Intellektuelle udviklingAstrologi

Fiskene mand forhold: forskellige aspekter

Når en kvinde er som en vis mand, hun næsten med det samme begynder at fantasere om, hvad det er i kærlighed. Efter alt, kan han være passioneret philanderer, en synkende i glæden ved kærlighed, og kan være blid Romeo, stille og roligt lider på grund af deres erfaringer. Han kan være gal romantisk, skrigende over hele verden om deres følelser, og kan vise sig at være en hemmelighedsfuld mand, der holder alle de følelser indeni. Det kan være stærk og modig, ved siden af, som enhver kvinde, selv de mest ihærdige, føle sig svag. Men det er muligt, at han vil være sårbare og tilbageholdende. Om hvordan at være en mand Fiskene forhold, vil denne artikel fortælle. Overvej hans opførsel kan være i forskellige aspekter: kærlighed, familie og sex. Lad os starte fra begyndelsen.

Fiskene mand forhold: kærlighed

Hvis en kvinde kom til smag af den "frugt", bør det forberede sin ukontrollerbare humørsvingninger, sensitivitet og sårbarhed. En repræsentant for den stærke køn - det mest romantiske i hele Zodiac. Fisk-mand givet helt til sine følelser og kan endda drukne i dem, som at tænke nøgternt, han ikke ved hvordan. Han har en form for kvindelighed, der tillader ham at forstå, hvad han ønsker fra en bestemt repræsentant for messen køn, og give hende en umådelig fornøjelse. Deres ulempe er, at der ofte kan sådanne mænd ikke selvstændigt igangsætte et forhold. Fisk konstant behov for et løft, et incitament. De ville ikke have noget imod, at de ikke vælger deres partnere og deres valg. Hertil kommer, tegnet Fiskene man show og i tilfælde af, at der ikke vil passe ind i en strålende kvinde, han kunne lide. Efter alt, han er meget usikker på sig selv. Af samme grund bør du ikke specifikt påberåbe sin jalousi. "Fisk", en repræsentant for denne ikke ligefrem sætte pris på.

Fiskene mand forhold: Ægteskab

Hvis kvinden stadig formået at fange hjertet af denne romance, og derudover at trække den ind i dit netværk, kan du lykønske hende. Fiskene mand vil være trofast og hengiven ægtemand. For at holde kærligheden i dit liv, bør du prøve, at han følte det nødvendigt. I dette tilfælde vil den "fisk" en mand smide alt for fødderne af hans dame, for hendes offer alt det, han har. Han vil være i stand til at organisere livet, gøre huset hyggeligt og varmt. Børnene er repræsentative for tegn på Fiskene at være venlig og blid. Han straks finde fælles sprog med dem og uddanne dem bløde og støttende mennesker. Børn vil blive forført af den muntre og naive pave, i mange henseender ligner dem.

Fiskene mand forhold: sex

I et intimt forhold , at en repræsentant for de stærkere køn være høflige og dygtige. Kvindens ønske om det ved lov. Fiskene mand kan spille både aktiv og passiv rolle i sex i sagen, for eksempel, hvis han bliver træt. For intime kærtegn så mænd har brug for en ordentlig miljø, hvor svæver kærlighed og spænding. For dem, sex er uacceptable restriktioner. Hemmeligt en mand drømmer om en erfaren partner, der er i stand til at opfylde alle sine behov. Seahorse sådanne mænd - tantrisk sex, fordi der i det han kan vise al sin sensualitet og erotik.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.