HjemlighedKonstruktion

Fliselægning

Beklædt keramiske flisebelagt gulv er bemærkelsesværdigt belægning, som ikke kun har en yderst attraktivt udseende, men har også en enorm præstation. Keramiske fliser er i stand til at modstå tunge belastninger, det er ikke bange for vand, perfekt modstå flere bevægelige tunge møbler på det, har en lang levetid. Det har længe været anvendt med succes som gulve i toiletter, badeværelser, gangarealer, køkkener, og for nylig er det blevet moderne at gøre keramiske gulve i stuerne og endda soveværelser.

Lægning keramiske fliser på forskellige grunde

Fra de kvalitative krav til basen overflade, som er lagt gulvfliser, afhænger i høj grad ikke kun overfladen udseende, men også dens ydeevne. Den nye gulvbelægning vil tjene i mange år kun i de tilfælde, hvor basen er tidligere omhyggeligt og kompetent forberedt.

Den mest traditionelle måde anses for at æglæggende keramiske fliser på det støbte gulv. Der er en anden form for grundlæggende dækning - et betonfundament, hvis anvendelse som en base for keramisk gulv giver fantastiske resultater - gulvbelægning i sådanne tilfælde, viser det sig bare perfekt, men betongulve findes i praksis ikke er så almindeligt, især i ældre huse og lejligheder. Pudslag, som regel er der altid i badeværelser, toiletter, gangarealer og køkkener, så hvis enheden ganske ofte nyt gulv eneste steder til rådighed for at rette fejlene eller til at dække alle de gamle selvnivellerende gulv forbindelse.

Under udførelsen af mindre reparationer nogle gange på gulvet allerede har en belægning af fliser. Hvis den gamle keramiske gulv holdbart, flise er det grundigt dækket og flere brud, er det ofte vanskeligt at fjerne uden at forårsage stor skade, mens det støbte gulv. I sådanne tilfælde kan det gamle gulv stå, nok til at behandle det med en speciel primer, som vil gøre grundlaget for overfladeruhed og dermed give et bedre greb om de nye fliser med den gamle.

Lægning fliser på et trægulv er ikke specielt velkommen af eksperter, men - i nødstilfælde - er mulig. gulvet på samme tid, bør imidlertid være stærk og stabil, da det vil have at modstå meget imponerende ekstra vægt af laget af mørtel og tegl selv. Derfor ganske ofte før foring er syet trægulv krydsfinerplader, der ikke kun styrker fundamentet, men også gør det mere glat.

Valget af fliser og klæbestoffer

Lægning keramiske fliser på gulvet vil være holdbart kun i de tilfælde, hvor kappen er valgt høj kvalitet Klæbemiddelsammensætning ifølge arten og typen af kappemateriale. Til salg er en klar til brug som et klæbemiddel, som dog er ret dyrt, og særlige tørblandinger. Lim til flise gulv er en universel (mest almindeligt anvendte), grundlæggende (kun beregnet til helt flade baser), strøm (til gulvfliser af stor størrelse), samt særligt - dette produkt er velegnet til foring det grundlæggende i metal, glas, gamle fliser .

Keramiske fliser i dag fås i flere varianter og har forskellig størrelse, tykkelse, type overflade, farve, fremstillingsmåde, formål og nogle andre parametre. Derfor bør hendes valg gribes an meget omhyggeligt, baseret på en uforanderlig regel - skal gulvet keramisk belægning fremstilles kun fra specielt designet til dette formål materiale. Keramiske vægfliser er ikke egnede til anvendelse på gulvet, fordi det er meget tyndere og er ikke i stand til at modstå tunge belastninger.

Moderne byggebranchen byder fremtidige ejere enhver lejlighed til ikke blot valg, men også direkte æglæggende keramiske fliser ikke hæve særlige spørgsmål og vanskeligheder.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.