Mad og drikkevarerHovedret

Hvor kort sigt Køb kakaosmør? Tips til at vælge og købe

Hvem kom op med chokolade, næppe forestille sig, hvordan et lægemiddel bliver for mange. Så meget, at værtinden engang turde at tilberede hjemmelavet slik. Men for dem at købe alle ingredienser kan være svært, især når det kommer til kakaosmør. Hvorfor er det så svært at sige. Men der er ingen uløselige problemer. Du kan altid finde det sted, hvor udtrykket Køb kakaosmør til hjemmebrug. Det er fortsat kun at ikke laver en fejl i deres valg og til at købe virkelig høj kvalitet.

Hvad er kakaosmør?

Først og fremmest, er det ønskeligt at finde ud af, hvilken slags ingrediens og hvordan det er produceret. Kakaosmør - en tæt masse af en bleg cremefarve, som ved stuetemperatur er let smuldret. Men ved 35-40 grader, det smelter perfekt, og takket være denne egenskab, kan det bruges i madlavning, kosmetik og lægemidler. Det er værd at bemærke, at kakaosmør af dårlig kvalitet er hvid, harsk lugt og smuldre dårligt. Fra sin brug bør opgives.

Men mange mennesker er interesseret ikke så meget hvor udtrykket Køb kakaosmør, hvor meget, hvordan det er produceret. Faktisk alt er enkel. Bønner chokolade træ placeret i en presse og tryk på dem begynder at skille sig ud den mest olie. Det opsamles i kasser og lades afkøle fuldstændigt ved stuetemperatur. Alt det allerede muligt at bruge for eksempel til produktion af chokolade. Hvorfor er hvid olie, når den kakaobønner brun? Bare fordi det har olie.

Hvor ansøges der?

Selvfølgelig først og fremmest det anvendes i konfektureindustrien. Uden kakaosmør er ikke muligt at forberede alle former for chokolade og slik. Selvom at reducere omkostningerne ved det færdige produkt, mange producenter begyndt at bruge kakaosmør tilsvarende. Fordi for dem, også det vigtige spørgsmål "hvor kortsigtet Køb kakaosmør?", Udover billigere. Og hvis det er umuligt eller vanskeligt, hvorfor ikke erstatte det med noget andet?

Den næstmest populære sektor, hvor der anvendes kakaosmør, - lægemidler. Da der allerede ved 36 grader, det smelter godt, er det anvendes i cremer og suppositorier. Endvidere kakaosmør har en sårhelende egenskaber, og det er derfor anvendes til behandling af brandsår, udslæt på huden og heling af små sår (f.eks læber). På grund af stearin- og oliesyre indeholdt deri det anvendes i lægemidler, der hjælper til at begrænse og kontrollere blodcholesterolniveauer.

Og, selvfølgelig, så glem ikke, at kakaosmør har fremragende kosmetiske egenskaber. Sæbe, udarbejdet på grundlag heraf, har et bud tekstur og perfekt renser og beroliger problem hud. Det er derfor, hjem mylovar som konditorer, på udkig efter hvor man kan købe kakaosmør. I den kosmetiske industri er det også bruges i produktionen af cremer, shampoo, brusegelé, og så videre. Alle af dem har som en bonus en dejlig chokolade smag.

På jagt efter butikken ...

Alt dette er naturligvis, vidunderlig, men er det muligt at købe den kakaosmør i Kiev, Moskva og andre byer uden en reservation? Er der butikker, hvor det sælges ikke kun engros, men i små mængder? Selvfølgelig på grund af den lave efterspørgsel at finde det i den almindelige supermarked vil ikke fungere. Men ikke med det samme fortvivlelse.

For det første kan kakaosmør købes i specialbutikker sunde eller vegetarisk kost. Deres kunder ofte foretrækker at lave mad selv de produkter, der let kan findes på disken. Så de kan have tillid til kvaliteten af det, de spiser. Og chokolade - er ingen undtagelse. Endvidere med tilsætning af kakaosmør og andre tilberedte vegetariske retter.

For det andet er det sælges i butikker, der sælger naturkosmetik. Men at det er nødvendigt afklare, om det er kakaosmør at spise. Dette skyldes det faktum, at han allerede kunne tilføje aroma. Dette sker ofte med henblik på at give produktet præsentation og smag. Men der er en sådan olie kan ikke være, du kan simpelthen gift. Måske er det alle de muligheder, hvor kortsigtet Køb kakaosmør uden forbehold.

På internettet

Men den mest almindelige måde at få den eftertragtede krukke - er at besøge en specialiseret online butik. Der kan du købe alt hvad du behøver for en hjemmelavet chokolade - kakao smør, kakao spiritus, og endda økologiske kakaobønner. Desuden kan rækkefølgen gøres både individuelt og store engros.

Men når det er nødvendigt at være opmærksom på den minimale mængde af antagelser om, hvordan betalingen er foretaget, og som er afleveret. De fleste online-butikker bortvist kakaosmør i mailen COD. , Køb er imidlertid bedre, hvor har deres egne punkter af problemet. Så du kan sikre, at kakaosmør ikke mister sine egenskaber på vejen. Derudover bør du være opmærksom på omkostningerne og leveringsbetingelser. Det kan for eksempel for et ekstra gebyr med kurer til dit hjem.

Udvalgte producenter

Et andet spørgsmål, der plager alle hjem chokoladefabrikant: "Hvem gør de bedste producenter af kakaosmør?". "Cargill Gerkens" (Holland) - en af lederne af det marked, som tilbyder alt hvad du behøver for et hjem produktion af chokolade. Hertil kommer, at forholdet - kan "pris kvalitet" af deres produkter blive klassificeret som en af de bedste. Selv om mange afskrækker høj ved første øjekast, den prisseddel.

De, der kun har planer om at gøre sin første chokolade bar, kan du vælge fra andre, mere billige tilbud. Den naturlige olie af kakao er også produceret på fabrikker i Sydamerika og Afrika. Da de fleste af de leverancer direkte, vil produkterne koste en lille smule billigere. Selv de bedste chokoladeproducenter foretrækker at bruge produkter fra europæiske producenter.

Som konklusion

Kakaosmør - et unikt produkt, der gør du føler dig bedre uden at skade figuren. Det er grunden til den flise af mørk chokolade er inkluderet i kosten af piloter og astronauter. Men for at være tilfældet, bør det være kun af naturlige ingredienser. Og dette, desværre, ikke gælder for de fleste moderne konfektureprodukter. Det er derfor, hun falder af forbuddet i ernæringseksperter.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.