SundhedMedicin

Nebulizer "Omron C28": instruktioner og specifikationer

Markant accelerere helbredelse af sygdomme i de øvre luftveje forstøver "Omron C28". Enheden held kan anvendes både på hospitaler og i hjemmet. Velegnet til alle dele af befolkningen, kan det bruges både voksne og børn.

enhed Beskrivelse

Forstøver "Omron C28" er en enhed, der omdanner væsken til en damptilstand. Det refererer til en moderne, kraftfulde inhalatorer kompressor type. Må ikke overophede under arbejdsprocessen og kan arbejde længere tid uden at afbryde. Det har en lang levetid.

Kameraet enhed har en unik struktur og udstyret med virtuelle ventiler. Under inhalation udløbet partikel neybulayzera have en størrelse på 5 mikrometer. Med disse parametre lægemidlet nemt kommer ind i luftvejene og opbevares i deres slimhinde, som hjælper til at fremskynde behandlingen af bronchopulmonære sygdomme.

Omron maskine kan bruges af både børn og voksne. Det er af denne er to masker i konfigurationen af instrumentet: større og mindre. Inhalatoren er designet i tæt samarbejde med førende Pulmonologer verden. Due VVT udånding teknologi produceret her på samme måde som åndedrag gennem mundstykket af forstøveren, hvorved balancering respiratorisk spray, og tab af medikament under inhalation reduceres betydeligt. Enheden kan bruges både på hospitalet og i hjemmet. Det understøtter brugen af mange medicinske præparater.

Nebulizer "Omron C28": Funktioner

Denne enhed er en kompressor forstøver, med ingen varme. Det virker fra nettet 50/60 Hz og 220-240. Forbruger strøm på ca. 138 W. Temperaturen regime under arbejdsprocessen er omkring 10-40 ° C. Vægten af én bestanddel af kompressoren uden yderligere lig med 1,9 kg. Enhedsindstillinger (bredde / højde / længde) - 170h103h182 mm. Output partikelstørrelse - 5 mikron. Kapacitet til lægemidler designet til maksimalt volumen på 7 ml og et minimum - i 2 ml. Fjernelsen støj anordning i en måler er 60 dB. sprøjtning frekvens er 0,4 ml / minut foder 0,4 ml volumen af aerosol og medikamentdoseringshus hastighed på 0,06 ml / min.

Fuldt kompatibel med de europæiske standardiseringsorganer prEN 13544-1 forstøver "Omron C28." Registrering certifikat på enheden til salg i Rusland - № PBG 2009/03674. Det udstedte et dokument af den femte maj 2009 for en ubegrænset periode.

Indikationer og kontraindikationer

Forstøver "Omron C28" er beregnet til brug i behandling af akutte luftvejsinfektioner, som er koncentreret i bronkopulmonal system. Dette er hovedsageligt rhinitis, tracheitis, pharyngitis, halsbetændelse. Bortset fra de førnævnte patologier, enheden hjælper med at helbrede lungebetændelse, obstruktive sygdomme i det pulmonale system, bronkitis. Anvende indretningen i behandlingen af astma, samt inddrage i behandlingen af patienter med tuberkulose. Indånding stof forhindrer udviklingen af negative processer efter operationer på åndedrætsorganerne. Uvurderlig brug af denne anordning i cystisk fibrose, emfysem, astma og bronkiektasi.

Omron forstøver kan ikke anvendes, hvis der er pulmonal blødning, der er en spontan pneumothorax, progressiv på grund af lungeemfysem relateret til den bulløs type. Det er forbudt at anvende inhalatoren i nærvær af hjertearytmier og patienter med hjerteinsufficiens. Særhed er kontraindiceret lægemidler ved inhalation.

Forberedelse til brug

Før du bruger en forstøver "Omron C28", brugsanvisning anbefaler, at du tjekke med enheden. Før den første drift af alle komponenter (kamera, mundstykke, maske og hoved for næsen) skal rengøres grundigt og desinficeres.

