HobbyHåndarbejde

Hvordan laver is ud af ler? Vi skaber med dine børn

Før du begynder at forme ud af dyre materialer, bør spille med modellervoks. Hvis du ønsker at være kreativ med dit barn, er det bedre at købe modellervoks for børns kreativitet. Først, det er billigt, og for det andet, det er tilgængeligt i forskellige farver. I denne artikel vil vi fortælle dig hvordan man laver is ud af modellervoks.

Lepim simpel delikatesse

Vi skal starte med simple modeller. Før du foretager is fra ler, vaske dine hænder til støvpartikler ikke ødelægge det færdige arbejde. Også rense tabellen. Tag tre stykker af modellervoks i forskellige farver, kombinere dem sammen og rul til en kugle. Så scorer den nederste del af stakken som vist på billedet. Så kan tandstikker eller et specielt værktøj med en lille kugle på enden, og gøre de uslebne kanter bunden. Hvordan laver is ud af ler? Tag et stykke modellervoks farvede vafler og den blinde bund. Prilep sødme til hornet. Stak trække på horn mesh mønster. Is lavet af modellervoks er klar!

Hvordan man laver en støbeform til vafler?

Hvordan laver is ud af ler, at det er realistisk? For at gøre dette, er du nødt til at blænde ikke kun delikatesse, men wafer kegle. Det kan gøres på flere måder (i artiklen beskrives, hvordan man laver is ud af ler). Du kan rulle ud et tyndt lag af ler og en stak af maling retikulering. Så er dette lag er skåret og snoet rundt is.

Den anden måde en lille smule sværere og dyrere at fremstille. Det ligger i det faktum, at du køber polymer ler i alle farver, rulle det ind i et tyndt lag, og også med en kniv til at lave en maske mønster. Så får MDL nødt til at bage. Efter bagning lad det køle af. Nu Molde kan bruges! Bare gør aftryk på modellervoks.

Nu hvor du ved hvordan man laver is ud af ler, der er meget lig den nuværende. Hertil kommer, at sjældne, men i nogle butikker kan du se færdiglavet Forme til fremstilling vafler.

Chokoladeis af ler i form af spiral

Generelt før hvordan at forme fra modellervoks mad (is included), skal du læse denne mad fotos. Så du vil være i stand til at lægge mærke til de fejl i deres arbejde for at have tid til at ordne dem. Først rulle lange brune pølse. Derefter forsigtigt vride det i spiralen. Fra lys brun masse af blind af hornet. Stak, tegne et mønster.

Sådan forme fra modellervoks mad, is i første omgang? Binde sig til pølse horn. Så, på den meget is til at holde små farvede cirkler som dekorationer. Nu hvor du ved hvordan man laver et måltid ud af ler med deres hænder hurtigt og nemt. Når du lærer at lave smukke horn vægt for børn, kan du roligt begynde at forme ud af polymer ler. Efter bagning Plastprodukter bliver hårdt og, vigtigst af alt, fleksibel. De vil ikke bryde, hvis den tabes eller pomnutsya hårdhændet behandling. Og de kan være lakeret. Desuden kan sådanne produkter gør en dekoration i form af et armbånd eller øreringe. Ovennævnte hvordan man laver is fra to forskellige typer af ler.

Hvor blind ispinde?

Der er en anden interessant type produkt. Nu vil du lære at lave is ud af modellervoks frugt. Tag et par stykker af masserne til at modellere i forskellige farver. Sæt dem sammen og udjævne kanter. Farverne kan være meget forskellige - fra blå til gul. Derefter spalter til is stykke modellervoks lys brun farve. Denne træpind. Det følgende vil beskrive en anden måde, hvordan at gøre is ud af modellervoks. Ligeledes kan det gøres popsicles chokoladeovertræk.

For at gøre dette, først forbinde en masse forskellige farver til modellering. Så udrulle den store kage af mørkebrun ler og holdt sig til hendes is. Hvad der derefter sker afhænger af, hvor præcist du ønsker at gøre din dessert. Du kan dække det med "chokolade" kun halvdelen. Kan du dække hele og derefter skåret med en kniv eller en stak af is, som du kan se dens farvelag. Du kan også lave små ornamenter i form af små pinde eller bolde.

Hvordan at gøre dit produkt mere holdbart?

Hvis du vil have is tjent dig længe, den blinde ved det fra polymer ler. Som vi skrev ovenstående, dette materiale efter bagning bliver meget stærk. Hertil kommer, en god model, kan du indsætte over stykker papir i flere lag, derefter klippe og trække alle leret. Så er det nødvendigt at lime de to halvdele af produktet og derefter indsætte over med papirlapper. Denne is kan du dekorere og lege med ham i dukkehuset. Nu hvor du ved hvordan man laver modellervoks is med deres hænder.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.