FormationHistorie

Hvorfor Hitler ikke kunne lide jøder så lidenskabeligt?

Spørgsmålet om betydningen af en bestemt person i den historiske proces optrådte i lang tid, og det er alligevel ikke fundet i den konventionelle svar på eventuelle offentlige medier eller blandt professionelle historikere, filosoffer, politologer og sociologer. Mange forskere har forsøgt at løse dette problem, men som et resultat der var ofte ret modstridende udtalelser. Tilsyneladende skal det anføres, at sandheden, som altid er et sted midt imellem. Individuel kan påvirke de specifikke lokale begivenheder, men at ændre løbet af alle historiske proces på verdensplan den er i stand kun, når modne de nødvendige ydre betingelser for sådanne omdannelser. I denne henseende faktisk individets rolle er ikke så høj: ikke fik en bestemt karakter på scenen, ville uundgåeligt blive vist anderledes på grund af sit udseende det kræver selv tid. På den anden side, at motoren af samfundsudviklingen er mennesket selv. Faktisk nogle gange er der helte, i stand til sin egen intelligens, utrolige karisma eller nogle andre kvaliteter til at konvertere hele verden. Et af de tydeligste eksempler på karisma kraft var Adolf Hitler. Selvfølgelig baggrunden for etableringen af et fascistisk diktatur, selv i Weimar Republikken eksisterede, men det var Hitlers had til jøder og hans idé om en racistisk ren tilstand i flere år er blevet vedtaget af hundredtusinder, og derefter millioner af tyskere, der førte til de berygtede konsekvenser.

Men hvorfor Hitler var at slagte jøder under Anden Verdenskrig? Hvorfor det tog at skabe en særlig gruppe aynzats ødelæggelse, død kamre i koncentrationslejrene og andre rædsler af regimet? Hvorfor Hitler ikke kunne lide jøderne med sådan raseri, at han gav sit lands image i verden, dens sikkerhed og evnen til at bevare i det mindste en neutral holdning til krigen intakt indtil da staterne? I denne er vi prøve at forstå. Svaret på spørgsmålet: "Hvorfor har Hitler kunne ikke lide jøderne ? "For at finde i sin ungdom. På disse sider af hans biografi, vi er nu, og tage et kig.

Hvorfor Hitler ikke kunne lide jøder?

Adolf Schicklgruber blev født i en lille by på grænsen mellem Tyskland og Østrig. Allerede i de tidlige år det blev lagt voldelig idé om storheden i deres egen nation. Og det blev indlejret i hovedet af en af de unge historielærer, Leopold Petch. læreren selv var en glødende tilhænger af Altyskerne og preussiske Majestæt og tysk nationalisme. Efter forlader skolen i byen Steyr unge Adolf sendt til Wien, i håb om at tilmelde sig en lokal kunstakademi. Mange kender historien om, hvordan en ung mand i 1907, ikke i de undersøgelser, og rektor for Akademiet rådede ham til ikke at gøre kunst og arkitektur. Samme år, den unge Adolf vender tilbage til sin hjemby Linz. Det var på grund af hans mors død og behovet for registrering af arv dokumenter. Men det følgende år en ung mand forsøger at re-bestå eksamen ved Kunstakademiet. Og endnu en gang svigter. Det næste fase af sit liv og dannede af Adolf Hitler, som senere lærte hele verden.

Vandrer i Wien, forefaldende arbejde, begyndte han at gå i deres egen selvstændige uddannelse, observere det politiske liv i den østrigske stat, læse avisen, og så videre. Og her, der besvarer spørgsmålet: "Hvorfor har Hitler ikke kunne lide jøder?" Det bør tage hensyn til de særlige forhold i denne historiske fase i udviklingen af hele det tyske samfund. Efter alt, i begyndelsen af XX århundrede var sammenbruddet af de første tyskere til Østrig-Ungarn, og derefter til Tyskland. Hitler overværede som hans folk var ved at miste den dominerende stilling i sit hjemland, det habsburgske rige under pres fra ungarerne og slaverne. Og så bliver det en direkte deltager i og overvære ydmygende position af Tyskland efter Første Verdenskrig. Er han ikke komme med antisemitisme. Denne ideologi har eksisteret i Europa siden middelalderen. Og i det tyske samfund begyndelsen af XX århundrede, flere og mere udviklede paranoide forestillinger om anti-tyske sammensværgelse, centralt for som afholdes angiveligt jøder, tanken om, at Tyskland skulle kvalificere sig til mere - det samme pangermanisme, som først skubbet pro-imperialistiske-minded tyskere i kampen for omfordeling af koloniområder og derefter i dybet af Første verdenskrig. Alt dette skete meget ejendommelig måde, og at genoverveje sindet af den unge Hitler, der fører til den berygtede Holocaust.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.