TravelingRejsetips

Resort "Forest Rhapsody": fotos og anmeldelser

Det er, hvordan folk, han har brug for et afslappende ophold i fuldstændig harmoni med naturen - eller rettere, for at være i nærheden af hende. Bo i de grå stenmure af byer og industrielle byer har ikke noget imod den nødvendige afgift af naturlig energi, så indbyggerne i de konkrete bygninger er så ivrig efter at gå, hvor den friske luft og masser af grønne områder. Find de eftertragtede fred beboerne i St. Petersborg og de omkringliggende områder er i et himmelske sted - på det område af den udvej "Forest Rhapsody"

Lake ja skoven - krog

Find dette kompleks er meget nemt - bare finde en løsning på Leningrad-regionen kortet kaldet Ilichevo der i Vyborg-distriktet, og det spor linje af den sydlige bred af Big Lake Simaginskogo. Det var her, er luksuriøse suiter og underholdning og rekreative faciliteter i udvej "Skov Rhapsody". Det er omgivet af en pragtfuld park, hvor der for mange år træerne vokse høj og leve forskellige repræsentanter for fauna. Denne atmosfære skaber en følelse af primitiv, harmonisk forbundet med fordelene ved civilisation. Skjult for nysgerrige blikke, er karakteren af den jord ikke bebyrdet med den tætte nærhed af lufthavnen, jernbaner og motorveje. Kom til denne rekreation kan være en bil, samt offentlig transport: i dette område gå til tog og bus service dagligt.

Typer af komplekse fond

Ved karakteren af bygningerne, "Skov Rhapsody" - en gated udvikling, der indtager et samlet areal på omkring 25 hektar. Her er der 17 huse, og hver i sin egen originale, med hensyn til layout og typen af vinduer. For eksempel i sommerhuset "Skov" tilbyder de besøgende en komfortabel og ikke alt for dyre værelser, som er i stor efterspørgsel blandt befolkningen i moderate midler. Værelser med forskellige niveauer af komfort hotel er berømt for "Forest Rhapsody", her præsenteret Værelserne er standard, deluxe og junior suite. Især populær blandt unge par og nygifte er huse "Lakers", som tilbyder en fantastisk udsigt over det omkringliggende landskab og dammen. Slap af i den rustikke-chic hotel tyder forhold i en luksuslejlighed "Rhapsody", som ligger i et privat område og designet til mere velhavende kunder.

Vi har det sjovt og slappe af på den fantastiske udvej

Vacationers tendens til at trække fra resten på dette sted så meget som muligt fordele, herunder den mirakuløse effekt af naturen. På det område af den berømte fritidsklubben "Forest Rhapsody", kan du finde nogen aktivitet. Det tilbyder i løbet af sommeren - både, fiskeredskaber, strandstole, hængekøjer, sportsudstyr til udendørs aktiviteter, cykler, rulleskøjter, samt en indendørs swimmingpool i tilfælde af dårligt vejr. Om vinteren, når sne og is forbrændinger, nægter at besøge et yndet sted var ikke det værd - her er der slæder, ski, skøjter, snowboards og snescootere. Wonderful sauna tiltrækker turister hele året rundt, da der efter det er så kølig dukkert i det kølige vand i en sø.

Resort "Forest Rhapsody" - for hele familien

Mere og mere, er dette sted besøges ikke kun af en gruppe venner eller en anden betydelig, men kommer selv med små børn. For hvert barn, forudsat en masse forskellige aktiviteter - fra cykling og trampolin til legepladser og underholdning med berømte mennesker. Mens forældrene får en velfortjent andel af sjov og afslapning, kan deres barn trygt lege med deres jævnaldrende under tilsyn af de ansatte i komplekset.

Eat, sød søvn - et løfte om godt humør

At gå til naturen, bør tage hensyn til, at følelsen af sult i den friske luft stiger markant. Det er derfor vigtigt at tage sig af din kost - for at studere den foreslåede menu, udvalg af retter, som behandler sine gæster Base "Skov Rhapsody". Det er værd at nævne, at der i institutionen er der restauranter, en festsal samt en købmand minimarked. I nogen af disse steder kan du finde præcis de fødevarer, der smager dig og din virksomhed.

Omhyggeligt udvalgte menu er til børn, så det bekymring, at de vil sulte, er det ikke nødvendigt. Stort udvalg af retter russiske køkken, en klassisk restaurant til morgenmad, frokost og middag - det er kun en lille del af kapaciteten af lokale kokke. Hvis det ønskes, kan du roligt bede om særlige måltider bestilt banketter eller romantiske middage.

Den udvej - et sted til fester

For beboerne i Leningrad-regionen i stedet for søen har det længe været en favorit. Her mennesker tilbringer ikke kun fri fra arbejde og bekymringer minutter, forbedre deres helbred og have det sjovt. På basen taget for at fejre fødselsdage, jubilæer, til at udføre firmafester, temafester, bryllup og endda bolde. Specielt udstyret koncertsal her kan invitere populære musikere og sangere arrangere underholdningsprogrammer for børn og voksne.

Lokaler kan præ-dekoreret til en bestemt begivenhed, og med placeringen af gæster og inviterede problemer sikkert ikke opstå. Takket være den utrolige skønhed af den omgivende natur fotografier af disse steder er lyse, så vinker i "Forest Rhapsody" fotografer og kunstnere. Landdistrikterne kompleks er et perfekt sted for sammenkomster for beskeden grill ved ilden, og for en storslået fejring af eventuelle særlige lejligheder.

Anmeldelser af turister

Før den første tid til at gå på ferie til søen, er det nødvendigt at vide, hvilke portrætteret resort "Forest Rhapsody" anmeldelser. Efter at have undersøgt de synspunkter forskellige mennesker kan lave deres egen foreløbige indtryk om dette sted og forberede dig på forhånd for eventuelle problemer og skuffelser. Selvfølgelig til de fleste af turisterne beundre skønheden i den lokale natur og behagelige levevilkår, men der er forskellige meninger om niveauet for ydelser, lokale køkken eller pris.

Det hele afhænger af, hvad der præcist venter du på, og hvad til at søge hvile. Hvis en person er på udkig efter en afslappet atmosfære, frisk luft og total afslapning, er det tilfreds er udført eller en weekend ferie, hans svar ofte fulde af beundring, han rådgiver slægtninge og venner også besøge dette sted. Turister, der går på jagt efter sjov, underholdning og superior værelser, opdelt i flere andre udvej erfaringer. Men selv folk på grundlag af resten "Forest Rhapsody" vil stadig finde noget interessant for sig selv. Uanset hvad det var - valget er dit, men hans egen mening blev dannet efter hvert ophold direkte på forstæder kompleks.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.