FormationGymnasier og universiteter

Agricultural Academy, Izhevsk beskrivelse, fakulteter og anmeldelser

Ellevte klasse, det sidste opkald, graduering og prom ... Med alt dette, hver person står i hans liv. Og her opstår spørgsmålet: hvor man skal lære mere? Landbrugs Akademi (Izhevsk) - den institution, der kan vælges. I denne pædagogiske organisation en masse erfaring i uddannelse af kvalificerede specialister, god lærerstab og materielle ressourcer.

Beskrivelse af institutionen

Landbrugs Akademi (Izhevsk) - State University. Han betragtes som den retlige efterfølger af Moskvas Zootekniske Institut for hesteavl, som er i midten af det forrige århundrede blev overført fra hovedstaden i USSR i Udmurt Republic i Izhevsk. Indtil 1994, den pædagogiske organisation etableret her, havde status af instituttet. Derefter blev det Akademiet. Dette er status for universitetet og nu.

Landbrugs Akademi (Izhevsk) har mange fordele. Hun har godt materiale base. Til rådighed for de studerende er:

 • 5 uddannelsesmæssige bygninger med forelæsning klasseværelser, specialiserede laboratorier og computer klasser;
 • bibliotek;
 • 2 moderne fitnesscentre;
 • uddannelsesmæssige og eksperimentel gård "Juli";
 • uddannelses- og eksperimentelle stalde med heste avl;
 • jorden for studiet af landbrugsmaskiner og -udstyr, opnåelse køreoplevelse og ledelse.

Agroengineering Fakultet

De ansøgere, der ønsker at arbejde med udstyr og maskiner landbrug, er det nødvendigt at handle i Izhevsk Agricultural Academy på Agroengineering fakultet. Baggrunden for denne strukturelle enhed dukkede op i 1955-1956 år, når universitetet begyndte at træne maskiningeniører.

Et af de områder af træning på moderne Jordbrugsteknik Fakultet - er "Agroengineering". Izhevsk Agricultural Academy lærer øvelse maskine reparation, kraftværker til at udføre deres vedligeholdelse, design og bygge nye maskiner. Også tilbudt på fakultetet retning "Technosphere® sikkerhed". De studerende, der afslutter uddannelsen afholdes i forskellige produktionsvirksomheder og virksomheder. Den vigtigste opgave for eksperter er at give en industriel proces sikkerhed under normale forhold og i nødsituationer.

Agronomi

Denne opdeling dukkede op i strukturen af universitetet i 1954. I Udmurt Republic akut følte manglen på specialister agronomisk profil på grund af den stigende efterspørgsel af den nationale økonomi i planteavlen. Fakultetet blev dannet på grundlag af afdelinger af instituttet, som flyttede fra Moskva til Izhevsk.

Agronomi Department, fortsætter sin aktivitet tilbyder nu deltagere 2 øvelsesområder i bachelor - "Landbrugs kemi og jord videnskab" "agronomi" og Klasser på universitetet er i de særlige klasseværelser og laboratorier. Eleverne lærer det teoretiske grundlag, udføre agrokemiske, agro fysiske, biokemiske og morfologiske undersøgelser. Mange klasser er afholdt direkte i drivhuse og frugtplantager, marker og enge.

Animal Science

Husdyrvidenskab dukkede op i år af etableringen af universitetet i Izhevsk. Men dens historie begyndte langt tidligere. Specialister med passende uddannelse begyndte at forberede sig i de tidlige 30-erne af det sidste århundrede, da den blev organiseret i Moskva Institut for Hest.

Landbrugs Akademi (Izhevsk), inviterer deltagere til Zooengineering fakultet tilbyder to områder af uddannelse. Den første af dem - er "dyrehold". Ved indlæggelsen kan ansøgere vælge en profil i forbindelse eller med avl og genetik af dyr eller animalske produktion teknologi eller uproduktive dyr (fx heste sport, hunde). Det andet område af uddannelse på fakultetet forbundet med den teknologi og landbrugsproduktion.

Skovbrug Department

Dette kontor i strukturen af Agricultural Academy går tilbage til midten af 90'erne i sidste århundrede. I regionen er der et behov for specialister med en videregående uddannelse. Kandidater fra universiteter i landet er tilbageholdende med at komme her til permanent ophold og arbejde.

Izhevsk Agricultural Academy, det første sæt på en specialitet "skovbrug" blev gennemført i 1995 på grundlag af agronomiske strukturel enhed. Skovbrug Department blev etableret langt senere - i 2000. Idag tilbyder deltagere 2 områder af træning på bachelor:

 • "Skovbrug arbejde" (profiler - havearbejde byggeri, skovbrug);
 • "Matrikel og Land Management" (Profil - arealforvaltning).

