Mad og drikkevarerHovedret

Barer "Roots": fordele og ulemper

Mange tilhængere af sund mad foretrækker at tilberede dine egne müsli til morgenmad. En blanding bestående af korn, tørrede frugter, nødder, klid, solsikkefrø, rosenkål og andre ingredienser, som anses for at være meget nyttige for organismen.

Müesli er rå og bagt. Rå korn består af varmebehandlede produkter. Samtidig er müsli bages i fremstillingsprocessen blandes og bages med saft, honning, yoghurt. De kan have en smuldrende konsistens eller tilgængelige i komprimeret form. Barer "Rødder" - det er netop de mest pressede og bagt müsli. I mellemtiden, uanset hvilken form for frigørelse, deres anvendelse ikke bliver mindre.

Historie barer "Rødder"

Historie barer "rødder" begyndte tilbage i 1900 med udarbejdelsen af en blanding schweizisk læge velsmagende og sunde korn, som han tilbød at forsøge at patienter i hans klinik. Særligt populære er de blevet i 60'erne af samme århundrede, og efter 10 år i Amerika havde gjort verdens første blanding bar-baserede korn, nødder og tørret frugt.

Det er disse begivenheder, og tjente som en drivkraft til at skabe baren Corny. Det skete i 1984 ved en slik fabrik i Bad Schwartau (Tyskland), hvor der for mange år producere velsmagende og sunde snacks "Rødder", der er kendt over hele verden. Til denne dag, alle produkter er helt passerer streng kvalitetskontrol for at opfylde de højeste europæiske standarder.

Udvalg af barer "Rødder"

På salg kan du finde 2 slags barer, "Rødder". Det er to helt forskellige produkter, der markedsføres under det samme varemærke Corny, men adskiller sig i den teknologi i produktionen, sammensætning, smag og emballage.

Bar "Rødder Big» (Corny Big) i emballage vejer '50 Dette er en reel kornprodukt, der ligner smagen af bagte og komprimerede korn. På salg kan du se baren Corny Big smagfuld tranebær, banan, chokolade, kokos og chokolade, mælkechokolade, hasselnød, jordnød chokolade, rosiner og nødder. Produkter, hvis navne indeholder ordet "chokolade", halvt dækket med en lækker glasur.

Mejeri Bars (Corny mælk) er tilgængelige i pakker, der vejer 30 I dem er ikke mere end 40% korn og en masse mælk, men at de ikke er mindre velsmagende og sunde. Bars "Roots Milk" lavet med kakaoaroma og klassisk mejeri.

Store bar "Rødder": Sammensætningen og kalorie indhold

Corny barer med forskellige varianter har varierende sammensætning. For eksempel kan en slik lavet med tranebær smag af ristede fuldkorn, honning, sukker og skiver af tørrede tranebær. Hertil kommer, at sammensætningen af dette produkt omfatter: glucose-fructosesirup, korn og korn, sukker, kakaosmør, surhedsregulerende citronsyre, identisk med den naturlige aroma, emulgator solsikkelecithin, salt. Kalorieindhold af linjen er 388 kcal til 100. I almindelighed er præparatet ikke så uskadelige sammenlignet med blanding naturlige korn.

Chokolade bar "Rødder", som allerede kalorieindhold 448 kalorier, har en lidt anden sammensætning. Den indeholder ikke kun værdifulde korn, men også en delikat mælkechokolade. Derudover de følgende bestanddele er til stede i produktet: glucosesirup, glucosesirup, fructose, knuste ristede jordnødder, sukker, kakaosmør, cornflakes, honning, salt, emulgator solsikkelecithin, naturlige smag "Toffee cream".

Calorie barer "Roots" med andre varianter af 418-482 kcal.

Dairy barer Corny

Corny Mælk stænger er repræsenteret ved to varianter og en lidt anderledes sammensætning og brændværdi. Men de er lige så velsmagende og sunde.

