ModeTøj

Reima hatte, deres fordele, funktioner og positive træk

Takket være en forrygende egenskaber, der kombinerer header berømte finske mærke Reima er aktiv tidsfordriv for hvert barn forudsat i den varme og komfort. Uanset aldersgruppe, vil valget af børns hatte ikke være noget problem, og den glæde for både mor og barn.

Brand Reima - bedøvelse tegn på kvalitet, bevist gennem årene

Finsk varemærke Reima ganske lang tid specialiseret i fremstilling af børnetøj. I hele 71 år af sin aktivitet har det haft tid til at vinde en stor hær af fans, blandt dem - børnene og deres forældre, der bor i alle dele af verden.

Designere af virksomheden er på Reima hjem i Finland, men den magt, der producerer den førnævnte beklædning, fodtøj og hovedbeklædning, der ligger i den sydøstlige region i Asien. For at kontrollere kvaliteten af fabrikanten anvender meget nøje og seriøst teste alle sine produkter i specielle laboratorier og i naturlige lethed forhold på børn.

Børns hatte Reima: beskyttelse mod kulden og området

Den ubestridelige kendsgerning er børnenes modvilje af hatte, og caps er ingen undtagelse fra reglen. Derfor er valget af varme tilbehør - det er et kæmpe problem, som vedrører ikke barnet og hans forældre. Blandt de vigtigste problemer modvilje mod at prøve de af forældrene muligheder især skiller sig ud, allergiske reaktioner og skabte ubehag.

Gennem enorme anatomisk skræddersyning, Reima caps udelukke forekomsten af allergiske reaktioner og ikke forårsager ubehagelige fornemmelser.

Blandt det samlede antal udstedte vinter produkter er mest populære hos øreklapper, hatte og huer, som er en stor kærlighed til købere. I produktionen lineup hætter ved hjælp af materialer, der ikke forårsager en allergi, fortrinsvis naturlige og fugtafvisende.

Alder kategori og produktvarianter

Ovenstående caps er klar til år for at beskytte børnenes ører mod ugunstige vejrforhold. Bredden af rækkevidde, kan du nemt vælge de produkter, der tager hensyn til både æstetiske og termiske krav til hovedbeklædning til beskyttelse af børn i alle aldre.

  • 0-12 måneder, "Bini" model med bånd og hatte, hjelme;
  • 1-3 år: Huer "Bini" med strygere og uden hjelme og med øreklapper, pandebånd for ørerne og vandtæt model;
  • 4-6, 7-9 og 10-14 år: alle de ovennævnte modeller af hætter, både i en vandtæt, samt i udførelsen af uld.

Caps Reima og deres fordele afhængigt af modellen

  • Helmet - Denne model er en klassiker, der er egnet til en yngre aldersgruppe. Takket være dens egenskaber, panden, kinderne og halsen af barnet er beskyttet mod skadelige virkninger af vind. De der anvendes til fremstilling af hatte Reima specifik model materialer - er uld og bomuld for at sikre et behageligt ophold i gaden til en temperatur på minus 15 ° C. På grund vindtæt membran indsætter i ørerne, vinden og sneen om vinteren er ikke bange for barnet.
  • "Bini" - en af de mest populære modeller Reima caps, der i sin struktur indeholder strukturen af uld garn og fleece. Takket være sidstnævnte, er den varme og beskyttelse af børn forsynet med kabelsko.
  • Vandtæt model ushanok: er alsidige muligheder for aktive og mobile børn, der hele sin fritid på farten. Takket være indvendig isolering og et underlag materiale med fleece, denne hat er en perfekt vinter hovedbeklædning.

Blandt de foreslåede cap design sammensætning modeller Reima blå eller grå er en stor mulighed for en dreng og lyserød eller orange - for piger.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.