Nyheder og SamfundMiljø

De fleste populære Skønhedssaloner af St. Petersburg

Newlyweds understrege det sted, som vil være vært for officielle registrering af ægteskab. Med hovedstadens Palace of ægteskaber kamp kan måske i St. Petersborg registreringsdatabasen kontor.

Bryllup Palace №1

De mest populære blandt brude og brudgomme i den nordlige hovedstad nyder Palace of ægteskaber №1, beliggende på Promenade des Anglais.

Dette er den første bryllup palads i St. Petersborg, som blev bygget i slutningen af XIX århundrede. Efter revolutionen, på gården var offentlige institutioner. På facaden kan man se det unikke stuk dekoration i florentinsk stil. Inde i kommende ægtefæller opfylder luksus store trappe og storslåede skulpturer.

I stueetagen er en garderobe og stand-up værelser, på den anden - det rum af bruden og gommen, samt to haller i festlighederne, det indre er forbundet med storhed og aristokrati. The Palace er perfekt til bryllup fotooptagelser, men det er bedre at tage sig på forhånd. Petersborg registreringsdatabasen kontor rådes til at sætte dig ind i de grundlæggende regler, at dit ægteskab ikke er skæmmet af glemte dokumenter, sene og andre problemer. Hertil kommer, at de ansatte i registratoren ikke velkommen nogle bryllup traditioner, såsom nedlæggelsen af brud og brudgom med ris eller bøder.

På den anden linje

Bryllup Palace №2 lidt mere beskedne forgænger, men efterspørgslen er ikke påvirket. Bygningen blev bygget i slutningen af XIX århundrede af AI Gauguin, og den første registrering af ægteskab her i februar 1963.

I slottet er der et klædeskab, gommen og brudens rum, samt en butik, hvor du kan købe balloner, coveret til en vielsesattest og andre bryllup tilbehør. festlighederne værelse positivt overrasket med sin interiør i ædle blå og hvide nuancer. Gorgeous fotos er på webstedet af den store trappe, dekoreret med sarte smedejern rækværk.

En af de største fordele er dets nærhed til Palace of Tauride haven - et yndet sted for de nygifte.

Mange registreringsdatabasen kontorer St. Petersborg-området har sin egen parkeringsplads, men det bryllup Palace №2 ikke en af dem. Fremtidige ægtefæller bør komme forud for alle førere af et bryllup konvoj kunne finde et sted for biler.

Frunze JUSTITSKONTORET

Nye Skønhedssaloner af St. Petersborg ikke indrømme en elegant palads. I anden del af vores gennemgang af to moderne institutioner, der er repræsenteret.

På dæmningen af Fontanka floden er Frunze afdeling. Bag facaden af en lille bygning skjuler en smuk og rummelig palads, en ceremoni, der vil blive husket for de nygifte og gæster i mange år. I den store sal på et flygel, spejle og smukke møbler - den perfekte kulisse for en photo shoot. Venter på registrering, kan du slappe af i gæsteværelset eller tage en tur i vinterhaven.

Frunze JUSTITSKONTORET (St. Petersborg) er placeret væk fra metro station, så at komme her med offentlig transport er ikke meget bekvemt. Desuden er bygningen placeret ved siden af lejlighedskomplekset, så pladsen på den tilstødende parkeringsplads for at finde svært.

Desværre, nogle anmeldelser siger det forkerte adfærd og den ligegyldige holdning af registreringsdatabasen kontor personale.

havet JUSTITSKONTORET

Vintage Skønhedssaloner St Petersburg opfylde fremtidige ægtefæller storslåede interiør, det vigtigste element er den store trappe. Under designafdeling af Primorje, som blev åbnet i 2008, denne tradition fortsatte. Originale løsningsarkitekter blev et glastag, hvorigennem hallen er meget lys og rummelig.

Komfortabelt værelse for parret pænt møbleret og dekoreret med originale plakater og blomster. Hall for ceremonier i lys pistacie toner dekoreret med udsøgt blomsterarrangementer, antik stil søjler og væg Sconces.

Den bedste baggrund for bryllup billeder vil være det indre af den store sal, en storslået trappe og en vinterhave med bænke, lamper og vindeltrappe. For dem, der ikke planlægger en storslået fejring af Sankt Petersborg Primorsky JUSTITSKONTORET tilbyder buffet hal, hvor du kan fejre den officielle registrering.

En yderligere fordel er en stor parkeringsplads. Den eneste ulempe registrator nygifte tror byggepladsen, som blev udviklet ved siden af institutionen. Men efter de første skridt i den rummelige lobby, alle i tvivl om rigtigheden af valget forsvinder.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.