FormationGymnasier og universiteter

Voronezh Institut for Økonomi og Social Management: Adresse, anmeldelser

I 90-erne i Rusland i forbindelse med de igangværende demokratiske forandringer begyndte at dukke op de nye gymnasier. En af dem blev åbnet i Voronezh. Det blev kaldt Institut for Økonomi og sotsupravleniya (Viesu). Hans præcise år af fundament - 1995 th. Denne uddannelsesorganisation eksisterer i øjeblikket. Det er en kommunal selvstændig institution. I gymnasiet var der problemer efter kontrol Rosobrnadzor. Men nu er det hele. Universitetet klare alle de forhindringer.

Historie og udvikling

Voronezh Institut for Økonomi og Social Management åbnede omkring 20 år siden at tage fat på administrationen af byen og regionen. Til oprettelsen af universitetet og Sammenslutningen af "Black Earth". Pædagogisk organisation grundlagt med det ene formål - at forberede ledende medarbejdere.

Mere end 20 år har udviklet en uddannelsesinstitution. I dag er det en moderne institution, der udsteder kvalificerede, veluddannede til praktisk arbejde. For at opnå gode resultater i deres arbejde Voronezh Institut for Økonomi og Social Management var i stand til at takket være en anstændig materielle og tekniske basis. Det omfatter et bibliotek, der ejer mere end 50.000 bøger. Materielle og tekniske basis omfatter også en udstyret auditorium. De præsenterer moderne møbler, det nødvendige elektroniske udstyr.

undervisning personale

Et vigtigt bidrag til udviklingen af instituttet, introducerede lærerstaben. Det har altid været sande fagfolk. De delte deres viden og færdigheder med elever under forskningsaktiviteter og søgte at tiltrække studerende til det.

I øjeblikket lærerstaben af den højere læreanstalt er 80% af kandidaterne og læger of Sciences, professorer og lektorer. Til træning yderligere inviteret førende praktikere i byen og regionen. De fortæller de studerende til aktuelle problemer, der nu foreligger i den kommunale og den offentlige administration, økonomi, politik og psykologi.

Tilgængeligheden af licens og certifikat for akkreditering

Højere læreanstalter kan udføre deres aktiviteter og give incitamenter til studerende kun med en licens og certifikat for akkreditering. Denne vigtige papir. De har Voronezh Institut for Økonomi og Social Management:

 • en licens til at operere i uddannelsesområdet udstedt til gymnasiet i 2015 på ubestemt tid;
 • certifikat af staten akkreditering af instituttet modtog i 2016 for perioden frem til december 2017.

Beviser tyder på, at universitetet har passeret den statslige akkreditering af 4 store grupper af uddannelse områder:

 • bachelor af "Ledelse og Økonomi", "Psychological Science", "regional og vandes. videnskab "" Arkæologi og historie ";
 • i kandidatgrad i "ledelse og økonomi" og "Regional og vandes. videnskaber ";
 • ACT om "ledelse og økonomi".

Voronezh Institut for Økonomi og Social Management: afdelinger

Som en del af den pædagogiske organisering af 2 afdelinger:

 1. Kommunale og den offentlige forvaltning. Denne strukturelle division udførte uddannelse for forskellige strukturer. Studerende efter endt uddannelse kan arbejde i den kommunale og den offentlige forvaltning, for at holde positioner i statskundskab eksperter.
 2. Ledelse og økonomi. Dette er en strukturel enhed af en videregående uddannelsesinstitution lader ledere. Studerende studerer mange forskellige økonomiske og ledelsesmæssige discipliner. Den resulterende viden kan i fremtiden at styre organisationer effektivt bestemme vejen for yderligere udvikling.

Adskillelse af gymnasial erhvervsuddannelse (HRE)

Mange universiteter, indføre ideen om livslang læring, begyndte at forberede ikke kun specialister med en videregående uddannelse, men også midt-niveau kadrer. Jeg var ingen undtagelse Voronezh Institut for Økonomi og Social Management. Fast besluttet på at gennemføre ACT-programmet, har universitetet oprettet en særlig afdeling med ansvar for de studerendes læring.

I øjeblikket er en strukturel enhed accepterer ansøgere i 2 retninger:

 • "Banking" med kvalifikationen "bank specialist."
 • "Økonomi og regnskab (ifølge filialer)" med kvalifikationen "revisor".

