LovStat og lov

Coat Kostroma og dets flag - Beskrivelse

Kostroma - en gammel by i Rusland, som ligger på Volga-floden. I den moderne landsby på 280 tusinde mennesker. En by med en udbygget infrastruktur og en række attraktioner ligger 350 km fra Moskva. Flaget og emblemet Kostroma, beskrivelsen af som følger nedenfor, var blandt de første forekomst under provinser.

historie

Byen blev første gang nævnt i 1213 i annalerne. han grundlagde i 1152. I det XIII århundrede, der var en uafhængig fyrstendømme, som derefter sluttede sig til VC Moskva. I det XIV århundrede, Kostroma var den største handel og håndværk centrum af Rusland. By i lang tid ikke har et våbenskjold. Men i 1719, når de dannes, Kostroma Province, byen adskilt fra Moskva. Og i 1740, er der et vigtigt symbol på magt - våbenskjold.

Fremkomsten af våbenskjoldet

Den første våbenskjold Kostroma - billede af et kors under en krone. Imidlertid blev Catherine II ikke lov til at fortsætte med at bruge den med en lignende betydning. Hun besluttede at gøre en tur til Tver, hvor flåden lå. Catherine II blev vedtaget på højeste niveau - fyrværkeri, triumfbuer, lyden af klokker. Alle godser er kommet til at bøje sig for kejserinden. Regent blev ophidset af en sådan metode. Efter hendes besøg kom i 1767 I år hun påpeget nogle ændringer, eller rettere, til at sætte på våbenskjold Kostroma kabyssen "Tver". På en blå klud i form af en flod viser en kongelig kabys med en guld kejserlige krone. Ombord kan du se de naturlige farver - som nævnt i historiske rapporter.

Beskrevet af den russiske center - den eneste løsning, som var beæret over at have sin egen karakter. For at løse nogle af byens hjulpet sagen er våbenskjoldet. Kostroma var den hurtige trives. De lokale myndigheder er taknemmeligt imod den nådige gestus af Catherine. Senere, i det XVIII århundrede, talent af russiske byer emblemer bliver hyppige.

Udviklingen af emblemet

I 1796 er der en skabelse af Kostroma provinsen. Paul I Emblem muliggør skift. Så Kostroma fik et symbol. Rapporterne siger: "Skjoldet, opdelt i 4 dele. Rød - Sølv Kors, 2 og 3 - gylden farve, grøn - måned punkt nedad ". Våbenskjold afbildet på bannere Kostroma 4 milits regimenter. Flag blev skabt i 1812 under krigen. Den våbenskjold har ikke ændret sig i 80 år. I løbet af denne tid lagde han på Susanin firkant på monumentet. I 1878, Ken tilbudt at returnere den version af Katharina II, under påskud af forbedring. Tilsyneladende skib billede emblem, flydende i vandet i Volga. I denne form eksisterede det endda før 1917. Det er designet som et skjold af blå farve, inde som sejler skib "Varyag". Næsen stykke er lavet i form af en ørn på næsen vinger har et sejl og flag. På skjoldet med en krone af egeløv og bånd.

Efter revolutionen i 1917 våbenskjold Kostroma ændret igen. Og i 2002, igen det var den urbane karakter redigering. på blå vand flydende kabys guld farve - det er nu den historisk korrekte version blev returneret. Hvid Sail fjernet. Galley 10 roere, flydende til venstre. Masten er dekoreret med standarden af zaren.

Symbolikken af våbenskjold

På armene kan du se skibet, bølger, samt gule og blå farver. De første kunstnere til at repræsentere ankomsten af bystyret i skikkelse af Catherine II. Waves har vist den store og mægtige flod Volga, som hele tiden at hjælpe folk, og forbundet med det et stort antal sagn og myter. Gule folk kalder velstand, generøsitet og rigdom. Han viser også, at mennesker, der bor her elsker overflod. Et blåt viser, at denne by er fuld af skønhed og storhed.

flag

Kostroma flag er et stof, der er opdelt i fire dele. Ydre blå flag optager 80% af pladsen under de gule, hvide, blå striber. På de vigtigste baggrund flyder kabys guld. Striber repræsenterer den russiske by - himlen kuppel, flod.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.