Landbrugsakademi (Izhevsk): beskrivelse af den veterinære fakultet

Dyrlæger begyndte udarbejdet i Izhevsk Landbohøjskole i 1995. Den pædagogiske proces er organiseret Zooengineering fakultet. Efter 5 år, blev det fastslået Faculty of Veterinary Medicine. Den består af 5 afdelinger. Når du har oprettet afdelingen at styrke sin position på universitetet, udviklede han. Dag repræsenterer en moderne strukturenhed, hvor:

 • klasseværelser er udstyret med nødvendigt udstyr og apparater;
 • funktion patologisk anatomisk, zoologiske og anatomiske museer;
 • har en dyrlægeklinik.

Fakultetet har kun ét speciale - "Veterinærmedicin". Studerende studere anatomi og fysiologi af dyr, farmakologi, mikrobiologi, mykologi og parasitologi, obstetrik og sygdom. Eleverne lærer at diagnosticere sygdomme, til at give behandling og forebyggelse.

Fakultetet for El og Energi

Fagfolk relateret til området for El og Energi, institutionen begyndte at forberede sig i 1975. I det første sæt var kun 75 elever. Den officielle åbning af fakultetet for landbrug Elektrificering fandt sted i 1977. Dette er en strukturel enhed fortsat eksisterer på nuværende tidspunkt. Det producerer elektriske ingeniører.

Landbrugs Akademi i Izhevsk i fakultetet for El og Energi tilbyder 2 bachelor. Denne "Agroengineering" (profiler - elektroteknik og elektrisk udstyr, automatisering af teknologiske processer) og "Varme og kraftvarme" (Profil - energiforsyningsvirksomheder).

Faculty of Economics

Afdelingen har ansvaret for forberedelse af specialister i økonomisk profil, dukkede op i Izhevsk Agricultural Institute i 1982. Fakultetet blev officielt lanceret i 1984. I dag, den indeholder 6 stole. På denne fakultet tilbyder følgende speciale Agricultural Academy (Izhevsk)

 • "Økonomi" (Profil - boo regnskab, analyse og revision.);
 • "Management" (Profil - produktionsstyring);
 • "Økonomisk sikkerhed".

Kandidater fra Det Jordbrugsvidenskabelige Academy i jobtilbud, der er tilgængelige i en lang række landbrugsvirksomheder. Hvis det ønskes, kan de unge fagfolk få kørselsvejledning til at arbejde.

Yderligere afdelinger på universitetet

Yderligere strukturelle enheder er sammensat af Landbrugsakademi (Izhevsk). Disse afdelinger er angivet nedenfor:

 1. Fjernundervisning. Denne afdeling tilbyder arbejdende folk et behageligt miljø for de videregående uddannelser. Ved korrespondance er ikke kun betalt, men også de lave steder.
 2. Pre-universitetsuddannelse. Strukturel division forbereder eleverne til eksamen, at ansøgerne tage optagelsesprøver udført af væggene i universitetet.
 3. Træning. Fakultetet tilbyder uddannelsesprogrammer for fagfolk faglig udvikling. Dette er nødvendigt, fordi livet ikke står stille. Vises og indføre nye teknologier, enheder og så videre. D.
 4. Fortsat faglig uddannelse. Denne afdeling tilbyder personer med gymnasial erhvervsuddannelse at komme ind i Akademiet for landbrug i Izhevsk og videregående uddannelser i en kortere periode.
 5. Yderligere erhvervsuddannelse. Strukturel division tilbyder en anden grad på bachelor-og kandidatuddannelser i accelereret tid.

Izhevsk Agricultural Academy, adresse, kontakter og anmeldelser

Pædagogisk organisation, som nævnt ovenfor, er placeret i Izhevsk. Filialer har Izhevsk State Agricultural Academy. Kontakt os for at tilslutte følgende:

 • adresse - gade Student, 11;
 • telefonnummeret kan findes på den officielle hjemmeside for universitetet.

IzhGSKHA har positive anmeldelser. Studerende taler om den høje kvalitet af tjenester på uddannelsesområdet. Deltagere er glade for, at universitetet giver lave steder. De er betalt stipendier. Hovedparten af de studerende modtager et standardfradrag. Til aktiv socialt arbejde og resultater i undersøgelser forudsat præmier.

En anden fordel ved universitetet, i henhold til den revision, er, at herboende freshmen er forsynet med boliger - Agricultural Academy giver dem indkvartering på vandrehjem. Leveomkostningerne i dem er lav. Eleverne betaler omkring en måned fra 320 til 380 rubler.

Kandidater hævder også, at mange efter endt uddannelse jobtilbud Landbrugs Akademi (Izhevsk). Anmeldelser indeholder oplysninger om, hvordan nogle tidligere studerende sendes til landsbyen. De er forsynet med en række sociale garantier, fri jord, tilskud til opførelse af deres eget hjem.

Således Academy of Izhevsk - et godt universitet, der giver en mulighed for at få en højere uddannelse. Han er en af de bedste landbrugs uddannelsesinstitutioner i vores land for kvaliteten af gennemførelsen af uddannelsesprogrammer på brugen af innovative teknologier i uddannelsesprocessen, i breddeidrætten og pædagogisk arbejde.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.