Anmeldelser af ansøgere til optagelse på bachelor- og universitet adresse

Ansøgere, der vælger Viesu (Voronezh Institut for Økonomi og Social Management), bemærkede, at budgettet er der ingen plads her. Kom ind i denne pædagogiske organisation kun på aftaler om levering af betalte ydelser på uddannelsesområdet. Det betyder ikke indføre og vandrerhjemmet. Sådanne oplysninger er skubbet til den konklusion, at gymnasiet er ikke den bedste løsning for dem, der bor i andre byer og har økonomiske vanskeligheder.

For at kunne anvende, bør du komme til Voronezh Institut for Økonomi og Social Management. Adresse - Street Pomyalovsky mv 27. Nogle af ansøgerne er mere praktisk og moderne måde for indgivelsen - elektronisk .:

 • indgående udfylde en ansøgning og lave en kopi, scan din eksamensbevis;
 • scanninger opnået knyttet til en e-mail og sendes til e-mail Admissions Office (adresse: abiturient@viesm-vrn.ru).

I dette tilfælde har sagsøgerne anført, at hvis du ønsker at anvende til flere destinationer, skal du sende et par e-mails. Hver speciel skrevet en ny ansøgning, og at det er knyttet en kopi af dokumentet på uddannelse.

Ankommer til studentereksamen eksamener på de typer og minimale punkter

Viesu (Voronezh Institut for Økonomi og Social Management) forudsat 2 typer optagelsesprøver. De er afhængige af niveauet for de tidligere kategorier af ansøgere uddannelse. Typer af indledende forsøg er angivet i tabellen nedenfor.

Institute i Voronezh: typer af optagelsesprøver
Niveau af tidligere uddannelse Typer af undersøgelse i de autoriserede emner
Mean samlede uddannelse
 • Eksamen om optagelse på universitetet efter skole
 • Test program, som er udviklet af Institut (for personer med handicap, handicappede, udenlandske statsborgere)
grundlæggende erhvervsuddannelse

test

gymnasial erhvervsuddannelse

test

videregående uddannelse

test

Hvis du vil anvende på college, er du nødt til at have mindst et tilfredsstillende niveau af viden om de emner til at overgive sig. Instituttet er godkendt årligt af det mindste antal point. Ansøgere bemærke, at disse værdier er etableret institution, svarer til "trojkaen", så mange kommer kan teste deres chancer for optagelse. Her for eksempel, de minimum score, der er godkendt i 2017:

 • Russisk sprog - 36;
 • matematik - 27;
 • Samfundsfag - 42;
 • Biologi - 36;
 • Historie - 32.

Indtastning af Voronezh Institut for Økonomi og Social Management, en forbipasserende score, kan du ikke spørge i udvælgelseskomitéen. Som statistikker viser, få mennesker her søger. Alle af dem er universitetets indskrev. Et lille antal studerende på grund af det faktum, at mange mennesker er tiltrukket af de offentlige universiteter. Nogle hævder, at disse studerende får tilbudt den højeste uddannelsesniveau.

Anmeldelser af ansøgere til optagelse på ACT-programmet

Folk kommer til ACT-programmet, i en bedømmelse, viser følgende nyttige oplysninger:

 • gøre ganske nemt, fordi indgangen test i ACT-programmer ikke leveres;
 • hvis antallet af ansøgninger er antallet af pladser (eller ikke når det), derefter krediteret alle ansøgere;
 • Hvis ansøgningen overstiger antallet af pladser, udvælgelseskomitéen holder certifikater Konkurrence (tager hensyn til den gennemsnitlige score i dokumentet);
 • Ingen budgettet steder;
 • ACT-programmet giver både fuld tid og korrespondance kurser, men sidstnævnte tilbydes kun til dem, der handler på grundlag af 11 klasser.

Voronezh Institut for Økonomi og Social Management: anmeldelser

Udtalelser fra elever på institutionen mødes forskelligartede. Nogle er tilfredse. Imidlertid anmeldelser af en sådan plan en lille smule. Hovedparten af de studerende negativt taler om universitetet i forbindelse med den dårlige kvalitet af uddannelse og på grund af det faktum, at det ikke er interesseret i uddannelse af kvalificeret personale Voronezh Institut for Økonomi og Social Management (Viesu).

Anmeldelser negativ karakter bekræftet under revision udført i 2016 Rosobrnadzor. Det blev til slut suspenderet godkendelse af grupper af 3 retninger ( "Psychological Science", "ledelse og økonomi", "Regional og politnauki").

I foråret 2017 med etableringen af Rosobrnadzor overtog kontrollen. Voronezh Institut for Økonomi og Social Ledelsen har fjernet alle overtrædelser og fortsatte med at arbejde som sædvanligt. Måske en lignende begivenhed i historien om gymnasiet vil tjene som en drivkraft til at sikre, at den pædagogiske proces bedre og mere produktive.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.