Før udarbejdelsen af inhalatoren til drift, skal du sørge for, at afbryderen knappen enhed deaktiveres. Dette efterfølges af en prop indsat i stikkontakten, få et mundstykke, og med det proppen fra forstøveren. Nu er det nødvendigt at fjerne dækslet fra beholderkammeret lægemidler fjerne bump med reservoiret og udfylde den nødvendige mængde af lægemidlet - fra 2 til 7 ml. Efter at sætte lægemidlet i en flishugger enhed føres tilbage i reservoiret, og den øverste sikret inhalation top. På enheden sat på den ønskede fastgørelse indånding.

Forstøver er fastgjort ved hjælp af et luftrør til kompressoren. Før du starter enheden i drift sørge for, at alt er tilsluttet korrekt, og kameraet på dette tidspunkt bør holdes oprejst for at undgå at spilde medicinen.

procedure inhalation

Praktisk og nem at bruge forstøver "Omron C28." Vejledning til brug før start bør altid undersøges. Efter klargøring af instrumentet til arbejdsprocessen nebulizer kammer at optage og holde den lodret uden at vippe til siden. Knap sat i "on" position.

Ved start af enhedens funktion i trykluften fra hovedenheden (kompressor) bevæger sig ind i dysen, hvor den særlige bump. Her og der blandes i luften med medicinen. Yderligere medicin fodret opadgående deflektor, dekomponering i en flerhed af små partikler.

skifte til "off" tilstand bør sættes til at afbryde indånding. Behandlingens varighed bestemmes af lægen. Hvis du bruger et mundstykke, så elementet er taget i munden og trække vejret i ro gennem luften. Ved brug af dyse til næsen for at trække vejret gennem munden behov. Hvis du bruger en indånding maske, skal det helt at dække mund og næse. Bør udånder gennem inhalationskanalen dyse.

Efter indgrebet, slukke for apparatet. Så er det nødvendigt at sikre fravær af kondensat eller fugt i luften røret. Derefter bliver proppen fjernet fra soklen. I nærvær af fugt frigøres fra kammeret og omfatter et rør kompressor. Således bør luftslangen være tør, der ikke skaber et gunstigt miljø for bakterier.

instrument pleje

Kompressor forstøver "Omron C28" er nødvendig for at rense efter hver brug, som udtørret efter indgrebet, kan et lægemiddel forårsage dårlig ydeevne af anordningen og spredning af infektioner. Efter hver anvendelse skal vaskes grundigt med varmt vand og desinficeres og inhalerbart dysekammeret.

Alle manipulationer udføres kun efter at enheden er slukket og ledningen taget ud af stikkontakten. I første omgang fra luftrøret skal frakobles fra kameraet og hæld det resterne medicin. Alle komponenter i forstøveren beholder og selv skal vaskes i varmt vand med vaskemiddel. Derefter alle dele skylles under rindende varmt vand.

Til rengøring af enheden skal gå desinfektion. For nærmere oplysninger om denne enhed kan nedsænkes i en speciel løsning eller antiseptisk kog dem i femten minutter. Når ovenstående aktiviteter forstøver skal placeres på et rent håndklæde og tørre. Kompressor aftørres med en fugtig klud, når snavset. Det kan ikke nedsænkes i vand, da kroppen ikke er beskyttet mod fugt. Derfor bør du passe og luftslangen. Når alle dele er tørret, bør forstøveren indsamles og sættes i tørt, tæt lukket pose, som skal placeres i et særligt rum poser til transport af enheden.

lagerenhed

Forstøvere "Omron C28 IE" bør ikke efterlades uden opsyn i nærheden af børn eller handicappede. Desuden bør sådanne anordninger beskyttes mod kraftige stød. Under opbevaring temperaturen ikke bør være for lav eller for høj, også for at undgå overdreven fugt direkte sollys på enheden. Luft i opbevaringsrøret må ikke bøje eller folde.