Traditionel mælk bar "Roots Mælk" lavet af ristede hele korn, honning, mel ris, mælk og korn, samt andre ingredienser, der øger holdbarheden af produktet i emballagen. Det er beriget med calcium, med dens kalorieindholdet er 442 kcal per 100 g

Bars "Rødder Mælk" med kakao smag mere ligesom de mennesker, der ikke kan lide mælk. Kalorie dette produkt er 457 kcal. Anvendt ved fremstillingen af korn, kakao, mælk, sirupper, vegetabilsk olie, vanille ekstrakt osv

Barer "Rødder": gavn og skade på kroppen

Nyttige egenskaber af bar "Roots" for kroppen er som følger:

  • ekstruderede korn - er en værdifuld kilde til hurtige og langsomme kulhydrater, som bidrager til den øjeblikkelige tilfredsstillelse af sult og opretholde en følelse af mæthed i lang tid;
  • som del indeholder fem søjler af korn (havre, ris, majs, hvede og byg), som er rige på fibre og rå kostfibre, gavnlige virkninger på mave-tarmkanalen;
  • korn, nødder, frø, mælk - disse er vigtige kilder til vitaminer, der er nødvendige for en normal funktion af hjertet, bygge et skelet, styrke nervesystemet;
  • thanks Corny barer øget vitalitet, øget effektivitet, der styrker immunforsvaret, forbedrer humør.

I mellemtiden kan de velsmagende barer får kroppen til ikke kun fordel, men skade, fordi en sådan magt ofte fører til vægtøgning. Dette vil igen, kan påvirke sundheden. Bars "Rødder" er kontraindiceret:

  • mennesker med diabetes, fordi sådanne produkter er karakteriseret ved et højt indhold af sukker og har et højt glykæmisk indeks;
  • personer med sygdomme i mave og tarme barer kan være tilladt at benytte kun efter høring af din læge.

Resten af de mennesker, de anbefales at bruge som en snack i moderate mængder.

Barer Corny: kundeanmeldelser

De fleste af de anmeldelser, der køberne forlader på bar "Rødder" er positive. De mener deres mest nyttige snacks, i modsætning chips, kiks, osv Kunderne overveje sammensætningen af stænger "Rødder" afbalancerede, med et højt indhold af kornafgrøder og minimal mængde af vegetabilske fedtstoffer. Barer har en praktisk pakke, er det praktisk at tage med dig på arbejde, skole og når som helst, bruges som en snack. Deres smag er behagelig.

Big bar "Rødder", som gennemgår den hyppigste positive, ligesom køberne korn sammensætning. Dette er kilden til både hurtige og langsomme kulhydrater, der tilfredsstiller din sult i lang tid. Derudover grove fibre yderst positiv virkning på tarmene.

Negative kundeanmeldelser på barer, den er knyttet hovedsageligt dens høje kalorieindhold. Derfor er alle dem, der ser deres vægt, fra denne snack er bedre at afslå.

Hvor meget er en bar "Rødder"?

Omkostninger barer "Rødder" er acceptabel for flertallet af borgerne. Så er prisen for den store slik fra den tyske producent sat til 60 rubler pr. Men han er helt i stand til at tilfredsstille din sult for en voksen. Små bar "Roots" med mælk eller kakao 30 g koster omkring 45-50 rubler. Det er værd at bemærke, at han nyder ikke mindre efterspurgte end produktionen Corny Big.

Hvordan at vælge den mest nyttige bar-müsli?

Blandt hele spektret af barer "Rødder" med forskellige varianter at vælge det bedste er ikke let. Stadig, alle dem, der ser deres helbred og overholde principperne om korrekt ernæring, bør du foretrækker stænger:

  • Uden glasur, da de har den mest naturlige sammensætning og den laveste kalorie indhold. For eksempel en bar med tranebær smag er kalorieindhold 338 kcal, hvilket er langt mindre end er indeholdt i barer, smagen af jordnødder, chokolade (482 kcal).
  • Betragtes de bedste barer i sammensætningen, der i første omgang givet korn. Produktion af "Rødder" fuldt ud opfylder disse krav
  • Det er ønskeligt, at antallet af kalorier var lavere end værdien på 400 kcal, og mængden af kulhydrater i sammensætningen på mindre end '70

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.