Nyheder og SamfundPolitik

Krise i Ukraine: årsager og konsekvenser

På krisen i Ukraine, hører vi hver dag på tv, radio og i aviser taler om militære operationer, civile tab. Alt dette er meget skræmmende, og død af almindelige mennesker afkøler blod i deres årer. Hvad er årsagerne til krisen i Ukraine? Prøv at forstå.

Materiale tilstand i Ukraine før krisen var svært. Folk bemærkede, at nabolandene - Slovakiet, Rumænien og Bulgarien - 20 år siden i form af livet var på niveau med Ukraine, og nu lever meget bedre. Ukrainerne mener, at årsagen til at forbedre livet for deres naboer er EU-medlemskab.

Årsager til krisen i Ukraine

Janukovitj kom til magten med løftet om, at Ukraine vil blive medlem af EU, og folk var villige til at tolerere den magt og vente på, at begyndelsen på et nyt vidunderligt liv. Mest sandsynligt, fremtiden for Ukraine i EU noget tilsløret indbyggerne i dette land, men det er en anden historie. Så den politiske krise i Ukraine begyndte, da Janukovitj har suspenderet arbejdet om fremme af landet i EU og begyndte at bevæge sig i den modsatte retning.

Folk følte sig forrådt, indser, at forbedre livet, de vil ikke vente, og i nat fra 21-22 november var der Maidan.

Krisen i Ukraine rejst hundredvis af mennesker, der er utilfredse med den nuværende ordning. De greb til våben, molotovcocktails, brændte dæk og angreb byen.

November 30 ukrainske myndigheder har forsøgt at bruge magt for at sprede demonstranterne, men de havde ikke lykkes. På Uafhængighed havde forskellige kategorier af personer: bitre mennesker, der kræver indtræden i politik og radikale EU,. Sidstnævnte havde en betydelig fordel, de ankom hele opposition. Landet er opdelt i to dele, og ingen af dem ønskede ikke at hænge ud det hvide flag.

Våbenhvilen var kun 2 måneder. Februar 21 fredsaftale blev indgået mellem regeringen og oppositionen. Fra denne dag var han til at begynde at handle forfatning af 2004 og skulle opstå tidligt præsidentvalg i Ukraine. Begge sider lovet ikke at bruge magt foranstaltninger. Men i mindre end en dag, da oppositionen tog magten og væltede den eksisterende Ukraine. Janukovitj blev tvunget til at flygte fra sit land i Rusland. De nye myndigheder udpeget en præsidentvalg den 25. maj 2014. Forud for, at den fungerende statsoverhoved var Alexander Turchinov.

Adskillelse af Ukraine

Men ikke alle ukrainere var glad for den nye regering. Krim og Sevastopol har besluttet at afholde en folkeafstemning, der besluttede at spørgsmålet om at deltage Rusland. Folk er trætte tolerere krise i Ukraine, og maj 16, 2014 disse byer blev en folkeafstemning, hvis resultater blev klart, at 96% af vælgerne ønsker at have deres jord blev en del af Den Russiske Føderation.

Den 21. marts, har Krim og Sevastopol bliver emner af Rusland. Beboere i disse byer græd med lykke og en meget glad hjemkomst. koncerter til støtte for de "nye russere" fandt sted over hele Rusland, og når folk først så Vladimir Putin, da en meget lang tid, han råbte "tak".

Sanktioner mod Rusland

Men ikke alle var glade genforening. USA og derefter andre lande begyndte at indføre sanktioner mod Rusland. De konkluderede, at nogle russiske politikere benægter indrejse i USA.

Efter frakobling fra Krim Ukraine har besluttet at 3 områder: Lugansk, Donetsk og Kharkiv. Så der var Folkerepublikken Donetsk, Luhansk Folkerepublik og Folkerepublikken Kharkiv.

Brand i Hus af Fagforeninger

Maj 2 i Odessa, der var en forfærdelig ting, der chokerede hele Rusland. Demonstranter begyndte at skyde på folk, og da de gemte sig i House of fagforeninger, lukkede døren udefra og satte ild til bygningen. Fire motorer tillod ikke at køre til slukke branden. Folk, der sprang ud af vinduet og forblev i live blev skudt. I alt 48 mennesker blev dræbt den dag.

Krisen har kun vundet sit momentum i Ukraine. Den fungerende præsident Oleksandr Turtjinov beordret til at fjerne konflikten i det østlige Ukraine og lov til at bruge til dette formål våben. Gennem maj kæmpede mellem militser og nationalgarden under Ukraine.

Maj 11 afholdt folkeafstemninger i Donetsk og Luhansk. Ifølge deres resultater, blev det klart, at størstedelen af beboerne støtter idéen om uafhængighed regioner. I disse dage, blev det meddelt, at Folkerepublikken Donetsk og Lugansk Folkerepublik ikke vil deltage i præsidentvalget i Ukraine den 25. maj.

præsidentvalg

I præsidentvalget blev vundet af Petr Alekseevich Poroshenko. Han lovede, at han vil stoppe den straffende drift og stoppe drab på civile. Men det hele viste sig at være bare ord. Nogle pusterum efter alt var. Ukrainske myndigheder forsøgte at forhandle med militsen, men forhandlingerne blev ikke til noget bly. Poroshenko beordret til at fratage alle bosættelserne, der var imod den nye regering.

Hvornår vil det ende?

Den politiske krise i Ukraine blev markeret og et forbud mod udsendelse af russiske tv-kanaler. Til gengæld den ukrainske tv sagde, at Rusland vil krig med Ukraine. Folk er bange. The National Guard i Ukraine rejser til landsbyer og tager mænd fra 18 til 40 år gammel for at slutte sig til hæren. De, der forsøger at flygte bliver dræbt.

I øjeblikket er jeg kæmper for de Lugansk og Donetsk regioner. Hver dag, folk kommer under beskydning. Gruppe straffende skydning selv hos børn. Hver dag dræbte civile. Mennesker med angst smide alt og flygte til Rusland. Den Rostov-regionen er en lejr for flygtninge fra Ukraine. Folk giver psykologisk og materiel bistand. Ved dekret fra præsidenten for Den Russiske Føderation, vil alle flygtninge blive forsynet med bolig og et arbejde.

Krisen i Ukraine har allerede varet mere end 8 måneder. Killed hundredvis af civile, russiske korrespondenter. Tusinder af flygtninge og det samme antal mennesker, der forblev i Ukraine i de hot spots, bor i kældre. Hvad vil der ske næste? Hvordan vil krisen i det østlige Ukraine? Forkert, er det kendt til Gud alene. Vi kan kun ønske tålmodighed til det ukrainske folk og visdom de ukrainske myndigheder.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.