Ved bortskaffelse af enheden skal følge reglerne for lokale bestemmelser. Rengøring af forstøveren er ikke nødvendigt at holde benzin, opløsningsmiddel og kemiske brændbare stoffer. Transport og opbevaring af indretningen skal foretages i en specielt designet taske til disse formål.

Sådan udskiftes luftfilteret?

Kompressor forstøver "Omron C28» har et luftfilter, som i brug af indretningen begynder at blive mørkere. I gennemsnit er filterskift udføres hver 60. dag. At erstatte ham, er det nødvendigt at fjerne kompressoren dækning, som er et filter. Med hjælp fra en skarp genstand fra dækslet skal fjernes det gamle element, og i stedet du ønsker at placere en ny. Efter de ovennævnte handlinger luftfilterdækslet skal sættes på plads.

erhvervelse enhed

Introducerer i detaljer med alle de komponenter og funktioner apparathåndbogen. Nebulizer "Omron C28" består af:

  • kompressor;
  • et luftrør;
  • forstøvning;
  • inhalerede lokkemad.

Kontakt placeret på kompressoren og en åbning til tilslutning af luftrøret og hætte med integreret luftfilter inde. Hoveddelen af hovedenheden er stadig indehaver af kameraet, ventilationshuller, stik og kabel til at slutte den til en stikkontakt. Forstøvningsanordningen omfatter en prop, en særlig luftindtag dæksel, bump, beholder til medicin dysen vandtæt adapter til forbindelse med luftslangen.

Inhaleret tips omfatter: et talerør, maske for børn , og en separat - for voksne samt en kanyle (næsestykke). Ud over disse komponenter, er apparatet fastgjort fem udskiftning luftfilter, pose til transport inhalator, brugsanvisning, garantibevis.

levetid

Nebulizer "Omron C28" har en gennemsnitlig levetid på fem år. Nebulisator anbefales at ændre sig efter seks måneders intensiv brug af enheden. dens komponenter levetid er et år. Det samme antal og inhaleres dyseadaptor for børns masker og luftrør. Luftfiltre anbefales at blive ændret hver anden måned.

Omkostningerne af indretningen

Afdeling forstøver "Omron C28" (St. Petersborg og andre regioner af landet) koster omkring 650 rubler, og selve instrumentet - inden for rammerne af 5500 rubler. Pris luft ledende rør - 800 p, mundstykket -. 280 p, en luftfilter -. 220 p, masken til inhalation -. 340 p, nasal dyse -280 p .. Priser, afhængigt af salgsstedet kan variere en smule.

Nebulizer "Omron C28": anmeldelser

Hvilket er bedre at købe en inhalator? Dette spørgsmål stilles af tusindvis af mennesker, når de står med sygdomme i åndedrætsorganerne. Nebulizer "Omron C24" og C28 - den mest populære enheder i dag. C24 model er designet kun for børn, enhed C28 er mere alsidig og er velegnet til unge patienter og for den voksne befolkning. Den første enhed har et lavt støjniveau, men på trods af dette, mange mennesker foretrækker det mere alsidigt inhalator - C28.

Anmeldelser af forstøver "Omron C28" indikerer nem montering, en hurtig indånding proces, god kvalitet spray. Det siges, at det er holdbart, hjælper med at bekæmpe luftvejssygdomme og er velegnet til hele familien. Bemærk bekvem opbevaringspose enhed.

Ulemperne ved de nebulizer brugere gennemføres støj og vibrationer af indretningen under drift, høje omkostninger, hurtig slitage af nebulisatoren og fraværet af en autonom enhed af arbejde. Nogle mennesker påpege, at under arbejdsprocessen luft føringsrør er permanent afbrudt fra kameraet.

Generelt folk er tilfredse med brugen af inhalatoren. Det accelererer væsentligt helingsprocessen, er egnet ikke kun for børn, men også for voksne. Under gudstjenesten retfærdiggør fuldt ud dens omkostninger.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.