedet, så alle dele er nummereret i den rækkefølge færdig pakning. Den første gang dette gøres på en tør, ikke-klæbende. Hvis det er nødvendigt, foretages sidste justering og slibning. Subject detaljer er lagt ud på den resulterende kredsløb lim. Gør denne form for arbejde, kan du få en smuk gulv.

Grout

Det stopper ikke æglæggende porcelæn fliser på gulvet. De nuancer og finesser af processen bliver nødt til at lære mere og praksis. Nyankomne er ofte konfronteret med det faktum, at den ideelle billede, lagt ud på en tør gulv, nægter at blive forenet på den selvklæbende grundlag. Figur "flyder". Dette kan indikere, at grundlaget lagt for meget. På den anden side, da tørringen disse mangler som regel forlade sig selv. Så prøv at gengive hele billedet nøjagtigt som det var på det tørre gulvet, og lad det i flere timer, helst natten over.

Når belægningen er tørret, er det nødvendigt at udføre fugning. Ja, er det stadig nødvendigt, på trods af minimale sømme. Det bruger en speciel blanding af silikonebaseret med en antiseptisk. Sørg for at prøve at trimme det i farver, mens tilstedeværelsen af leddene ikke giver sig selv.

i stedet for en konklusion

Teknik flisebelægning røv er ganske vanskeligt og tidskrævende. Hvis du fik ned til erhvervslivet for første gang, anbefaler vi en standard for at mindske afstanden til 1-2 mm, men ikke opgive dem helt. En god fuger vil bidrage til at skjule fejl og skabe et indtryk af integritet. Og hvis du virkelig ønsker at opnå fantastiske resultater, vil det have at henvende sig til de reelle fagfolk.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.